2024. március 28. | csütörtök | Gedeon, Johanna nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 

Megyek a fejem után - Less be egy rockzenekar mindennapjaiba

A szorgalmasan szereplő Heatlie Dávid egyre komolyabban építi zenei karrierjét. Csepregi Éva fia a Neoton Família sztárjai dobosaként rengeteg rutinra tett szert, az utóbbi években ezt kihasználva gőzerővel kezdte el tolni saját formációit is.

Dávidot számtalan megmozdulásban láthattuk és hallhattuk, de a legkiemelkedőbb mind közül egyértelműen a HEATLIE.

A saját nevével fémjelzett projekt először 2019-ben tűnt fel A Dal című műsor mezőnyében. Akkor még úgy látszódott, hogy Dávid önálló útját inkább szóló előadóként képzeli el, hiszen debütáló dalát, a La Mama Hotelt is egyedül prezentálta a színpadon.

A zenész azonban hamar ráunhatott a magányra, legalábbis erre enged következtetni, hogy a pár hónappal később megjelenő Wurlitzer videójában már egy komplett együttessel kiegészülve szerepel. A srácok közötti összhang azóta is töretlen, ennek szakmai szempontból szuper lenyomata az a koncertfelvétel, amit tavaly tavasszal az Akvárium Klubos bulijukon rögzítettek.

De mi történik a színpadra lépés előtti pillanatokban és mivel töltik a fellépés utáni órákat? Mit csinálnak a szabadidejükben? Valamiért ez a kérdés legalább annyira foglalkoztatja a fanokat, mint maga a minőségi koncertélmény. Erre tökéletesen ráérzett a HEATLIE, legalábbis erről árulkodik legújabb, Megyek a fejem után című zúzós dalukhoz készült videoklip.

A kíváncsi rajongók végig kísérhetik a banda fennállásának fontosabb és kevésbé fontos állomásait a megalakulás óta. Mintha valaki végig követte volna őket egy kamerával, csak nem hidegrázós értelemben. Vagyis nem a hidegrázás ijesztő és félelemkeltő, hanem a szó jó értelmében.

Vannak felvételek, amik A Dal 2022-es évadának kulisszáiba engednek betekintést, már zenekarként felvéve a versenyt a többi indulóival. Szerencsére a HEATLIE tagjai nem szégyenlősek, így akadnak izgalmasabb képsorok is a Ricsárdgírrrel közös turnéjukról, egy emlékezetes esztergomi koncertről, amikor csak egy ember táncolt, de az nagyon!

Ahelyett, hogy minden képkockát felsorolnánk, inkább csekkoljátok le a Megyek a fejem után videoklipjét a saját szemetekkel:

[2023.02.05.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
gazda szolgáltatás [2024.03.26.]
gazda szolgáltatás [2024.03.25.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Hot Wheels Monster Truck show - volt már jobb is
Nagy elvárásokkal mentünk a három...

Opera metal a Barba Negraban 
Kilencedik alkalommal volt szerencsém látni a „szívem...

James Blunt ismét elvarázsolt minket - képekben
Befutott az Amaranthe és a Dragonforce hajója a Barba Negrába
A Cirque du Soleil Budapestre hozta a bogarak életét
Power metal csata a Barba Negrában - Warkings koncerten jártunk
Csodálatos koncerten emlékezett Balázs Fecóra a Korál - képekkel
beszámolók még