2024. július 25. | csütörtök | Kristóf, Jakab nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
EsőNap
 

Összes program

Képgalériák
EsőNap zenekar
Kapcsolódó cikkek
Haagen Imre, a "magyarhangya" már "másodszorra" ünnepli a huszadikat!
Haagen Imre
EsőNap zenekar
     
 
EsőNap
Megalakulás: 2007.
Kapcsolattartó: Zenekarvezető: Haagen Imre
Cím: Budapest,
Web: http://esonapzene.hu/
Web még: http://hu-hu.facebook.com/pages/Esonap-Zenekar/152651814754332
E-mail: haagenimre@gmail.com
Aktív kapcsolat: Bordás József (dobos), Kolta Péter (gitáros), Haagen Imre (énekes), Lukács Eszter (énekes), Máthé László "Zebi" (basszusgitáros), Kasza Zsolt "Zsolek" (billentyűs), Jász András (szaxofonos)
Retro&Roll Partyzenekar
 
     

EsőNap zenekar

Időutaztatást vállalunk! … Mostantól akkor van EsőNap, amikor Te szeretnéd!

Az EsőNap Retro&Roll Partyzenekar, az Esőcseppek koppanásainak ritmusát és a Napkorong vérpezsdítő sugarait csempészi az ismerős és közkedvelt slágerek dallamai közé.
A 2007-ben alakult csapatot hét profi zenész alkotja, akik az elmúlt években országosan ismert zenekarokban csiszolták tudásukat, valamint dolgoznak jelenleg is.

- Haagen Imre / ének, vokál (Elsősorban szólistaként, szinkronhangként és különféle rendezvények műsorvezetőjeként találkozhatunk vele, de ismerős lehet a Nahát Chaplin!, a Blues Steel, a Don Human, a Voice, a Kantin és a Filado zenekarokból is.)

- Lukács Eszter / ének, vokál (Az alábbi zenekarokban játszott, illetve játszik jelenleg is: Lukács-Barcza-Szalai Trio, Radics Trio, Second Floor Jazz Quartett, Papas-Tapaz stb…)

- Jász András / szaxofon, vokál (A Rácz Aladár Zeneiskola szaxofontanára,a Tóth Vera Band zenekarvezetője, játszik a Ghymes, a Jambalaya, a Freak!, a Django Free, a Kéknyúl Hammond, a Prime zenekarokban, stb…)

- Kasza Zsolt / billentyűs hangszerek (A Freddie Mercury Musical és a Szinetár-Bereczky albumok hangszerelője, játszik/játszott a Crystal, a Nyers, a Szinetár-Bereczky Zenekar, a Storyville Jazz Band, az Útközband, a Fever, a Sharon zenekarokban stb…)

-Kolta Péter / gitár (amellett, hogy gitártanár, többek között az alábbi zenekarokban játszott/játszik: a Magyar Színház zenekara, Voga Viki Band, Crystal, Fever, Rostás Regina Quintett, Prime, Pesty Party, Capri Band, Made In Bass stb…)

- Máthé László / basszusgitár (A székesfehérvári Dr. Lauschmann Gyula Zeneművészeti Jazz Szakközépiskola basszusgitár tanára, játszik/játszott a Volvox, a Crystal, a Zámbó Jimmy Band, a Romantic, az A.D. Stúdió, a Kunovics Katinka Band, az Indiana, a Soulwhat!, zenekarokban, stb…)

- Bordás József (2003 óta vezeti dobiskoláját. Játszott, illetve játszik Rácz Kati és Gáspár Laci zenekaraiban, a Váradi Roma Café és Bangó Margit nagykoncertjein, valamint a Finucci Bros Quartett, a Farkas Zsófi és Jager Soul, a Jager Jazz Quartett, a Patricio Baeza Salsa Band, a Lucio Dominguez és a Salsa Cubano, valamint a Rontó Attila Quartettben stb…)

Az évek során, ahogy az EsőNap Partyzenekar repertoárja folyamatosan bővült és színesedett, a zenekar felvette a Retro&Roll keresztnevet, hogy ezzel is jelezze mindazt a már-már valószerűtlen sokszínűséget, amelyet nyújtani tud egy-egy fellépés kapcsán. A világsztárok nagy slágerei - pl. Beatles, U2, Robbie Williams, Abba, James Brown, Whitney Houston, stb… - és a számos hazai előadó – pl. Cserháti Zsuzsa, Szécsi Pál, Charlie, LGT, KFT, Neoton, Hungária, stb… - zseniális dalai, a publikum nagy örömére jól megférnek egy műsorban.

Különböző céges-rendezvényeken, bálokon, fesztiválokon, falunapokon, sőt akár esküvőkön, vagy születésnapokon is szívesen szerepelnek. Ahol a szervezők egy igazán színvonalas zenekart szeretnének vendégül látni és fontos, hogy a vendégek a legmagasabb minőségű előadást kapják, ott előbb-utóbb felmerül az EsőNap neve, hiszen aki már dolgozott velük az tudja, hogy ők minden esetben tudásuk legjavát nyújtják.

Időutaztatást vállalunk! … Mostantól akkor van EsőNap, amikor Te szeretnéd!

[2010.10.07.]

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Budapesten a hardcore szinonimája
December 6-án nem csak a Mikulás érkezik hozzánk, de nálunk...

Rockmaraton 2024 : Újjászületett a legnagyobb rock és metál fesztivál
Mintha nem is telt...

Tom Morellora harminc évet vártunk
Megnéztük a TNT koncertjét a Budapest Parkban - képekkel
Sting újra Budapesten lépett fel, de a "mesterkurzus" elmaradt
A változás szele az Arénában
Megtöltötte a Budapest Parkot a Katona József Színház 
beszámolók még