2024. február 25. | vasárnap | Géza nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolatok
Curtis

Curtis és a PET palack: A BOK Csarnokban jártunk

Alaposan odarakta Curtis az év végi buliját! Pedig talán még sosem volt ilyen nehéz dolga: sok volt a sztárvendég, sok volt az extra rész, és meg kellett töltenie a teljes BOK Csarnokot! Így sikerült!

Dr. BRS lett korunk Dj. Dominik-ja, ő volt a bemelegítő ember a nagy év végi Curtis bulin. Mindenki ott volt, aki számít, sőt, még az is,  aki nem. Dr. BRS kitett magáért, a BOK szépen telt közben. Teltház nem lett belőle, de Curtisnek nem lehet oka panaszra, mert nagyon sokan voltunk.

BOK

Nagyon rossz akusztikájú hely, lehetetlen kihangosítani jól. A buli első harmadában ez nem is sikerült sajnos, aztán szépen lassan azt vettem észre,  hogy egész normálisan hallom a hangszereket. Füldugóval fogok járni a bulikra, mert ugyan nem hangos, de vokált, basszus és cintányért csak befogott füllel hallottam. Jól jött volna.

ZENEKAR

Profik. Precízek.
A Charlie dal alatti gitárszóló lehetett volna a teljesen eredeti,  vagy egy tök más, mert így, hogy csak picit volt más, olyan volt a hatása, mintha elrontotta volna. De aki ismeri a Géczy Viktor gitározását,  tudja, hogy nagyon profi,  erről szó sem lehet.
Nagyon pontos dobolás, beton pregnáns basszus játék, és tulajdonképpen egy jó buli alapköveit fel is soroltam. Ha ez egy buliban rendben van,  nagy gond nem lehet.  Itt pedig ez nagyon-nagyon rendben volt!

PET

Curtis idén többször is felszólalt idén a PET palack ellen. Drágán és környezetszennyező módon előállítunk egy tárgyat, ami nehezen bomlik le, de a mikroműanyagok a  szervezetünkben maradnak általa. Curtis PET palack ellenes kampányt folytatott év közben. Na miből ivott a színpadon? PET palackból!!!

Az sem oké, hogy a buliján palackos üdítőt árulnak. De rendben, nehéz lehet ellene tenni.  De könyörgöm,  legalább a színpadon igyon kulacsból, ilyen előzmények után! Viszont jó fej volt,  tett megjegyzést róla. Atti, jó az ügy, állj ki mellette következetesebben! Eleve óriási forma, hogy ilyen értékek mellett kiáll! (Mi lesz a következő? A kötöttpályás közlekedés mellett érvel majd az autózással szemben?)

SZTÁROK

Szabó Ádám, Miklósa Erika, Charlie,  T. Danny, Nyári Kálmán... volt itt minden. Itt aztán senki nem mondhatja, hogy hiányérzete maradt! A saját stílusuk legkiválóbbjai szinte váltották egymást a színpadon. Azt persze nem tudom, hogy mennyire vonzza az efféle sztárparádé a jegyvásárlókat és volt némi eklektika így a műsorban, de színes volt, érdekes volt.

LÁTVÁNY

Itt is beleadtak apait-anyait: a melegítőt a zenészek bőrszerkóra és elegánsabb ruhákra cserélték, táncos lányok mozogtak a színpadon elképesztő energiával, jött a vihargép, a lángcsóva és a Curtis bulik védjegyévé vált profi videofalak profi látványa. A videók eltértek némiképp az idén megszokottól, vagy megszoktam a minőséget már, nem tudom, de most nem nyűgözött le annyira, mint az előző két alkalommal.

DALOK

Megírva és eljátszva is úgy vannak, ahogy az pont jó! A közönségnek módjában áll a régi slágereket összehasonlítani a Majka és a Curtis koncerteken. Nyilván elkerülhetetlen az összehasonlítás. A Nekem ez jár esetén jön át leginkább, mennyivel jobb a Curtis zenekar verziója.

Továbbra is a Lehetne újra február és a Maradunk végig a két kedvenc dalom. De természetesen nem maradhatnak el az olyan slágerek sem, mint a Füttyös, vagy a Belehalok. Curtis felköszöntötte az édesanyját, aki december 30-án ünnepli a 70. szülinapját. Boldog születésnapot kívánunk neki!

Curtis megemlítette, hogy jövőre ott lesznek a nagy fesztiválokon és megszellőztette egy ennél is nagyobb sportcsarnok koncertlehetőségét is. Így legyen!

[2024.01.01.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
Hitel ajánlat 48 órán belül (Jelentkezze egyéb [2024.02.06.]
Hitel, pénzügyi segítség és kötvény egyéb [2024.02.02.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Legolvasottabb cikkek

István, a király 40. éves koncertturné - képriport
A Crescendo Music Management...

20 éve mutatták be a Rómeó és Júlia musicalt - képriport
A 2001-es párizsi világpremiert...

Elindult a Tankcsapda 35. éve - képriport  
Ha eddig úgy élt bennünk a Fekete Péter, mint egy "poros darab", akkor most irány a Centrál Színház
Szimfonikus metal est a Barba Negrában 
beszámolók még