Eladósorba került a Zene.hu. Komoly érdeklődők: klikk a részletekért.
2019. november 21. | csütörtök | Olivér nevenapja
    Zene.lap.hu
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
Smiling bar
 
Oldal.info


Fabrik
 
Haagen Imre
 

Összes program

Kapcsolódó cikkek
Haagen Imre, a "magyarhangya" már "másodszorra" ünnepli a huszadikat!
     
 
Haagen Imre
Születés dátum: 1970. október 13.
Telefon: Mobil: +3620-4798323
Web: http://www.haagen.hu/
Web még: http://esonapzene.hu/
http://hu-hu.facebook.com/pages/Esonap-Zenekar/152651814754332
http://www.esonap.hu
E-mail: haagenimre@gmail.com
Aktív kapcsolat: EsőNap Rendezvények (személy), EsőNap (énekes)
Többek között az EsőNap zenekar tagja, énekes, dalköltő, szinkronszínész ceremóniamester, rendezvényszervező, műsorvezető.
 
     

Haagen Imre

Többek között az EsőNap zenekar tagja, énekes, dalköltő, szinkronszínész ceremóniamester, rendezvényszervező, műsorvezető.

Elsősorban szólistaként, szinkronhangként és különféle rendezvények műsorvezetőjeként találkozhatunk vele, de ismerős lehet a Nahát Chaplin!, a Blues Steel, a Don Human, a Voice, a Kantin és a Filado zenekarokból is.)

Aki figyelemmel kíséri a magyar könnyűzenét, filmművészetet és közéletet, számos alkalommal találkozhatott a nevével. Ismert az énekhangja és beszédhangja egyaránt. Láthattuk pl. a Jóban Rosszban-ban, a Nosztalgia Bár-ban , de még a Katalin Bírónő-ben, sőt megjárta a Kifutót és a Megasztárt is.

Korán ráeszmélt, hogy színpadra és alkotásra termett. Életét folyamatosan úgy alakította, hogy mindig helye legyen benne a színpadnak és az írásnak. Elsősorban Sík Olga és Kővári Judit növendék, akinek hamar kiderült sokoldalúsága és az élet iskolájában több fronton is a profizmusig vitte.

Úgynevezett nosztalgiaénekesként rendszeresen fellép céges partykon, divatbemutatókon, falunapokon, nyugdíjas klubokban stb…

Repertoárjában olyan dalok tartoznak, mint a My way, Most élsz, How deep is your love, New York, New York, It’s now or never, Stand by me, Hello, vagy éppen Mandy… Sorolhatnánk reggelig.

Zenekaraival a legkalandosabb zenei utazásokat éli át minden egyes koncerten.

Az EsőNap Retro&Roll Partyzenekar zenekar megálmodója és vezetője. Jártasak a pop, rock, disco, funky, blues, rock&roll, soul és nem utolsó sorban a jazz világában is.

A Dalgaléria Társulat négyes-fogatának is oszlopos tagja, mely csodás hangulatot teremtve, remek örökzöldeket, musical- és operett dalokat tolmácsol egy színes, ízlésesen szerkesztett színpadi műsorban.

Különleges „jazzpopot” játszó formációja, a Dalköltők Társasága, amelyben kiváló zenészek együttmuzsikálásának eredményeként a ’60-as, ’70-es, ’80-as évek népszerű melódiái csendülnek fel a ’30-as, ’40-es évek utánozhatatlan hangulatában. A Dalköltők Társasága név egyébként egykori saját rádióműsorától lett kölcsönözve, talán egyszer még az is folytatódik.

E felsorolásban a Nahát Chaplin! zenekart mindenképpen meg kell említeni, hiszen akik szeretik az időtálló zenét - elsősorban a 80-as évekből – és akikben felsejlenek a régi emlékképek egy autósmoziról, vagy éppen a Poptarisznyáról, akkor igazi „időutazók, akik látták a Házibulit”. A Nahát Chaplin! Nekik szól!

Imre lelkében az egyik legnagyobb szelet a dalköltészeté. Tarsolyában mindig van egy-egy papírért kiáltó hangulat. Az első versek a fióknak, majd pedig saját zenekarai számára születtek, de az évek során Fehér Adrienn, Jónás Andi, Bebe, Tunyogi Péter, a Bojtorjános Pomázi Zoltán, a Megasztáros Mujahid Zoli, vagy éppen az Alma zenekar is boldogan kölcsönvette sorait.

Sokoldalúságának kalandos bizonyítéka: Analfa Béla álnéven, még egy mulatós csapatnak is írt dalszövegeket.

A beszédhangját is biztos ismered, ugyanis Imre szinkronszínészként is nap mint nap bizonyít. Számos mozifilm, tévéfilm, dokumentumfilm, rajzfilm, szappanopera vagy reklám „magyarhangya”. Remek orgánuma, megjelenése, beszélőkéje és színpadi gyakorlata tette alkalmassá arra is, hogy a publikum műsorvezetőként is megismerje.

Nevéhez fűződik több száz karaoke party őrületes hangulatú levezénylése és számos céges rendezvény moderátoraként is találkozhatunk vele.
Nem ismer határokat, sőt kifejezetten kedveli, ha új feladattal találja szemben magát. Így megesik, hogy hívják falunapra, halászléfőző-versenyre, divatbemutatóra, vagy szépségversenyre is.

Ceremóniamesterként egyszerre csillogtathatja meg énekesi tudását, színészi vénáját és kiváló szervező-, valamint kommunikációs képességét is. Számos fiatal házaspár köszönheti többek között neki is, hogy valóban életük egyik legboldogabb és legemlékezetesebb napja lett az esküvőjük.

Haagen Imre ceremóniamesterként egy kicsit vőfély, egy kicsit násznagy és egy kicsit mókamester. Úriember és táncpartner, aki ráadásul még énekel is. Olyan szívhez szóló dalokkal kápráztatja el az ifjú párt és a násznépet, mint pl. a Most kell eldöntenem, az Ő, a Hogyan tudnék élni nélküled, vagy éppen az Úgy szeretném meghálálni.

Mivel mindeközben saját rendezvényszervező cégében is aktívan dolgozik, így ő az, aki sosem unatkozik.

Haagen Imre „civilben” boldog és kétszeresen is büszke Édesapa, akinek életében az önmegvalósítás mellett a legfontosabb dolog a Családja.
 

[2010.10.11.]

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
Talking Dreams egyéb [2019.11.12.]
Kreatív gitáros kerestetik zenész » gitáros [2019.11.01.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu
Zene.hu

„Á, ő, izé, egyáltalán és miegymás …” – Mágnás Miska a Vígszínházban
A...

Szétfeszített a rock and roll rugója! – T30 koncert Győrben
Hat állomásos körszínpados...

Hogyha kell egy tánc - musical gála a Művészetek Palotájában
Virágot Algenonnak beszámolóval köszöntjük a Szociális Munka Napjának minden ünnepeltjét!
Megnéztük: Omega koncert volt az Arénában - képekben
Felejthetetlen Halloween Partyt tartott a Paddy and the Rats Budapesten
Eros Ramazotti vs. Pál Feri - az olasz szupersztár Budapesten lépett fel
beszámolók még