2023. december 11. | hétfő | Árpád nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
Csocsesz nem szégyenlős, oda dedikál, ahová kérik
Csocsesz pont karácsonykor vesztette el a ....
Jó éve volt Csocsesznek, pedig egyszer még el is cserélték
Csocsesz levelet kapott a börtönből! Mit akarnak tőle? - képekkel
Gyere Csocsesz, mulassunk!
Megható történet! A mulatós zenészek gondoskodnak a brutálisan megvert néniről
Képgalériák
Koncert Ilonka néni megsegítésére
Kapcsolódó Kiadványok
Csocsesz: Gyere mulassunk
Kapcsolatok
Csocsesz
Kaczor Ferenc
Márió

Köszönet az énekeseknek! Újra mosolyog a megvert néni

Jól sikerült a Csocsesz által szervezett jótékonysági koncert, amelyet egy 84 éves néni megsegítésére szervezett. A nénit a rablók brutálisan megverték, még most is kórházban ápolják, azonban már bizakodóan tekint a jövőbe.

Ahogy arról korábban lapunk is hírt adott, a 84 éves Hancz Ilonka nénit alaposan próbára tette az élet. A tél idején vályogháza falai megrogytak, sürgős felújítást igényelt. Ilonka néni erre spórolt, kuporgatott nyugdíjából, míg egy napon ismeretlenek rá nem rontottak otthonában és nem kérdeztek, csak ütöttek. A nénit kékre-zöldre verték, bal szemét nem is tudta kinyitni. Az ötszázezer forintját, amit a ház felújítására tett félre, nyomtalanul elvitték.

Ilonka néni a fájdalmakon túl nagyon elkeseredett, legfőképp azt nem érti, miért kellett ilyen csúnyán elbánni vele, ha már kirabolták, miért kellett még agyba-főbe is verni. Fájdalma és lelke megrogyása érthető, ép ésszel nem felfogható cselekedetre vetemedtek az ismeretlen támadók.

Példás összefogás, Csocsesz vezetésével

Csocsesz és barátai azonban összefogtak, így egy remek hangulatú jótékonysági bulit tartottak Egeraracsán, ahol fellépett Kaczor Feri és Márió, a harmonikás is. Mind-mind olyan nevek, amelyek megörvendeztetik a mulatós zene kedvelőit. Így akik úgy döntöttek, hogy buliznak egy jót, a belépő megvásárlásával máris hozzájárultak Ilonka néni megsegítéséhez.

A rendezvényen, amelyet egyébként maximálisan támogatott a helyi önkormányzat, élén Tóth István polgármesterrel, megközelítően 800-an énekeltek és tapsoltak. Sajnos nem lehetett a helyszínen a „főszereplő”, azaz Ilonka néni, akit még mindig Keszthelyen, a kórházban ápolnak. Már jobban van, de az arca még mindig nagyon fáj, így az étkezés komoly gondot jelent számára.

Meghatódott az idős néni

Kedden délelőtt 11 órakor került sor a találkozóra a kórház szépen rendezett parkjában, ahol ha jelképesen is, de átadták a súlyosan bántalmazott néninek azt az összeget, amely a segélykoncertből származik. Ennek összege 292 ezer 500 forint és emellé még érkezett 78 adakozó felajánlása, amiből 463 ezer 550 forint érkezett be. A pontos információ egyébként Zsuppán Beátától származik, aki az egész gyűjtési folyamatot koordinálta.

Ilonka néni nagyon meglepődött, s először el sem akarta hinni, hogy ennyi ember állt ki mellette és fogott össze azért, hogy ne csak a lelke és teste sebei gyógyuljanak be, hanem hamarosan a házába is visszaköltözhessen. Ide tartozik még az hír is, hogy több vállalkozó ígéretet tett, hogy a szükséges építési anyagokat kedvezményesen szerzi be, míg a Magyar Gárda 1 millió értékű munkát ajánlott fel.

A néninek Csocsesz részletesen elmesélte, hogyan is zajlott le a koncert, mennyien jöttek el, hogy segítségére lehessenek embertársuknak. Ilonka néni egyre jobban feloldódott a mindig jó kedélyű mulattató társaságában és a találkozó végére már újra mosoly fakadt kedves arcán.

A polgármester vállalta a felelőséget

Fontos információ még, hogy a befolyt összegért a felelőséget a polgármester vállalja, azt pedig az önkormányzat számláján helyezik el. Így akik esetleg arra a gondolatra vetemedtek volna, hogy az idős asszony pénze újfent könnyű zsákmány lesz, már most elkeseredhetnek, és valamely tisztességes módot kereshetnek a pénzszerzéshez!

Csocsetől megtudtuk továbbá, hogy ha minden a tervek szerint alakul, akkor Ilonka néni a hétvégén már elhagyhatja a kórházat. Jó hír, hogy nem kell otthonba mennie, hanem hamarosan a saját kis házában élhet továbbra is.

Nagy boldogság ,hogy sikerült segítenünk egy aranyos kedves idős néninek akinek már nincs élő rokona! Én ha arra járok fellépni akkor biztos meglátogatom, nyomon követem Ilonka néni sorsát! – zárta Csocsesz.

Mit tehet még ehhez hozzá a zene.hu? Csak annyit: Csocsesz! Isten tartsa meg a jó szokásodat!

Ajánljuk! Csocsesz levelet kapott a börtönből! Mit akarnak tőle? - képekkel

– Havassy Anna Katalin –

[2009.05.24.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK hangosítás/cucc [2023.12.04.]
Gyors és egyszerű hitel minden rászoruló egyéb [2023.11.27.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Szűnni nem akaró tapsvihar az Ezeregy éjszaka budapesti bemutatóján
2023. november 3-5....

Fekete Fátylas Menyasszonyok tánca a viharban - Black Veil Brides - Halestorm az Arénában
2023....

Megnéztük a Winery Dogs koncertjét - képriport
50 Cent talán utoljára, de nagyon odatette magát a Budapest Arénában adott koncertjén
A Nazareth a Barba Negraban lépett fel - megnéztük!
Szülinapra készülnek - 20 éves lett a Madách Színház sikerdarabja
Megnéztük a BSW koncertjét az Akváriumban - képekben
beszámolók még