2024. április 20. | szombat | Tivadar nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Linkek
FÖHE 2008
Kapcsolódó cikkek
Sztárdömping a Nyíregyházi Főiskolán
FŐHE-t a fejük a főiskolásoknak, hogy melyik sztárt válasszák
Mától FŐHE - nagy bulira készülnek Nyíregyházán
Megkezdődött a FŐHE - képes beszámoló a Nyíregyházi Főiskola megabulijáról
Lovasi Andrásék jót buliztak a főiskolán - képek a FŐHE zárónapjáról
Képgalériák
FŐHE - 2. nap
Kapcsolatok
Nyíregyházi Főiskola
Magna Cum Laude
Sub Bass Monster
4 For Dance
Beatrice
Folk Error
Kiscsillag
Subscribe
Kapcsolódó események
FŐHE - 2008 - 3. nap
[2008. április 24.
csütörtök 18:00]

A főiskolások és egyetemisták az "igazi vadállatok" - friss képek a FŐHE második napjáról

Tegnap, azaz április 23-án volt a Nyíregyházi Főiskola Főiskolás Hetének második napja. A hűvös idő ellenére is sokakat vonzottak a koncertek. A programok már délben elkezdődtek és csak a hajnali órákban értek véget Dj. Budai közreműködésével.

Ismét teret kaptak az amatőr zenekarok, mint a The Next Day, akik immáron fél éve igyekszenek megismertetni magukat és saját maguk által írt dalaikat a punk zene rajongóival. Természetesen széles volt a zenei skála, ugyanis a népzenészektől a hip-hop-ig jó pár műfaj megmutatkozott a tegnapi napon. A délutáni hűvös időjárás okozta borús hangulatot Somogyi András humorista igyekezett eloszlatni. Estére ismét összegyűltek a sztárvendégek, akik igencsak jó véleménnyel vannak a hazai közönségről:

- Az itthoni közönség mindig nagyon hálás, hiszen a magyar kultúrát őrizzük meg, de szeretnénk ha külföldön is megismernék a magyar autentikánkat és a magyar folklórt  - mondta el a 4 for Dance, akik óriási sikert arattak a Folk Error-ral közösen előadott egész estés programmal, mellyel a Budapesti Tavaszi Fesztiválon is felléptek már a fiúk. A Folk Error már a Csillag születik óta húzza a talpalávalót a táncos fiúknak, akik elmondásuk szerint nagyon jó kapcsolatot ápolnak az együttessel. Köszönhetően ennek, valamint a zenekar és a fiúk tehetségének, rengetegen voltak kíváncsiak a tegnap este nyolc órától kezdődő műsorukra.

Az este másik nagy sikert aratott fellépői a Magna Cum Laude voltak, akik nem először vesznek már részt a FŐHÉ-n. Saját bevallásuk szerint ennek ellenére még mindig kétségek közt lépnek színpadra a főiskolás rendezvényeken, mert - szerintük - egy ilyen eseményen a sok-sok fellépő megosztja a rajongótábort.

- A főiskolások és az egyetemisták „igazi vadállatok”, de a legjobban ők tudnak bulizni – így vélekedett a zenekar énekese Mező Misi, aki mindezt széles mosollyal közölte. Természetesen ahogy az várható is volt, nagy sikert arattak, hiszen négyszer tapsolta vissza őket a tomboló tömeg.

Miután „leengedték” őket a színpadról, következett egy félórás szünet, melynek Sub Bass Monster vetett véget. Annak ellenére, hogy mostanában eltűnt a rajongók szeme elől, nagy létszámú bulizó fogadta a múlt héten 31. születésnapját betöltő Szabit. A már jól ismert Nincs nő, nincs sírás; a Négy ütem vagy a Ragga a csodaszarvasról szövegeit a tömeg szinte egy emberként skandálta, ám a lelkes közönség ellenére sem nyúlt hosszúra a koncert.

Ma a FŐHE utolsó napján is érdemes kilátogatni a Nyíregyházi Főiskola területére. Ott lesz Rokker Zsolti, fellépnek amatőr zenekarok, valamint az est fénypontjaként a Kiscsillag, a Beatrice és a Subscribe.

FŐHE - 2. nap képekben

-Lukács Vera-

[2008.04.24.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
...

A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Ha három-négy éve valaki azt mondja...

Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
Lángba borult a Barba Negra a Hooligans koncertjén - fotókkal
Megnéztük Majka 360°-os koncertjét az MVM Dome-ban - képekkel
Szörnyek és Valhalla harcosok szeánsza a Barba Negraban
Újra egy varázsos éj - Loreena McKennitt ismét Budapestre látogatott
beszámolók még