2020. szeptember 19. | szombat | Vilhelmina nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Képgalériák
Képek a Nyíregyházi Főiskola 2006-os gólyabáljáról
Kapcsolatok
Belmondo
Charlie (Horváth Károly)

A Jég dupla whiskyvel volt a sláger

November 18-án, szombaton este fogadalomtételük után teljes jogú fészeklakói lettek a gólyák a Nyíregyházi Főiskolának. A gólyabálon több százan ünnepeltek, ahol fellépett Charlie és a Belmondo zenekar is.

A hagyományokhoz hűen idén is nagy érdeklődés övezte a Nyíregyházi Főiskola gólyabálját. Az est slágere egyértelműen a Jég dupla whiskyvel volt, amit a pultosok ital formájában szolgáltak, míg a bál sztárvendége, Charlie csak énekelt róla. A Bessenyei Aulában megrendezett esemény a nyitótánccal, 20.30 órakor kezdődött.

A tizenhárom bátor pár bécsi keringője nagy sikert aratott. Az estet Székely Gábor, az intézmény tudományos rektorhelyettese nyitotta meg. Beszédében elmondta, hogy az első éveseket azért hívják gólyáknak, mert ahogy a költözőmadarak minden évben új madarakként jönnek, úgy az első évesek is újak a főiskolai hallgatók körében. Kiemelte, hogy a gólyák azért jönnek a főiskolára, hogy tapasztalatokat szerezzenek. Kívánja, hogy mindannyian tanuljanak meg szárnyalni és boldog, sikeres emberként fejezzék be főiskolai tanulmányaikat.

Csoda egy szombat délután

Ezt követően a Vis Major adott koncertet, felcsendültek napjaink népszerű nótái, majd 23 óra magasságában a gólyaesküre gyűltek össze az elsősök. Ők vicces fogalomtételt követően teljes jogú fészekrakók lettek. A jókedv után az est sztárvendége, Charlie fiatal zenészeket meghazudtoló lendülettel remek bulihangulatot varázsolt. Repertoárjából nem hiányozhattak a nagy slágerek, mint a Jég dupla whiskyvel vagy a Mindenki valakié. A nemrég megjelent új lemezéről, Másképp ugyanúgyról két dallal: a Csoda egy szombat délutánnal és Ez a nővel lepte meg a közönséget.

A zenés program a Belmondo együttes fellépésével folytatódott, majd ismét a Vis Major következett, akik hajnal 4 óráig húzták a talpalávalót. Emellett volt bál szépe választás és tombola is.

- Bíró Zsolt -

[2006.11.24.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
Kreatív, ügyeskezű gitáros kerestetik zenekar [2020.09.15.]
zeneszerzés szolgáltatás [2020.08.26.]
apróhirdetés
Led izzók kedvezményes áron, 5 év garanciával
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu
Otthoni játékok

Ünnepi rockopera-gála a Budai Szabadtéri Színházban - képekkel
Az államalapítás...

Best of Geszti - képekben
Nagyszabású best of koncertet adott Geszti Péter a Margitszigeti...

Metálkarácsony augusztusban - képekkel 
Találkozások - képes beszámoló a Palotakoncert  2020-ról
beszámolók még
Led izzók kedvezményes áron, 5 év garanciával