2024. április 27. | szombat | Zita nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolatok
Legnépszerűbb csengőhangok
Kapcsolódó események
Sziget Fesztival 2006
[2006. augusztus 9. - 16. ]

45 ezer vendég a Sziget első napján

Glen Matlock Pretty Vacant-jéval indult a Sziget 2006 Nagyszínpad programja és Franz Ferdinándék zártak itt, miközben Robert Plant bűvölte el közönségét a világzenei helyszínen és a Cradle of Filth zúzott a HammerWorld-ön. A Sziget erős nappal kezdett, 45 ezren voltak kíváncsiak a programokra.

A tavalyihoz hasonló erős nappal indult az idei Sziget is. De míg 2005-ben a napijegyes vendégek száma határozta meg jobban a napi létszámot, idén már a hetijegyesek száma dominál, hiszen az „ottalvós” jegyek mind elfogytak és sokan éltek a hazamenős hetijegy adta kedvezménnyel is. Napijegyet persze most is lehet kapni, a teltház eléréséhez naponta 33 ezer napijegyet adhatnak ki a szervezők.

„A Sziget Fesztivál briliáns rendezvény. Máshol nem találkoztam még ilyennel. Átlagos esetben egy fesztivál a színpadokból és a backstage-ből áll. A Sziget pedig olyan, mint egy külön kis város. Az ember akkor is el tudja magát ott foglalni, ha nincs olyan fellépő, amilyet szeretne. Miután befejeztük a koncertet, a bandával körbesétáltuk az egészet: benéztünk a különböző sátrakba, ahol érdekesebbnél érdekesebb programokat kínáltak, betértünk a bárokba is. Őszintén mondom, remek hely, szívesen visszatérnénk a Szigetre – nyilatkozta (még áprilisban) a Metro című napilapnak a Therapy? basszistája és lám, vágyuk egyezett a nézők és szervezők akaratával, s a Sziget 2006 első napján a Nagyszínpadon üdvözölhettük a bandát.

A második napra a meteorológia jó időt mond, a programhelyszínek pedig kiváló programokat nyújtanak. Itt lesz például Lorenzo Cherubini, akit Jovanotti néven ismer mindenki, és a Sziget közönsége jól tudja, hogy fergeteges koncertre számíthat. A Világzenei helyszínen Goran Bregovič szórakoztatja a nagyérdeműt. Ma jön a New York-i hardcore-színtér (azaz NYHC) egyik fő létrehozója, a Sick Of It All is. És persze 66 programhelyszínen lesz 200 program, ahogy minden nap.

[2006.08.10.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Koncz Zsuzsa 78 évesen is rocksztár Avagy pár gondolat a múlt heti arénás buliról
Egy Koncz...

A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
2024.04.07...

Megnéztük a Nyakamon a nászmenet főpróbáját a Tháliában - képekkel
Árnyékból a fénybe - Beyond the Black - Ankor koncertem jártunk
Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
beszámolók még