2024. május 3. | péntek | Tímea, Irma nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
Bryan Adams ingyenes koncerten lép fel Rúzsa Magdival
Megérkezett Bryan Adams, a koncert után Budapesten bulizik
Kapcsolatok
Rúzsa Magdi
Bryan Adams
Kapcsolódó események
Kapcsolat koncert Bryan Adamssel
[2007. június 30.
szombat 18:00]

Fontos tudnivalók a Kapcsolat koncertre készülőknek

Június 30-án szombat 18 órakor kezdődik és 22 óráig az Ötvenhatosok terén a Kapcsolat koncert, amin Rúzsa Magdi és Bryan Adams lép fel. Félmillió emberre számítanak a szervezők.

Bryan Adamset megelőzően az este magyar sztárja az Eurovíziós Dalfesztiválon Magyarországot sikerrel képviselő Rúzsa Magdi lesz, aki a külön a június 30-ai estére összeállított műsor keretében élőben adja elő legújabb lemezének anyagát. Magdi elárulta, hogy ő maga is rajong a kanadai zenész dalaiért, így nagy megtiszteltetés számára, hogy előtte léphet fel

Forgalomkorlátazásra kell számítani

A koncert napján délután 15 órától forgalomkorlátozások lépnek életbe. A koncert helyszínét csak gyalog vagy tömegközlekedéssel lehet megközelíteni.

Az 1-es és a 6-os villamos, illetve a kisföldalatti nemcsak estig, hanem éjjel fél egyig szállítja majd az utasokat. Ezen kívül délután kettő órától a 70-es és 74-es trolik rövidebb úton közlekednek, a 75-ös és 79-es torlik pedig összevontan járnak majd. Módosított úton szállítja majd az utasokat a 4-es, illetve a 20-as és 30-as gyors autóbusz. A rendezvény miatt délután fél hattól a földalatti a Hősök tere állomásánál nem fog megállni

Tilos megállni autóval: július 4-én 6 óráig az Ötvenhatosok terén (Felvonulási tér), a Benczúr utca és a Városligeti fasor között. Június 30-án 24 óráig az Andrássy út mindkét oldali szervizútján a Hősök tere és a Rippl-Rónai utca között, a Dózsa György út mindkét oldalán az Ajtósi Dürer sor és a Hősök tere között, a Műcsarnok mögötti szervizúton, az Olof Palme sétány mindkét oldalán a Műcsarnok mögötti szervizút és a Hősök tere között, a Műjégpálya előtti parkolóban is, a Felvonulási téren az Ajtósi Dürer sor és a Városligeti fasor, valamint a Hősök tere és a Benczúr utca között.

Lezárják 30-án 14 órától éjfélig a Hősök terét, az Olof Palme sétányt a Zichy Mihály út és a Hősök tere között, a Kós Károly sétányt a Hermina út és a Hősök tere között, az Állatkerti körutat az Állatkerti út és a Hősök tere között, Dózsa György utat az Ajtósi Dűrer sor és a Podmaniczky utca között, az Andrássy út mindkét oldali szervízútját a Rippl-Rónai utca és a Hősök tere között.

Kerüljék el a jelzett útvonalakat

A Budapesti Rendőr-főkapitányság kéri a járművezetőket és üzemeltetőket, hogy a rendezvények zavartalan lebonyolítása érdekében a jelzett útvonalakat kerüljék el, valamint a megállási tilalommal jelzett területeken ne várakozzanak.

- Bíró -

[2007.06.30.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Megnéztük a Honeybeast koncertjét a Budapest Parkban - képekkel
Megújult Park, új dalok a...

Az elveszett fejedelmek visszatértek a Barba Negrába  - ilyen volt a Lord of the Lost koncert
Ápri...

Koncz Zsuzsa 78 évesen is rocksztár Avagy pár gondolat a múlt heti arénás buliról
A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
Megnéztük a Nyakamon a nászmenet főpróbáját a Tháliában - képekkel
Árnyékból a fénybe - Beyond the Black - Ankor koncertem jártunk
Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
beszámolók még