2024. április 19. | péntek | Emma nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
X-Faktor
X-Faktor
 

Legutóbbi programok

Összes program

Kapcsolódó cikkek
Megerősítették: visszatér az X-Faktorba az énekesnő
Nem lett tökéletes az X-Faktor musical
X-Faktor: mégsem indítják el a showt!
Story ötcsillag díj 2014: a díjazottak
Így zárja az évet Szirota Jennifer - "Pár álom már teljesült"
     
 
X-Faktor
Megalakulás: 2010. augusztus 28.
Web: http://www.xfaktor.hu
Web még: http://twitter.com/XFaktorHungary
http://www.facebook.com/xfaktorhungary?ref=ts
Aktív kapcsolat: Báder Mária (személy), Botos Tamás (személy), Domokos Fanni (személy), Fekete-Shodeinde Dorka (személy), Káli Gergely (Gergő) (személy), Király L Norbert (személy), Szabó Előd (személy), Vastag Csaba (személy), Boros Réka (énekes), Samu Krisztina (Mazsi) (énekes), Geszti Péter (közreműködő), Ifj. Malek Miklós (közreműködő), Keresztes Ildikó (közreműködő), Nagy Feró (közreműködő), RTL Klub (karosszék (TV, rádió, Internet))
Az RTL Klubon is elindul a világszerte népszerű zenei tehetségkutató második szériája
 
     

Ma 20 órakor indul az X-faktor 2 az RTL Klubon

Ördög Nóri egyedül birkózik meg a műsorvezetői feladatokkal, miközben Király L. Norbi az X-Faktor 2011 hivatalos weboldalán keresztül enged betekintést a kulisszák mögé.

2010 legsikeresebb showműsora idén ősszel újra a képernyők elé szegezi a nézőket. A 2011-es X-Faktor szeptember 3-án, szombaton indul útjára, este 20 órakor az RTL Klubon. 

A csatornak kreatív vezetője, Herman Péter az Nlcafe.hu oldalnak elmondta: - A tavalyinál látványosabb lesz a show. A mentorok hatásos belépője, a mentorok háza, minden más lesz és persze igyekszünk még a tavalyinál is pazarabb látványvilágot létrehozni. Ez azonban egyelőre maradjon meglepetés. Egy ilyen típusú műsornál egyértelmű, hogy minden évben magasabbra toljuk a lécet. 

Változik a válogatás rendszere

Az első adásban az előválogató másfél órás összefoglalóját láthatják a nézők, az elődöntők várhatóan szeptember végén vagy október elején kerülnek képernyőre.

- A műsor egyébként ugyanúgy épül fel: négy epizód lesz a válogatás, két epizód a tábor és további kettő, amikor a mentorok házába látogatnak a kiválasztottak. Utána pedig az élő show-k következnek tizenkét döntőssel, csakúgy, mint tavaly. Ami különbözik, az a tábor felépítése. A versenyzők ezúttal más feladatot kapnak, más lesz a válogatás rendszere. Először nem egyénileg mutatkoztak be, hanem hármasával kellett fellépniük, de ettől még egyéni produkcióként néztük a szereplésüket - mondta Herman.

Hozzátette: Az egyik legizgalmasabb változás az lesz, hogy a mentorok idén nem ugyanazokat a kategóriákat kapják, mint tavaly.

Ördög Nóri mellett már nem áll egy erős férfi, akire támaszkodhat a show legnehezebb perceiben, a rutinos műsorvezető egyedül navigálja majd a nézőket a show alatt.

A mentorok csapata nem változott, ismét Geszti Péter, Keresztes Ildikó, Malek Miklós és Nagy Feró válogatja össze a legtehetségesebb énekeseket –, ők adják át tudásukat a 12 legjobb produkciónak. Bár a főszerep az énekeseké, nemcsak ők, hanem mentoraik is megmérkőznek majd egymással a győzelemért.

Lájk, ha érdekel a műsor.

A szerkesztők rengeteg meglepetést ígérnek, például az előző évadban megismert énekesek is feltűnhetnek, egyikük különleges feladatot is kap.

A 2010-es X-Faktor harmadik helyezettje, Király L. Norbi is szerepet kapott az idei évadban. Ezúttal is mikrofont ragad, de nem azért, hogy énekeljen, hanem hogy beszélgessen az új széria döntőseivel a legfeszültebb, vagy épp a legörömtelibb pillanatokban, megossza velük tapasztalatait, valamint kifaggassa a mentorokat és segédeiket a jelöltekről.

Az X-faktor legújabb híreiért klikk IDE!

Az X-faktoros játékunk nyertese
1. Gölley Vivien (Jelentkezési határidő 2011. augusztus 30 23:00 - nem jelentkezett)
2. nyertes Mária Orsós (Jelentkezési határidő 2011. szeptember 2 23:00 - nem jelentkezett)
3. nyertes Nóra Koltainé (Jelentkezési határidő 2011. szeptember 3 22:00)
A játékban a Szeretem a Zene.hu-t csoport rajongói vehetnek részt.

A nyertes a kihirdetést követő 6 órában az info@zene.hu címen jelezheti nyeremény igényét, amennyiben az időpontig nem jelentkezik, akkor a nyeremény igényét elveszti és új nyertest soroslunk. A nyertes, aki a megadott határidőig visszajelzett az 5000 Ft értékű meglepetést nyer.

 

[2011.09.03.]

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
...

A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Ha három-négy éve valaki azt mondja...

Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
Lángba borult a Barba Negra a Hooligans koncertjén - fotókkal
Megnéztük Majka 360°-os koncertjét az MVM Dome-ban - képekkel
Szörnyek és Valhalla harcosok szeánsza a Barba Negraban
Újra egy varázsos éj - Loreena McKennitt ismét Budapestre látogatott
beszámolók még