2024. április 25. | csütörtök | Márk nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
Botrány az X-Faktorban! Valóban jogszabályokat sértett a népszerű tehetségkutató?
Kapcsolódó Kiadványok
Michael Bublé: Call Me Irresponsible - Tour Edition
Michael Bublé: Michael Bublé Meets Madison Square Garden - CD
Kapcsolatok
Michael Bublé

"Megalázott!" Súlyos vádak az X-Faktorban  

És már megint Simon Cowell körül forr a levegő! De ezúttal a kanadai dzsesszénekes, Michael Bublé vádolta meg őt azzal, hogy megalázza, és tönkreteszi az önbizalmát. A nagy kiborulás épp egy héttel azelőtt jött, hogy Bublé fellépett volna az amerikai X-Factor döntőjében.  

A sanzonénekes utólag úgy magyarázta a dolgot, hogy csak el akarta mondani a tehetségkutatók gurujának tartott Cowellnek, hogy „cs.ssze meg magát”, miután Simon állítólag csak meresztette a szemét az egyik tévés fellépésén.

Az esetről Bublé a következőképp nyilatkozott a Radio Times-nak: „El kellett énekelnem a Call Me Irresponsible-t 20 millió ember előtt. És az első ember akit megláttam, amikor kimentem a színpadra Simon volt. Elénekeltem négy sort, aztán rám nézett, és csak bámult. Ennyi volt, és én kész voltam ettől. Kinyírt engem, az önbizalmamnak annyi lett.”

„Talán Cheryl Cole nyugodtabb és higgadtabb tud maradni, amikor elveszíti az önbizalmát. De én magamba zárkózok. És úgy kezdek viselkedni, hogy ’Igazán? Nos, akkor cs.szd meg! Nem kedvelsz engem? Akkor menj és cs.szd meg magad! Bármit megtehetek!’”

Hallgasd meg Michael Bublé egyik legnagyobb slágerét ITT!

Hozzátette: „Ha megnézel egy klipet a Youtube-on, ott is zárkózott vagyok, úgy tűnik, mintha unnám az egészet. És ebből lett elegem Amerikában. Mert az összes hírügynökség arról kezdett cikkezni, hogy ittam. Pedig ez csak egyfajta lámpaláz, soha nem iszom, mielőtt színpadra állok!”

Michael kitörése az X-Factor jövő heti duett előadását is kínossá teheti valamelyik versenyző számára – hiszen a műsort Cowell cége, a Syco támogatja.

Ajánlunk egy jó koncertet!

Mint Bublé elmondta, annyira ideges volt, hogy a szorongását az X-Factor korábbi bírájával, Dannii Minouggal is megosztotta, aki szembe szállt Simonnal!

„Elmondtam neki a történetet. Aztán Dannii ment, elmondta neki mi történt, és mikor visszajött, azt mondta, hogy Simon nem is tudta, hogy mit tett. Csak ült a forgatás ötödik órájában, és arra gondolta, hogy ’Öljetek meg gyorsan, aztán hadd menjek a mosdóba’. De én annyira érzékeny vagyok, hogy mindezt elutasításnak vettem. Végülis, azóta bármikor beszéltem vele, mindig végtelenül kedves volt.”

Michael Bublé fellépett és mentorként is részt vett a műsor tavalyi sorozatában, 2009-ban pedig a döntőben énekelt egy duettet Stacey Solomonnal.

-kiko/the sun-

[2011.12.02.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Koncz Zsuzsa 78 évesen is rocksztár Avagy pár gondolat a múlt heti arénás buliról
Egy Koncz...

A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
2024.04.07...

Megnéztük a Nyakamon a nászmenet főpróbáját a Tháliában - képekkel
Árnyékból a fénybe - Beyond the Black - Ankor koncertem jártunk
Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
beszámolók még