2024. május 4. | szombat | Mónika, Flórián nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Képgalériák
Musical Plusz nyolcadszor
Kapcsolatok
Janza Kata
Mészáros Árpád Zsolt
Serbán Attila
Nagy Sándor
Keresztes Ildikó
Mester Tamás
Musical

Musical Plusz nyolcadszor

A fellépő vendégek névsora szinte az utolsó pillanatban derült ki, de aki eljött nem csalódott, a rendezvény történetének egyik legsikeresebb délutánját tölthették együtt a musical szerelmesei február 18-án.

A délután fényét emelték: Janza Kata, aki bámulatos kismama - a mai alkalommal leginkább duettekben remekelt, hihetetlen intenzitással és átéléssel, a fáradtságra fittyet hányva, előadott egy dalt a vízilóról is, ami a nem rég megjelent Musicalmesék-mesemusicalek CD-n található meg.
A duettekben „állandó társa” Nagy Sándor volt, egy remekül sikerült Kell egy táncot, Álomtáncot és egy vidám hangulatú Szilvásgombóc dalt élveztehettünk a tolmácsolásukban. Sanyi persze egyedül is színre lépett, elénekelte a Ha én gazdag lennék-et a Hegedűs a háztetőnből, és hatalmasat bulizott a Valami Amerika című Bon-bon számra, persze a közönség bevonásával. Sanyi Serbán Attilával adta elő a West side story Mariaját, egy lelkes rajongó kislányhoz címezve a dalt, majd a végén pár szál rózsával köszöntötték nézőtéren ülő szerencsésebb hölgyeket. Serbitől meghallgathattuk az Atlantis című musical egyik dalát, ami a Győztes címet viseli, majd a Starlight Express címadó dalát is.

Két Mozart a színpadon

A délután folyamán láthattunk egyszerre két Mozartot a színpadon, Serbán Attila és Mészáros Árpád Zsolt megtestesítésében, az Árnyékdallal.
Az Elisabeth című darabból is hallhattunk slágereket, érdekes előadásmódban, mikor is a nagy hármas MÁZS, Serbi és Mester Tamás állt a színpadon, a német ajkúak nagy örömére két nyelven. Árpi egy végtelenül szépre sikerült András dallal jutalmazott meg minket, majd Eljött az óra a Jekyllből, és sokak örömére a Roxanne című dalt volt a hab a tortán.

Mester Tomi rockos koncert hangulatot csempészett a musicalek közé, hiszen saját lemezét is promotálta: a Szeretlek valamiért és a Szabadíts fel című dalokkal, majd a Casanova Night Musicelbe is betekintést engedett egy dal erejéig. A délután nagy meglepetése Keresztes Ildikó volt, egy szuper New York-ot, Mein Herrt, a Három testőrből Urakat és My Lady dalát mutatta be nekünk, végül Katával egy duettet a Sakkból.

Az est zárásaként a Zene című dal hangzott el, majd acapella néhány sláger a Hairből Mester Tomi irányítása alatt.  A délután végén sok-sok lelkes musical kedvelő hagyta el a művelődési központot, egy újabb nagy élménnyel gazdagodva.

J.Zsuzska

[2007.02.25.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Gunson innen, Gunson túl
Kérdés nélkül felkerülhetne a soha nem múló rockzenei vitatémák...

Megnéztük a Honeybeast koncertjét a Budapest Parkban - képekkel
Megújult Park, új dalok a...

Az elveszett fejedelmek visszatértek a Barba Negrába  - ilyen volt a Lord of the Lost koncert
Koncz Zsuzsa 78 évesen is rocksztár Avagy pár gondolat a múlt heti arénás buliról
A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
Megnéztük a Nyakamon a nászmenet főpróbáját a Tháliában - képekkel
Árnyékból a fénybe - Beyond the Black - Ankor koncertem jártunk
beszámolók még