2024. április 28. | vasárnap | Valéria nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
Kovácsovics a legjobb énekesnő, Polyák és Kocsis együtt (esett ki) - képekben
Egyedül nem megy? Kovácsovics Fruzsina bandát alapított
Ingyen adják bemutatkozó lemezüket
Kovácsovics Fruzsina nem veszett el, hazatalált! - videóval
Kovácsovics Fruzsina jól mozog a kamera előtt - mit ér ez?
Kovácsovics Fruzsina rosszul lett és már pletykálnak
Nagy nap ez a mai Kovácsovics Fruzsina életében
Kovácsovics Fruzsina cáfolta az álhírt
Képgalériák
Sose volt nyár klipforgatás
Kapcsolódó Kiadványok
Kovácsovics Fruzsina: Üveggolyó
Kapcsolatok
Jamie Winchester
Kovácsovics Fruzsina

Jamie az őrangyalom: új klip Kovácsovics Fruzsinától - képekben

Nagylemezéről immár a második dalhoz készít kisfilmet Kovácsovics Fruzsina, mégpedig a dal szerzőjével, Jamie Winchesterrel együtt. Egy kicsit körülnéztünk a forgatáson.

Színhely a Keleti pályaudvar, időpont szombat délután, csúcsforgalom. Legalább a háttérképekkel nincsen gond, mert „él” a pályaudvar, utasok mindenhonnan, mindenhová. Egy szlovák társaság érdeklődve nézi a sürgölődést, de nem mernek autogramot kérni (ez volt az egyetlen szó amit értettem), egy Etyekwoodban forgató amerikai is beesik egy kicsit traccsolni, hátán a gitárjával, mert tetszik neki a forgatás, és különben is előbb utóbb Magyarországon is akar játszani, lelkesen osztogatja demo CD-jét... Szóval minden a legnagyobb rendben.

"A Keletit ismerem mint a tenyeremet"

- A vonatnak nagy jelentősége van a klipben és azért a Keletiben forgatunk, mert a környékre jártam gimibe és minden reggel és este innen indultam, ide érkeztem, párszor le is késtem a vonatot, dekkoltam itt órákat, úgyhogy a Keletit ismerem, mint a tenyeremet – mondta el Fruzsina a helyszínről.

Jamie a szokásos derűs nyugalmával tűri az eseményeket: idejött reggel hatra, azóta ha megmodják neki mit csináljon, csinálja, különben pedig jó őrangyalhoz méltóan csak nézelődik, hisz neki nem mondták el mit kell majd csinálnia, ő csak rögtönöz :)

Ugyanis jelenleg története is van a klipnek, nem csak imidzsépítésről beszélünk. A történet maga a „Sose volt nyár” érzelemvilága köré épül: Fruzsi ül a kévázóban, nézegeti a körülötte mozgókat, élőket és nem élőket, figyeli az embereket, reakcióikat, kapcsolataikat. A látott képek újabb és újabb emlékeket hoznak elő benne: nyári képek a nagy szerelemről, az első fellobbanásról. A képek közben pedig látjuk Jamiet, ahogy különböző szituációkban megjelenik (mielőtt Fruzsi odaért volna az életében). Majd a klip végén találkoznak és elbúcsúznak, mivel Jamie őrangyalkodása, „munkája” véget ért, Fruzsi innentől kezdve a maga útját járja.

Sose volt nyár

- A lemezemről a második klipet csináljuk most a "Sose volt nyár" című dalból Jamie Winchesterrel – mondta el Fruzsi. – Az első szám pörgős vidám dal volt, most valami líraibbat, ősziesebbet szerettünk volna. Nomeg ez a kedvenc számom a lemezről - bár a napraforgókat is imádom. Ez a szám igazán megérint... A kliphez az alapötlet tőlem származik, mert már amikor először meghallottam a számot beugrottak képek, és ezt Mészáros Kati, a rendező befogadhatóvá, egyszerűbbé és megvalósíthatóvá tette.

És hogy miért pont Jamie a klip másik főszereplője? - Jamie négy számot is írt a lemezre, imádom a zenéjét, számomra ő a zenei példakép. Megtaláltuk a közös hangot, ezért úgy gondoltuk, hogy most egy duettet éneklünk.

Persze nem csak alapötlet kell, hanem profi rendező is, a kiadó erre a feladatra most Mészáros Katát kérte fel:

- Az EMI kiadó hívott fel, hogy felkérnének erre e munkára. Fruzsináról hallottam, láttam már előtte, de személyesen enm ismertem. Mikor a számot meghallottam, örömmel vállaltam a video elkészítését. A dal szól valamiről - ami ma nagyon ritka, elgondolkodtat, előhozza az emberből az érzelmeket. Fruzsi elképzeléséből raktam össze a történetet, és végülis közösen alakítottuk ki a koncepciót.

A dal hamarosan látható a zenei csatornákon.

Sose volt nyár klipforgatás képekben

SirOesh

[2008.10.01.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Koncz Zsuzsa 78 évesen is rocksztár Avagy pár gondolat a múlt heti arénás buliról
Egy Koncz...

A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
2024.04.07...

Megnéztük a Nyakamon a nászmenet főpróbáját a Tháliában - képekkel
Árnyékból a fénybe - Beyond the Black - Ankor koncertem jártunk
Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
beszámolók még