2024. március 28. | csütörtök | Gedeon, Johanna nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
Nick Reynolds
 

Összes program

Kapcsolódó cikkek
Nick Reynolds
     
 
Nick Reynolds
 
     

CD-hegyek a polcokon - jön a karácsony!

Mivel lassan már el lehet kezdeni gondolkozni a karácsonyi ajándékokon, itt egy lista a mostanában kijött friss lemezekről. Lehet válogatni.

A High School Musical második részében Mark és Alexandra dalával találkozhattunk, és most megy a mozikban a harmadik rész (HSM3 - végzősök), ahol is Dósa Matyi és Széles Iza előadásában is hallhatunk egy dalt az amúgy angol lemezen.

Havasi Balázs a The Unbending Trees zenekar mellett azért folytatja szólókarrierjét, és itt az újabb lemeze [red] címmel, melyen a debreceni Kölcsey központban felvett akusztikus zongoradarabokat ad elő. Csak semmi elektronika, vegytiszta zene!

Bon-bonék újítottak vagy inkább régítettek, mikor összeszedtek egy best of lemezt, és egy kicsit nagyon swingesítették. Az érdekes lemezen a Budapest Jazz Orchestra kíséri őket.

Soffi angolul jön

Az EMI szárnyai alatt jött ki a Soffi zenekar angol nyelvű lemeze, a Sugarpunk.

"A kölyök", Chaplin emlékére ajánlott édes bús musical is napvilágot látott végre. A lemez felvételén az Adagio együttest, Feke Pált, Cserháti Zsuzsát és Kovácsovics Fruzsinát is hallhatjuk több más népszerű előadóval egyetemben.

Nosztalgiázzunk, azaz adjunk ki régi leemzeket ismét. Ez normál körülmények között nem lenne hír, de itthon már az is újdonság, ha egy régi lemezt újrakiadnak. Azért már többen vártuk (valljuk be), hogy az Első Emelet Kis Generáció és Kiki Szerelem-sztrájk című lemezét végre megszerezzük legális példányban is, nem? Kiki lemezén az eredeti felévételek mellett 4 bónusz dalt is találunk a Private Moon jóvoltából.

Egy kis válogatás a club zene kedvelőinek: Trendmix - 4 seasons a Club Rotation új főcímdalával, David Guetta, Roisin Murphy dalaival és sok más klubslágerrel.

Össze tart a dal

Már megszokhattuk, hogy Stefano évente kihoz egy-egy lemezt. Idén a Fekete éjszakák címet adta korongjának. Nótár Mary is megjelentette Hódító varázs című albumát. Aki esetleg a felsorolásból hiányolná L.L. Juniort annak jó hír, hogy mindkét lemezen rajta van az Össze tart a dal L.L. Juniortól hol Stefanóval, hol Nótár Maryvel duettben.

Queen és Paul Rodgers: The Cosmos Rocks. Erről nem kell többet mondani, csak hallgassátok.

Végül, de nem utolsósorban egy gyöngyörű kiadvány, egy igazi csemege a Hobo Blues Band Bolondvadászat című könyve-lemeze, mellyel a már jól megszokott HBB-s hangzás mellet egy igényesen komponált szövegkönyvet (nem kis papírfecnit! könyvet!) is magunkénak tudhatjuk - már ha megvesszük, mert ezt a könyvet lemásolni nagyon csúnya dolog lenne.

A fenti lemezek dalait már hallhatjátok a rádiónban és hamarosan kicsit bővebben is írunk mindegyikról. Addig is jó rádiózást.

További hasznos info: Karácsonyi ötleteket adunk 2. - nem mindig a legnagyobb ajándék a legszebb

SirOesh

[2008.11.11.]

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
gazda szolgáltatás [2024.03.26.]
gazda szolgáltatás [2024.03.25.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Hot Wheels Monster Truck show - volt már jobb is
Nagy elvárásokkal mentünk a három...

Opera metal a Barba Negraban 
Kilencedik alkalommal volt szerencsém látni a „szívem...

James Blunt ismét elvarázsolt minket - képekben
Befutott az Amaranthe és a Dragonforce hajója a Barba Negrába
A Cirque du Soleil Budapestre hozta a bogarak életét
Power metal csata a Barba Negrában - Warkings koncerten jártunk
Csodálatos koncerten emlékezett Balázs Fecóra a Korál - képekkel
beszámolók még