2024. április 26. | péntek | Ervin nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
A nap együttese, a Hooligans korábban Dance néven lépett fel
Hooligans meglepetésbuli a PECSA-ban
GYORSHÍR - Szombaton még egy Hooligans koncert!
SZTÁRFÓRUM: kérdezz a Hooligans tagjaitól!
Képgalériák
Koncertképek
Koncertképek II.
Kapcsolódó Kiadványok
Hooligans: Vírus
Kapcsolatok
Hooligans
Disco Express
Kapcsolódó események
Hooligans
[2006. március 11.
szombat este]

Fergeteges bulival ünnepelt a Hooligans

Március 11-én kicsiny országunk egyik leg(el)ismertebb rockbandája ünnepelte 10. születésnapját. A Petőfi Csarnokban tartott buli előtt meglepő módon a jegyüzéreket felváltották a „jegyet veszek” szlogent kiabáló fiatalok, ezzel bizonyítva, hogy ténylegesen az összes jegy elkelt az első koncertre.

A büféknél koccanó poharak, a ruhatárnál kilométeres sorok, az asztaloknál sikítozó fiatal hooligánok. Ez a nyitókép fogadott mindenkit, aki jelenlétével megtisztelte az estét. Meglepetésre azonban nem csak a ruhatár előtt gyülekeztek a zenebarátok, hanem a kiállított Hooligans Shopnál is, ahol különböző ereklyék találtak gazdára. Ezt én sem hagyhattam ki, gyorsan beszereztem néhány szuvenírt.

Bent az előzenekarok már javában elkezdték a bemelegítést. Először a „SLAMO és a NO” tagjai csaptak bele a lecsóba, majd őket követte a ”Disco Express”, akik az I Love Rock’n Roll c. nótával a közönséget is kellőképpen felhúzták.  

Következett a várva várt pillanat. A tömeg már skandálta a „Hooligans, Hooligans, Hooligans” -t. A fiúk, pedig hirtelen felbukkantak. Igazi „hooligános” bevonulásnak lehetünk szemtanúi. Csipáék a Vírus című. lemezük borítóján látható koponyás maszkokban léptek a tettek mezejére. A tömeg sikított és felcsendült az első nóta. A hangosítás tökéletes, a fénytechnika hibátlan, azonban valami hirtelen mégis elcsalta a figyelmet a zenéről. A beígért pirotechnika jóvoltából a közönséget hirtelen egy 2 méter magas tűzfal választotta el a zenekartól, amely még a 10. sorban állóknak is garantálta, hogy a közeljövőben ne kelljen szoláriumba menni. A látvány fantasztikus volt, a közönség tombolt és értékelte a csapat teljesítményét. 

A nézőtér annyira zsúfolt volt, hogy mondhatni „a nem létező csilláról lógtak az emberek.” Endiék a színpadon kötéltáncosokkal bizonyították a közönségnek, hogy lógva is lehet tombolni. 

Természetesen hallhatóak voltak a Vírus című lemez dalai mellett olyan „örökzöld slágerek” is, mint a „Királylány” a „Legyen valami”, a „Tartson örökké”, a „Kánaán” vagy éppen „A vér nem válik vízzé”..

Mindent egyesítve fantasztikus élménnyel gazdagodhattak azok, akik március 11.-én ellátogattak a PeCsába. A csapat senkinek sem okozott csalódást szombaton, méltó ünneplése volt ez az első X-nek.  Az idősek megfiatalodhattak erre a 2 órára, a fiatalok pedig átélhették azt az érzést, melyet szüleik csak úgy neveztek: Rock’n Roll.

A csarnokból kifelé jövet a két koncert közönsége szembetalálkozott. Az első teltházas buliból kiindulva a fiúk magukat nem kímélve 22:30-as kezdettel egy újabb bulit tartottak. 

Hazaérve ismételten előkaptam a Hooligans: Vírus  lemezét és meghallgattam azt a 2 kedvenc nótát, amelyet a fiúk a koncerten szerettetek meg velem. 

- Kósa Dániel -

[2006.03.13.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Koncz Zsuzsa 78 évesen is rocksztár Avagy pár gondolat a múlt heti arénás buliról
Egy Koncz...

A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
2024.04.07...

Megnéztük a Nyakamon a nászmenet főpróbáját a Tháliában - képekkel
Árnyékból a fénybe - Beyond the Black - Ankor koncertem jártunk
Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
beszámolók még