2024. március 28. | csütörtök | Gedeon, Johanna nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Képgalériák
20 éves a ladánybene 27
Kapcsolatok
Ladánybene 27

Húsz évesek a reggae magyar apostolai

A reggae apostolai a - LB27 zenekar - csütörtök este zártkörű partin ünnepelték 20-ik születésnapjukat a Blue River Pub állóhajón.

A meghívás azoknak szólt, akik ebben a húsz esztendőben a zenekar megalakulásánál és az eltelt esztendőkben a zenekart segítették, támogatták és természetesen azon zenésztársak, akik tagjai voltak ennek a csapatnak hosszabb-rövidebb ideig. Valamint elismert zenészek és pályatársak is eljöttek erre a jeles eseményre.

A buli nyolc órakor indult a népes vendégsereg fogadásával és az ajándékozás pillanataival, hiszen mindenki nagy örömmel készült erre az estére.

Mivel a 80-as évek közepén már voltak magánszemélyeknek is elérhető kamerák így bőséges „házi videó”-k készülhettek a zenekarról és ezért a program a kezdetek ill. a húsz évvel ezelőtt készült házi videók vetítésével kezdődött. Ami helyenként hatalmas röhögést váltott ki a tisztelt egybegyűltekből és némi sustorgást, ki hogy is nézett ki húsz éve. Továbbá láthattunk még a MTV archívumából is felvételeket többek között az első interjúkat és az első nyilvános megmérettetés képsorait.

A program következő állomásaként, Tib egyenként szólította színpadra azokat, akik segítették a csapat mindennapjait és mindenki kapott egy emléklapot, ami hitelesen bizonyítja, hogy ott voltak a csapatban és a zenekar evvel köszönte meg a segítségüket.  Tib szinte mindenkihez fűzött némi anekdotát a közösen töltött időkből.

Az este további részében az ünnepeltek tiszteletére és a tisztelt jelenlévőknek a Re-G zenekar adott koncertet, akik szintén az „apostolok igehirdetésének” hatására kezdtek el a reggae műfajjal ismerkedni, hogy az ünnep dupla legyen a Re-G zenekar idén ünnepelte megalakulása 5-ik évfordulóját!

Nagyon jó érzés volt részt venni ezen a bulin, hiszen kint tombolt a tél és szakadt a havas eső, bent a teremben pedig ott volt a „Jamaicai feeleng” és tombolt a nyár.  A másik teremben jóízű beszélgetések folytak a nosztalgiázás és a jövő tervezéséről, bent a teremben, pedig a ritmusok önkéntelenül is táncra csábították a jelenlévőket.

Igaz az ünnepelteknek nem illik „dolgozni” eme jeles napon, de Tib és Miksa sem állta meg, hogy ne kapcsolódjon be a koncertbe és a közös éneklésbe, valamint emlékeztek a mentorukra Bob Marley-re is.

Nagyon jó írás olvasható az elmúl húsz esztendő összefoglalásaként a csapattól a www.lb27.hu -n ! Még egyszer ISTEN ÉLTESSEN LB27 !

- BK -

[2005.12.20.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
gazda szolgáltatás [2024.03.26.]
gazda szolgáltatás [2024.03.25.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Hot Wheels Monster Truck show - volt már jobb is
Nagy elvárásokkal mentünk a három...

Opera metal a Barba Negraban 
Kilencedik alkalommal volt szerencsém látni a „szívem...

James Blunt ismét elvarázsolt minket - képekben
Befutott az Amaranthe és a Dragonforce hajója a Barba Negrába
A Cirque du Soleil Budapestre hozta a bogarak életét
Power metal csata a Barba Negrában - Warkings koncerten jártunk
Csodálatos koncerten emlékezett Balázs Fecóra a Korál - képekkel
beszámolók még