2024. május 4. | szombat | Mónika, Flórián nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
Érdekes lett! Debütált Justin Bieber új klipje
Justin Bieber előrehozta a karácsonyt 
Kapcsolódó Kiadványok
Justin Bieber: My Worlds - The Collection
Justin Bieber: Under the Mistletoe
Kapcsolatok
Justin Bieber

"Soha nem ismertem azt a nőt!" - állítja az apasággal vádolt tinisztár

Justin Bieber állítása szerint soha nem ismerte azt a nőt, aki azt állítja, gyermeke született a tinilányok kedvencétől. Az egyik talk show-ban a fiatal énekes azt állította: soha nem találkozott korábban Mariah Yeaterrel, a 20 éves kaliforniai nővel, aki nemrég bejelentette: Justin az apja három hónapos kisfiának.

A nő apasági pert kezdeményezett arra hivatkozva, hogy ő és Bieber a mindössze még csak 17 éves sztár tavaly októberi, los angelesi koncertjén létesítettek szexuális viszonyt, melynek eredménye a nemrég született csöppség. A szintén nagyon fiatal anyuka azt kérte az énekestől, hogy járuljon hozzá DNS-vizsgálat elvégzéséhez, ami megerősítené az igazát. A bíróságtól pedig azt kérte, hogy segítsen neki gyermektartási díjhoz jutni.

„Az állításai közül semmi nem igaz” – szögezte le Bieber a Today-nak adott interjúban. „Tudom, hogy az a cél, de én nem leszek áldozat” – tette hozzá.

Elmesélte, hogy az említett koncert után a színpadról egyenesen a kocsijához ment: „Őrültség, hogy egyes emberek hamis állításokkal más színben akarják feltüntetni a dolgokat. Szóval egyszerűen semmi nem igaz abból, amit az a nő mond. Soha nem találkoztam vele korábban”.

Mindeközben Yeater ügyvédei azt mondják: teljesen valószerűtlen, hogy ne Bieber lenne a gyerek apja. ”A kérdéses időszakban ügyfelemnek senki mással nem volt szexuális viszonya” – mondta Matt Pare, a nő egyik védője. „Azonban szükségünk van az apasági teszt eredményére, hogy 100 százalékosan bizonyítani tudjuk az igazunkat. Ez egy csekély kérés. És a gyermektartási díj sem egy hatalmas pénzösszeg, amit szeretnénk megkapni. De ehhez szükséges, hogy Bieber elénk álljon, és vállalja a tesztet” – magyarázta a helyzetet az ügyvéd. 

Pare és kollégája azt mondták, az énekes ügyvédei eddig még nem keresték meg őket, pedig ők nagyon szeretnének nyílt párbeszédet folytatni. A két védő azt is állította, hogy további bizonyítékkal is rendelkeznek Bieber apaságáról, de azt még nem hozzák nyilvánosságra. Állításuk szerint azért, hogy ezzel is lehetőséget adjanak a tinisztárnak arra, hogy találkozzanak, és együtt oldják meg a problémát.

Ne feledjük azonban, hogy az aktus pillanatában 19 éves Yeater egy 16 éves fiúval bújt ágyba (vagy a színfalak mögé), és ez felveti az ő büntetőjogi felelősségét is, miszerint egy kiskorúval volt együtt. Ügyvédje szerint azonban ettől nem kell tartani: „A kaliforniai törvények értelmében, ha a két fél között kevesebb, mint 3 év a korkülönbség, akkor ez csak vétségnek számít”. Ha pedig ez a helyzet, akkor Yeater maximum 5000 dollár bírságra számíthat.

- kiko -

[2011.11.06.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Gunson innen, Gunson túl
Kérdés nélkül felkerülhetne a soha nem múló rockzenei vitatémák...

Megnéztük a Honeybeast koncertjét a Budapest Parkban - képekkel
Megújult Park, új dalok a...

Az elveszett fejedelmek visszatértek a Barba Negrába  - ilyen volt a Lord of the Lost koncert
Koncz Zsuzsa 78 évesen is rocksztár Avagy pár gondolat a múlt heti arénás buliról
A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
Megnéztük a Nyakamon a nászmenet főpróbáját a Tháliában - képekkel
Árnyékból a fénybe - Beyond the Black - Ankor koncertem jártunk
beszámolók még