15%-os kuponkedvezmény 47.000Ft felett a Spartoo.hu webáruházban. Kuponkód: MAJUSP15
2021. április 17. | szombat | Rudolf nevenapja
Led izzók kedvezményes áron, 5 év garanciával  
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
Lányi Lala a Zene.hu-nak bevallotta: "Nem reklámoztam a dolgot, de jött már felkérés"
A Crystal rajongók is nyerni szeretnének
Az emberek őrjöngve tapsoltak a MÜPÁ-ban a Magna Cum Laudénak - képekben
Lányi Lala világraszóló buliban ünnepelt
Tavaly nyáron unatkozott utoljára Mark
Rihanna triplázott, a magyarok közül senki nem duplázott
Boksz a magyar zenei díj női jelöltjei között - képekben
Crystal: "Biztos, hogy a következő korongnál is lesz újítás"
Íme a tinikedvencek: Lola, Mark, Anti Fitness Klub, No Thanx
Kapcsolódó Kiadványok
Válogatás / több előadó: Viva Megamix 2008
Kapcsolatok
Lányi Lala
Náksi vs Brunner
Crystal
Szarvas József (Josh)
Dance4Ever (D4E)
Majka (Majoros Péter)
Mark (Zentai Mark)
Unique
Varga Feri & Balássy Betty
Kozma Orsi
Magna Cum Laude

20 magyar sláger egybegyúrva - Meghallgattuk a Viva Megamix lemezt

Idén is megérkezett a már hagyományos Viva megamix, tele friss magyar slágerekkel, 70 percben megállás nélkül!

Néhány dolgot rögtön a borító böngészése közben leszögezhetünk: Ízléses kivitelezés, méhecskével, virágokkal tarkított borító, ám azt is látnunk kell, hogy ez nem egy bulizós, házibuli lemez, amit ha beteszünk, elindítjuk, akkor több, mint egy órán át táncolhatunk rá, mivel bekeveredett ide a Machine Mouse, Mark, Lola, néhány olyan előadó, akik zenéje azért valljuk be, nem házibuliba való!

Gondoltam, kíváncsi leszek, ezeket a zenéket ilyen sorrendben hogy lehet összemixelni! Betettem hát a lejátszóba, elindult a lemez, és közben a borítót böngésztem tovább, ekkor olvastam el, hogy a mixeket készítette Szarvas József (Josh). Ekkor már éreztem, hogy mégiscsak jó lehet ez, mivel Josh nem adja akármihez a nevét!

Sorrendben elsőként a Unique Tükör című dala indít, lüktetően jó, és az egész lemeznek ad egy pozitív alaphangulatot, és ez a folytatásban is így van néhány zene erejéig, Zséda és Létray Ákos Valahol című száma is jó választás, viszont következő két dalt azért nem éreztem annyira erősnek, hogy egy ilyen nívós lemezen ott legyen. Név szerint Varga Feri és Balássy Betty Randevú, és Kozma Orsi Igazi szerep-ére gondolok. Ezek érzésem szerint gyengébb dalocskák, mivel a folytatásban a Crystal Elmegyek és a Magna Cum Laude Szinezd újra zenéje dübörög, amik teli találatok!

Ugyanígy figyeltem a mixeket, és beigazolódott az, amire az elején számítottam, vagyis, hogy ezeket a dalokat nem lehet összemixelni, hiába is próbálkozunk velük. Josh nem is próbálkozott azzal, amit nem lehet, szóval előfordul, hogy pl. Mark Földre tévedt angyala után Majka  Ítélet helyett című dalának dance mixe egyszerűen csak elindul, amikor Mark dala véget ér. De a dance felé húzó zenéknél is néhol ez a helyzet, a Dance 4 Ever Nem feledem el és a Náksi vs. Brunner féle Az én életem-nél sincs tulajdonképpen mixelve, csak összehúzva az egyik vége a másik elejével.

Lala dala kakukktojás

A kakukktojás mindenképpen Lala Szeress című lírai dala, amely bónuszként kapott helyet a CD-n, viszont, ezt utolsó dalként fel is tüntették! Ez viszont úgy érzem megér annyit, hogy szerepeljen a lemezen, mégha csak bónusz track-ként is, merthogy sokak szerint az elmúlt évek legszebb és legőszintébb lírai dalát jegyezte Lányi Lala.

Mindent összegezve, a lemez nem rossz! Viszont a legjobb válogatások közé sem sorolnám, amolyan átlagos, mert semmi újat nem mutatott, sőt a szokásos mixlemezek szintjét sem ütik meg a mixek, ami nem Josh hibája, hanem egyszerűen talán jobb lenne, nem Megamix-nek elnevezni ezeket a válogatásokat, elég lenne egyszerűen csak feltenni a dalokat mixeletlenül! Ám, ha valaki a magyar zenékre esküszik, azoknak ez a lemez telitalálat lehet és nekik bátran ajánlhatom!

- Bödő Róbert  -

[2008.07.01.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu
Otthoni játékok

beszámolók még