2024. március 28. | csütörtök | Gedeon, Johanna nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Linkek
Barbee új honlapja
Kapcsolódó cikkek
Kiderült! A magyar énekesnő műkorcsolyázónő lett - titokban hónapok óta erre készül
Kapcsolatok
Barbee

Szép az új Barbee honlap, de nem elég egyedi

Új előadónak új honlap is dukál, ezt diktálja az ösztön és a piac, nem szabad lemaradni. Reméljük, mi sem késtünk le a szőke énekeslány netes oldalának bemutatásáról.

Összhang
Amennyit eddig megismerhettünk Barbeeból, az teljes mértékben láthatóvá válik a hivatalos websiteján is, így ezt a részt kipipálhatjuk. Manapság az új zenei oldalak készítőinek alapfeladata, hogy a valóst valamilyen formán digitalizálják, mindenki számára elérhetővé tegyék. A dizájn szép és jó, pont amilyen a jövő tinisztárjának dukál, kedves, kicsit dark, kicsit talán hasonul a fiatalok kedvenc stílusához, az emohoz, ami túllépett már a rockon, megfertőzött és átitatott minden más irányzatot is. Szerintem ez érezhető itt is, remélem nem vetnek meg érte.

Amúgy tényleg helyén vannak a kiemelések, a képek, vezetik a szemet, a színek is rendben vannak, minden elvárható kritériumnak megfelelnek.
10/10

Naprakészség
Példátlan, hogy egy ennyire a pályája elején járó előadónak ilyen sok hír és információ tarkítsa a honlapját. Persze látszik, hogy új projektről van szó, de egyik frissítés sem tartozik a semmitmondó, üres hírek kategóriájába, reméljük a lelkesedés hónapok múlva is itt tart majd. Ez a mostani mennyiség abszolút megfelel a nemzetközi normáknak, akár egy nagy külföldi sztár is megirigyelné Barbee honlapjának mostani termését, híreket egy-két naponta.

A biográfia minden igényt kielégít, diszkográfia értelemszerűen még nincsen, ami nem is gond, hiába van már olyan menüpont, ha még nincs lemez, de a fellépések fül is teljesen üres, amire viszont kellene még gyúrni, elvégre is a rajongót az érdekli, hol láthatja legközelebb kedvencét.
10/7

Kezelhetőség
A kiemelésekből is adódik, hogy semmi sem kerüli el a figyelmünket, így megvan a portál alap kezelhetősége. Barbee videoklipjét a YouTube-ról tekinthetjük meg, beágyazva az oldalba, szóval ez is teljesen egyszerű, mint ahogyan a galériával sem kell sokat bajlódnunk.
10/9

Lehetőség
Sok fület láthatunk, amelyeken egy része még nem működik, ezeket minél hamarabb ki kell javítani, azaz feltölteni, hogy ne érezze magát kellemetlenül a júzer. Kevés kép, letölteni a hírleveleket lehet, de talán hunyjunk szemet ezek fölött, mert nem indult még be ez a biznisz, hogy itt úszkáljunk a lehetőségekben. Kezdetnek a fórum is megteszi, de szerintem még idén meg kell spékelni az egészet pár új alkalmazással. Például a divatsuli egy olyan kiaknázatlan terület a piacon, ami menne az énekeslány imázsához is, és miért ne adhatna trendtippeket Barbee az interneten?
10/7

Eredetiség
Talán itt sántít leginkább az oldal, mert nem akarok neveket mondani, de ez sokban hasonlít egy-egy honi és külföldi előadó oldalára is. Igaz ez a dizájnra és a lehetőségekre is. Utóbbival nem is lenne akkora probléma, de egy saját, semmi másra nem elékeztethető külső létrehozása talán még kevesebb fejtöréssel járt, mint egy saját játék, vagy valami ilyesmi felpakolása.
10/5

Kezdetnek nagyon jó, de én még várnám az új, saját hullámokat az éteren. 50/38

-Fábián Tamás-

[2008.10.07.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
gazda szolgáltatás [2024.03.26.]
gazda szolgáltatás [2024.03.25.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Hot Wheels Monster Truck show - volt már jobb is
Nagy elvárásokkal mentünk a három...

Opera metal a Barba Negraban 
Kilencedik alkalommal volt szerencsém látni a „szívem...

James Blunt ismét elvarázsolt minket - képekben
Befutott az Amaranthe és a Dragonforce hajója a Barba Negrába
A Cirque du Soleil Budapestre hozta a bogarak életét
Power metal csata a Barba Negrában - Warkings koncerten jártunk
Csodálatos koncerten emlékezett Balázs Fecóra a Korál - képekkel
beszámolók még