2024. október 14. | hétfő | Helén nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 

Zene és kreativitás találkozása: A SPAR új reklámzenéi a KEMP táborban

Kreatív és fiatal zenészek közreműködésével születtek meg a SPAR legújabb reklámzenéi a KEMP dalszerzőtábor keretein belül. Az esemény célja, hogy inspiráló környezetet biztosítson a zenei alkotóknak, ahol új ötletek és együttműködések születhetnek.

A KEMP tábor jelentősége

Idén negyedik alkalommal rendezte meg a Banana Records a KEMP dalszerzőtábort Csopakon, ahol fiatal tehetségek találkozhattak és közösen alkothattak. A négynapos tábor célja, hogy a résztvevők elmerüljenek a kreatív folyamatban, és olyan kollaborációk születhessenek, amelyek inspirálóan hatnak a zenei szcénára. Az eseményen részt vett többek között Schoblocher Barbara (Blahalouisiana), a VALMAR, a Carson Coma és Beton.Hofi, akik mind hozzájárultak az új, dinamikus reklámzenék létrejöttéhez.

SPAR és a fiatal tehetségek támogatása

A SPAR Magyarország kiemelt támogatóként állt a tábor mögött, ezzel is hangsúlyozva a fiatalok kreativitásának és együttműködésének fontosságát. „A KEMP nagyszerű kezdeményezés, amely a kreativitást és a közös alkotást helyezi előtérbe” – emelte ki Maczelka Márk, a SPAR Magyarország kommunikációs vezetője. A vállalat célja, hogy támogassa a jövő generáció tehetségeit, és inspiráló környezetet biztosítson számukra.

A reklámzenék születése

A tábor során a résztvevő zenészeket egy kreatív játék keretében arra ösztönözték, hogy modern és energikus zeneszámokat írjanak a SPAR számára. Az elkészült reklámzenék várakozáson felül teljesítettek, és hamarosan megjelennek a televíziókban, rádiókban, valamint a közösségi média platformjain. A SPAR ezzel a projekttel nemcsak a zenei közösséget támogatja, hanem új, fiatalos arculatát is erősíti.

A KEMP tábor tehát nem csupán zenei alkotások színhelye, hanem a jövő tehetségeinek fejlődését is szolgálja, hozzájárulva ezzel a magyar zenei kultúra gazdagításához. Az együttműködések és kreatív energiák révén olyan reklámzenék születnek, amelyek nemcsak a SPAR, hanem a fiatal generáció hangját is képviselik.

[2024.10.13.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.10.10.] apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

24601 - egy életen át - Pár gondolat az újonnan bemutatott A nyomorultakról
Szeptember 20-án...

Ilyen volt a Quimby idei utolsó koncertje - képriport
Szeptember 27-én a Budapest Park...

Atlantisz kalózai visszatértek hozzánk - Visions of Atlantis koncerten jártunk 
Azahriah ismét duplázott a Parkban - megnéztük!
Thomas Anders koncerten voltunk a Budapest Parkban
beszámolók még