2024. június 12. | szerda | Villő nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
A musical magyar csillagai Dunaújvárosban jártak
Miller Zoltán először szólóban
"A dalok főként fehérek, de sokszor feketék." - interjú Miller Zoltánnal
Ledobta ruháit Miller Zoltán egy férfimagazinban?
Miller Zoltán: Kicsit fekete, kicsit fehér, de semmiképpen sem szürke
Képgalériák
Miller koncert a Művészetek Palotájában
Kapcsolódó Kiadványok
Miller Zoltán: Fehér és Fekete
Kapcsolatok
Miller Zoltán
Legnépszerűbb csengőhangok

Miller Zoltán megmutatta

Nemcsak a rajongók, hanem maga Miller Zoltán is sokat várt arra az estére, amikor végre egyedül kiállhatott a színpadra és megmutathatta a közönségnek első önálló albumát. A színész-énekes tíz éve dédelgetett álma vált valóra.

November 21-én a Művészetek Palotája hangversenytermében egy teltházas koncerten mutatta be Miller Zoltán Fehér és Fekete című lemezét. Várva várt nap volt ez az énekes (nevezhetnénk színésznek is, de most a hang dominált) életében. Rengeteg munka, gyakorlás, felkészültség - ez jellemezte az előadást.

„A Miller”. Ilyen egyszerűen konferálta a színpadra Várkonyi Attila a művészt. Miller Zoltán sokoldalúságát nem lehetett vitatni, ahogyan a hangi adottságait sem. Zenei körökben a 90-es években vált ismertté, mint az Emberek zenekar frontembere. Zoltán bizonyított a színházak ütött-kopott deszkáin, a musicalek világában, itthon és külföldön is. Eltűnve csak azok számára volt, akik a bulvárújságokból szedik „ismereteiket”.

A tavalyi év mégis áttörés volt a számára. Hiába a Krisztusi kor, mindig döntő lehet. Az MTV Csináljuk a fesztivált! című műsorát Máté Péter Egyszer véget ér című slágerével megnyerte, innen egyenes út vezetett a saját lemezhez. Geszti Margit, a Sony BMG lemezkiadó cég feje csodálkozva kérdezte meg Zolit, hogy miért nincs még saját lemeze? A kérdés jó, és mára a megoldás is megszületett. Októberben megjelent az első önálló albuma. 

Miller Zoltán galéria - klikk a képre

A kétórás koncert tematikája pontos koreográfia alapján zajlott. Nyitásnak három saját dalt adott elő az új albumról. Akár veszélyes kezdésnek is nevezhetnék, hiszen ezek a dallamok még nem sokunk fülében maradt meg. Ám az ásítozás gyorsan elmúlt, amint rákezdett a Csináljuk a fesztivált-ban is énekelt külföldi slágerekre.

Majd jött egy igazi meglepetés. Az Operaház Fantomja című Webber-musical különleges helyet foglal el Miller szívében. Ő volt a legfiatalabb Fantom a világon, ráadásul egyedülálló módon a hősszerelmes Raoul szerepében is kipróbálhatta magát. Ezúttal ezt a kettőt ötvözte a Bartók Béla Hangversenyterem színpadán, óriási sikerrel.

A nosztalgiarész azonban még ennél is nagyobb ovációt kapott. Az Emberek zenekar két tagját, Berkes Gábort és Gyenes Bélát invitálta a színpadra, és újra felcsendültek a közösen írt slágerek.

Zoltán nem csak énektudását, hanem sziporkázó humorát is megcsillogtatta. Igazi showman-ként szórakoztatta a közönséget, akik láthatóan vevők voltak a jókedvre. Az est zárásaként a dedikálás sem maradhatott el.

A nézők hosszú sorokban állva várták kedvencüket, aki mosolyogva tűrte a rohamot, és élvezte sikerének minden pillanatát. Aki lemaradt erről a koncertről ne adja fel, hiszen december 9-én a Thália Színházban ismét látható lesz Miller és zenekara.

Olvasd el ezt is:
"A dalok főként fehérek, de sokszor feketék." - interjú Miller Zoltánnal

-Ali-

[2008.11.27.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.06.12.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.06.09.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Először koncertezett Magyarországon a Jelusick
Végre, a stílus kedvelőinek örömére...

Hibátlan klubkoncertet adott Marco Mendoza
Újra ellátogatott hozzánk Marco Mendoza és ismét...

30 másodperc kilövésig - Jared Leto ismét elvarázsolt minket 
Dimash nagykoncert Budapesten
Horváth Tomi kilencedik Budapest Parkos koncertjén jártunk
Éjszakai bevetésen jártunk a Totális Metállal - képriport
A bíbor legmélyebb árnyalata - Glenn Hughes (nap)szemüvegén át
beszámolók még