2024. július 13. | szombat | Jenő nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolatok
Hauber Zsolt

Biró Zsolt mindent megkérdez Hauber Zsolttól

Az online hallgatható Fáklya Rádió kulturális magazinjában a Cool-Túrában Bíró Zsolt vendége január 25-én, csütörtökön 20 órától a magyar könnyűzenei élet egyik nagyágyúja, Hauber Zsolt lesz. Mint mindig, most is érdemes lesz hallgatni az adást!

A Fáklya Rádió csütörtök esti műsorsávjában hétről-hétre érdekes, izgalmas és különleges emberek válaszolnak Biró Zsolt kérdéseire. A vendégek sokszínűsége mutatja: a magyar kulturális élet igencsak pezsgő, Bizso pedig mindig tudja, hogy mit kérdezzen és hogyan. Nem véletlen tehát, hogy eddig még senki nem mondott nemet az egyre ismertebb szakembernek.  

Január 25-én este 8 órától a stúdióban Hauber Zsoltot köszönti, akit tulajdonképpen annyira nem is kell bemutatni. Hiszen aki egy kicsit is jártas a magyar könnyűzenei világban, annak ismerősen cseng a név.

Az egykori őrületesen sikeres Bonanza Banzai egyik alapítótagja és zeneszerzője amihez nyúlt, az arannyá változott! S hogy nem túlzunk, arra bizonyíték az a 37 aranylemez, 5 platinalemez és 4 Mahasz-díj, amellyel méltatták Hauber eddigi munkásságát. Mert Zsolt olyan zenszerző és előadóművész, aki pontosan tudja, mikor mire van szüksége a hallgatóságnak, és annak megfelelően alkot. Követi a trendeket, ám mégis mindig önazonos tud maradni. 

Biró Zsolt kérdéseinek pedig – ahogy eddig egyetlen vendége sem – ő sem áll majd ellen: egy roppant részletes, izgalmas és szakmai beszélgetésre számíthatunk ha csütörtök este a Fáklya Rádió Cool-Túra című műsorát választjuk! Szóval szerintünk nem kellene kihagyni, most sem!  

Az adás élőben hallgatható a https://faklyaradio.hu vagy https://myonlineradio.hu/faklya-radio linkre kattintva!

Sőt, a múlt hét óta már élőképpel is jelentkeznek a stúdióból, amelyet itt lehet követni:  https://www.twitch.tv/faklyaradio

[2024.01.25.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Nyolc év után tért vissza Budapestre a Plavi Orkestar
2016 februárja után második alkalommal...

Megnéztük Rod Stewart budapesti fellépését
2024. június 22-én telt házas koncertet adott Rod...

Sting újra Budapesten lépett fel, de a "mesterkurzus" elmaradt
Yungblud felrobbantotta a Parkot
Megnéztük a Total Dance Cabrio fesztivált a Budapest Parkban - képekkel
Szárnyaltunk az A38 hajón a Winger koncerjén
Corey Taylor jött, látott, zúzott, győzött
beszámolók még