2024. március 28. | csütörtök | Gedeon, Johanna nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 

Legutóbbi programok

Összes program

Kapcsolódó cikkek
Kylie új remixalbumán keverednek a stílusok
Újabb rangos fellépők a Balaton Soundon
Mylo
     
 
Mylo
Születés dátum: 1978.
Web: http://www.mylo.tv/
 
     

Mylo

A skót származású Myles MacInnes pályafutása a Skye-szigeten eltöltött gyerekkorára, londoni és párizsi züllött évekre, illetve oxfordi és Los Angeles-i egyetemekre tekint vissza. 2001-ben egyetlen céllal tért vissza Skóciába - hogy belevesse magát a zenébe. Három évvel később, 2004-ben megjelent debütáló albuma, a Destroy Rock & Roll, mely azonnali világsikert aratott. 2005 végéig több, mint 190 000 példányban kelt el, csak Angliában, ami fantasztikus eredmény, különös tekintettel arra, hogy a lemez eredetileg Mylo saját, független labelén, a Breastfed Musicon jelent meg.

A lemezt kritikusok és rajongók egyaránt a jelenkor legjobban sikerült debütáló albumának kiáltották ki. A Drop the Pressure, a Destroy Rock & Roll, és az 'In My Arms című single-jei is hosszú ideig a slágerlisták élén álltak, nemcsak Anglia-, de Európa-szerte is. Myles és csapata a live turnéjával bejárta az egész világot, mindenhol óriási sikert aratva. Remixei között szerepelnek a Scissor Sisters, The Killers és Kyle Minogue felkérésére készített, a klubszcénában mérföldkőnek számító trackek is.

Sir Elton John a megjelenés évében a kedvenc albumának jelölte a Destroy Rock & Rollt. 2005 szeptemberében jelent meg Mylo következő single-je, a Doctor Pressure, ami a saját Drop the Pressure és a Miami Sound Machine Doctor Beat című slágerének elképesztő ötvözete.

A nagy sikerre való tekintettel a debütáló albumot is újra kiadták 2005-ben. Az újabb világturné mellett Help: A Day In The Life című, jótékonysági célokra készített lemezén is szerepelt, olyan előadók mellett, mint a Radiohead, a Gorillaz, Manic Street Preachers, Coldplay és sokan mások.

Mylo megjelenése óta a közönség egyszerűen rajong érte. A The Face úgy jellemezte, hogy ő "Skócia válasza a Royksoppra". Trackjeit Pete Tingtől Mary Anne Hobbsig számos sikerművész sugározta rádión, a klubszcénában pedig szinte minden neves DJ, többek közt Erol Alkan, Tiga, Laurent Garnier, X-Press 2, Freeform Five is előszerettel játssza. Sőt, az X-Press 2 és a Freeform Five a Muscle Cars című számát annyira megszerette, hogy önként vállalkoztak a remixelésére, ingyen.

A Destroy Rock & Rollt hallgatva egyértelmű, hogy a fiatal skót olyasvalamit alkotott, amely minőségre az Air Moon Safari, a Daft Punk Homework és a Royksopp Melody AM's zenéivel vetekszik.

[2008.04.08.]

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
gazda szolgáltatás [2024.03.26.]
gazda szolgáltatás [2024.03.25.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Hot Wheels Monster Truck show - volt már jobb is
Nagy elvárásokkal mentünk a három...

Opera metal a Barba Negraban 
Kilencedik alkalommal volt szerencsém látni a „szívem...

James Blunt ismét elvarázsolt minket - képekben
Befutott az Amaranthe és a Dragonforce hajója a Barba Negrába
A Cirque du Soleil Budapestre hozta a bogarak életét
Power metal csata a Barba Negrában - Warkings koncerten jártunk
Csodálatos koncerten emlékezett Balázs Fecóra a Korál - képekkel
beszámolók még