2024. április 19. | péntek | Emma nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolatok
Bíró Eszter
Legnépszerűbb csengőhangok

Babát vár a magyar énekesnő: fél évig nem koncertezik

Éppen akkor fordult igazán termőre zenei munkássága a Budapest Klezmer Band énekesnőjének, Bíró Eszternek, amikor, ahogy ő fogalmaz: „formálódni kezdett bennem a baba”. Az elmúlt évben tehát két legfontosabb vágya teljesült…

Amikor úgy érzed, hogy már valamit letettél az asztalra, két dolog fordul meg a fejedben – állítja a csinos színésznő. – Az egyik mindenképpen az, hogy megtaláld a saját hangod, a másik pedig, hogy a magánéleted is végre révbe érjen. Az elmúlt esztendő mindkét szempontból beteljesülést vagy kiteljesedést hozott Bíró Eszternek, hiszen olyan albuma jelent meg, amelyről úgy tartja, hogy sikerült megtalálnia a saját hangját, stílusát.

A sors izgalmas játéka, hogy az Ezter című lemez előkészítő munkálatai közepette tudta meg, hogy áldott állapotba került kedvesétől, akivel már két és fél éve  élnek együtt. Ráadásul ő nem más, mint az a zeneszerző, hangszerelő, billentyűs és ütőhangszeres zenész, aki Fodo művésznéven ismert a szakmában.

Csodálatos érzés volt

– Nagy pörgésen vagyunk túl – mondta Eszter a Budapest 7 Napnak –, lemezbemutató koncertjeink voltak a Művészetek Palotájában és az A38 Hajón, készültek a felvételek az Ezterre, rengeteget rohangáltunk, hogy a borító olyan legyen, amilyennek szerettük volna. Ilyen szabadságot, ilyen felszabadult zenét, ennyi improvizációs lehetőséget kívántam magamnak a legszebb álmaimban – teszi hozzá az énekesnő.

– Már a szívem alatt volt a baba, amikor felénekeltem a dalokat. Csodálatos érzés volt, és úgy éreztem, neki sem esett rosszul.

Már a nyolcadik hónapban jár


Most fél év mindenképpen kimarad az Ezter-projekt koncertprogramjából, hiszen Bíró Eszter már a nyolcadik hónapjába lépett. Mégis, a legjobb időben történt minden, hiszen őszre áll össze az Ezter-turné pontos menetrendje. Az album eladási adatai is azt bizonyítják, hogy ez a lemez szerencsés csillagzat alatt született: kétezer darab máris gazdára talált.

- Bíró Budapest 7 Nap cikke alapján -

[2008.02.12.]

Megosztom:

Hozzászólások: Hozzászóláshoz, lépj be!
toromon 2008.02.12. 19:44 • [1]
Csodálatos volt a Dunatv szilveszteri műsorában Bíró Eszter! Sok boldogságot kívánok neki és magamnak, hogy hamar visszakívánkozzon a szinpadra!

Teljes fórum »»»

lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.17.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
...

A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Ha három-négy éve valaki azt mondja...

Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
Lángba borult a Barba Negra a Hooligans koncertjén - fotókkal
Megnéztük Majka 360°-os koncertjét az MVM Dome-ban - képekkel
Szörnyek és Valhalla harcosok szeánsza a Barba Negraban
Újra egy varázsos éj - Loreena McKennitt ismét Budapestre látogatott
beszámolók még