2024. április 16. | kedd | Csongor nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolatok
Robbie Williams
Madonna
The Black Eyed Peas
Coldplay

A VIVA felvételről közvetíti a Brit Awards gálát

Azt egyelőre még homály fedi, hogy ki viszi majd haza február 15-én a Brit Awards díját.  Egy biztos, hogy díjátadóról készült beszámolót a VIVA bemutatja február 18-án 16 órától.

Óriási érdeklődés és várakozás előzi meg Anglia egyik legjelentősebb zenei díjkiosztó gáláját, a Brit Awards-ot. A hagyományokhoz híven idén is hatalmas felhajtás várható, sőt, a szervezők az idei, huszonhatodik díjátadó eseményt minden eddiginél nagyobb durranásként emlegetik. A jelöltek névsorát elnézve komoly csaták is várhatóak a tizenöt kategória díjainak megszerzésében. Mint tavaly, most is a VIVA gondoskodik arról, hogy a magyar tévénézők se maradjanak le 2006 első nagy zenei díjzáporáról.

James Blunt, Robbie Williams, Katie Melua, a Gorillaz, a Sugarbabes, Craig David, az Oasis, Madonna, a U2, Björk, a Green Day, Mariah Carey és a Black Eyed Peas - csak néhány név az idei jelöltek listájáról. Azt egyelőre még homály fedi, hogy közülük ki viszi majd haza február 15-én a BRIT Awards díját. A hatalmas rendezvényen olyan világsztárok lépnek fel, mint a Coldplay, Kanye West, James Blunt, a Kaiser Chief’s, a Gorillaz és Jack Johnson.

Magyarországon ezúttal is a VIVA tudósít a rangos eseményről, Kisó személyében, majd ő hozza haza repülővel az ITV által megvágott felvételt, hogy február 18-19-én, a VIVA Brit hétvégéjén a magyar nézôk is élvezhessék a nem mindennapi show-t.

“Rendkívül megtisztelő, hogy idén én képviselem a VIVA-t a Brit Awards-on. Lelkesen készülök a sztárokból, hiszen a vörös szőnyeg mellett sokszor nem az dönt, hogy ki kiabál hangosabban, hanem az, hogy milyen csellel tudja az ember felhívni magára a figyelmet. Tavaly például Jamelia amiatt figyelt fel rám, mert elsőként a gyermekéről kezdtem érdeklődni. Idén a legnagyobb kihívást Madonna mikrofonvégre kapása jelenti, aki díjátadóként érkezik majd a Brit Awards-ra. Azt találtam ki, hogy a felvett nevét, az Esztert fogom neki kiabálni abban bízva, hogy erre fel fogja kapni a fejét.” – mesélte Kisó, a VIVA műsorvezetője.

Az idei díjkiosztó gálán a legszorosabb verseny talán a brit énekesek mezőnyében várható, ahol Antony and the Johnsons, Ian Brown, Robbie Williams, Will Young és James Blunt száll versenybe a díjért. Ez utóbbi név az egyike azon jelölteknek, aki a legtöbb – szám szerint öt – kategóriában szerepel, mint díj várományos.

A nemzetközi együttesek kategóriában olyan világhírű együttesek mérkőznek meg, mint az Arcade Fire, a Black Eyed Peas, a Green Day, a U2 és a White Stripes.

„BRIT AWARDS”
VIVA – február 18-án 16:00, ismétlés február 19-én 18:00
Február 18-án 15:00-16:00 óra között a világsztárok vörös szőnyeges bevonulását mutatja be a VIVA. Ismétlés február 19-én, 17:00-18:00 óra között.

[2006.02.15.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SSD VEGYI MEGOLDÁS USD, EURO, GBP SZÁMÁR szolgáltatás [2024.04.14.]
SÜRGŐS HITELEK egyéb [2024.04.13.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
...

A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Ha három-négy éve valaki azt mondja...

Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
Lángba borult a Barba Negra a Hooligans koncertjén - fotókkal
Megnéztük Majka 360°-os koncertjét az MVM Dome-ban - képekkel
Szörnyek és Valhalla harcosok szeánsza a Barba Negraban
Újra egy varázsos éj - Loreena McKennitt ismét Budapestre látogatott
beszámolók még