2024. március 19. | kedd | József, Bánk nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Következő programok ugyanitt
Csinibaba Táncdalfesztivál 2024
[2024. május 23.
csütörtök 18:00]
The Dead South
[2024. június 6.
csütörtök 19:00]
Yungblud
[2024. június 9.
vasárnap 20:00]
Dropkick Murphys
[2024. június 11.
kedd 20:00]
Body Count
[2024. június 14.
péntek 20:00]
Cikkek a fellépőről
Thomas Anders is a Szentiváni Fesztiválon bulizik
Thomas Anders koncerttel búcsúzott a nyár 
Thomas Anders újra Magyarországon - a Budapest Parkban lép fel! 
Ötéves a Budapest Park – mindent a zenéért és a közönségért
Eddig Thomas Anders volt a legjobb
     
 
Thomas Anders élő koncert
Dátum: 2016. szeptember 17.
szombat 20:00
Helyszín: Budapest Park (Park Kulturális Központ)
Kapcsolat: Thomas Anders
 
     

A Modern Talking egykori énekese, Thomas Anders ad élőzenés koncertet szeptember 17-én, a Budapest Parkban. A retro bulira azonnal lecsapott a közönség, a popikon magyarországi fellépésére már több ezren váltottak jegyet. A német duó nevéhez kötődnek a ’80-as és ’90-es évek meghatározó slágerei: a You’re My Heart You’re My Soul és a Cheri Cheri Lady hónapokig vezette a legnagyobb zenei ranglistákat. A koncerten a klasszikus Modern Talking slágerek mellett Thomas Anders saját dalai is felcsendülnek legújabb, májusban megjelent albumáról.  

Thomas Anders újra Magyarországon - a Budapest Parkban lép fel! 

Ezúttal a Budapest Parkban nosztalgiázhatunk a Modern Talking jól ismert slágereire és tapsolhatunk a még mindig sármos előadó koncerjén. 

Már-már hagyománynak számít az elmúlt évek során, hogy a hazai retrozene rajongói több jeles eseményen is hódolhatnak szenvedélyüknek: sorra lépnek fel ugyanis hazánkban különböző fesztiválok és koncertek alkalmával azok az egykori világsztárok, akik valahogy az évek múlásával sem tudnak feledésbe merülni, sőt, nyugodtan mondhatjuk, hogy inkább reneszánszukat élik napjainkban. A Modern Talking nevét nyilván senkinek nem kell bemutatni, hiszen a német duó már a 80-as években lázba hozta az akkori tiniket, bár igazi fénykorukat a 90-es évek végén érték el, második karrierjük alatt.

Idén a Budapest Park ad otthont a duo egyik (sokak szerint a jobbik) felét képviselő Thomas Andersnek, aki sármos pillantásával és bársonyos hangjával még ma is megdobogtatja a női szíveket. Anders már-már törzsvendégnek számít Magyarországon, hiszen az utóbbi pár év nem múlhatott el Modern Talking koncert nélkül.

Az énekes az idén új lemezzel jelentkezett, amely – sok rajongó nagy csalódására – nem új dalokat, hanem a régi Modern Talking slágerek feldolgozását tartalmazza főleg, igaz, egész jól sikerült hangszerelésben, egy modern hangzásvilágot képviselve. A lemezen azért helyet kapott két új sláger is, amelyek jó eséllyel nálunk is felcsendülnek majd.

Az 50-es évei elején járó Anders évek óta szólóban koncertezik, és neki egyedül sikerült elérnie azt a nagy álmot, amelyet még Dieter Bohlennel dédelgettek közös pályafutásuk alatt: egy USA turnét, melynek több állomásán is teltház előtt lép fel az énekes – ezúttal már szőke társa nélkül.

A zenei program új, és valószínűleg ugyanaz, amelyet Budapesten is láthat majd a közönség: régi és új dalok vegyesen, felturbózva csendülnek fel, a gonosz híresztelésekkel ellentéten nem playback előadásban. Kevesen tudják, hogy Thomas Anders minden koncertjén keményen dolgozik azért, hogy feledtesse a régi sztereotípiákat, amelyek még a 80-as években ragadtak rá, ezért élő koncertek alkalmával zenekarával is élőben játszik és énekel. Erről mindenki maga is meggyőződhet, aki ellátogat szeptember 17-én a Budapest Park-ba, hogy eltöltsön egy kellemes, nosztalgikus estét Thomas Anders és slágerei társaságában.

– Endresz Erika –

[2016.08.28.]

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
gazda szolgáltatás [2024.03.18.]
gazda szolgáltatás [2024.03.17.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Befutott az Amaranthe és a Dragonforce hajója a Barba Negrába
Az Amaranthe & Dragonforce...

A Cirque du Soleil Budapestre hozta a bogarak életét
Februárban - hat alkalommal - Budapesten...

Power metal csata a Barba Negrában - Warkings koncerten jártunk
Csodálatos koncerten emlékezett Balázs Fecóra a Korál - képekkel
Bestiális este a Barba Negrában
beszámolók még