Eladósorba került a Zene.hu. Komoly érdeklődők: klikk a részletekért.
2020. február 21. | péntek | Eleonóra nevenapja
    Zene.lap.hu
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
Smiling bar
 
Oldal.info


Fabrik
 
 
Kapcsolódó cikkek
Ki a legnépszerűbb magyar énekesnő? Befejeződött a voksolás!
Koncz Zsuzsa szerint unalmas volt az Eurovíziós dalverseny
Koncz Zsuzsa ellen tud állni a csábításnak
Csak néztünk! Így nézett ki Koncz Zsuzsa egykor!
Ez remek! Ezrek énekeltek Koncz Zsuzsával - fotókkal
Kapcsolatok
Koncz Zsuzsa
Kapcsolódó események
Illés Klub
[2009. november 13.
péntek 19:00]

Ha én zászló volnék - virtuális koncerten Koncz Zsuzsával

Kevés olyan előadóművész akad kis hazánkban, mint Koncz Zsuzsa, aki mindmáig képes volt megőrizni zenei-, szövegi intellektusát, soha, egy percre sem volt hajlandó lejjebb adni a maga által meghatározott szintre emelt mércéből. A máig töretlen népszerűséget magáénak tudó énekesnő, novemberre egy DVD-ből és CD-ből álló koncertválogatással lepi meg közönségét.

Az élő koncert élményét, hangulatát nehéz pótolni. Mai digitális, virtuális világunkban, viszont semmi sem lehetetlen. Ha kell, akár tíz évet is visszamehetünk az időben, és részt vehetünk a különböző helyszíneken, illetve időpontokban rögzített – például - Koncz Zsuzsa hangversenyeken.

Az összevágott, sorbarendezett műsorokat aztán végigkövethetjük DVD-lemezen, mintha csak egyetlen monstre előadásra ültünk volna be. A Magyarországon eddig példa nélkül álló project lehetőséget ad egy művészi pálya átfogó áttekintésére, valamint az adott koncertek legjobb pillanatainak összegzésére.

Kettős kiadvány lát tehát napvilágot; a DVD 18 dala mellett egy 14 számos CD is helyet kap, melyek számlistáiból kitűnik, hogy a két korong műsora némileg különböző. A szerkesztők célja, hogy a virtuális koncert képi megjelenítése a hallgatható anyaggal kiegészülve hozzon egyesített élményt a zenerajongónak.

Kis kitérő: Koncz Zsuzsa: "A csábításoknak tudni kell ellenállni"

Így a válogatásra felkerült az énekesnő gazdag repertoárjából a Ha én rózsa volnéktól kezdve, az Osztálykiránduláson, a Vörös Rébéken és a Bolyongok c. József Attila versen át, az Amikorig című darabokig minden, ami fontos. Most jelenik meg először a ’98-as duett lemez, a Csodálatos világ néhány dala.

Annak idején a magyar férfi élmezőny, - Zorántól Somlóig, Bródytól Cipőn át Tolcsvay Lászlóig - ott volt az album, és az emlékezetes BS koncert létrehozásánál. Ahogy Koncz Zsuzsa fogalmaz: „rajta van a lényeg, minden, mi fontos belőlem és a dalaimból” – majd így folytatta a stúdiómunkák végeztével: „Színpadon állni, sok ezer embernek énekelni, nagy felelősség, ezért inkább csak érzem, mint tudom, hogy mi történik a nézőtéren, miközben énekelek. Míg dolgoztunk, napokon át, hallgathattam, láthattam ezt. Nagyon jó érzés volt. Köszönöm mindenkinek, akit illet! Nagy kaland volt, kár hogy vége

Koncz Zsuzsa összes kiadványa megvásárolható a Bp. VI. ker. Király u. 108. sz. alatt található a Rockdiszkontban.

Az “Aranytíz” klubban, 2009. november 13-án, az Illés-kluboschok havi rendes összejövetelére már kapható lesz Koncz Zsuzsa: Ha én zászló volnék című DVD + CD kiadványa. Aki úgy gondolja, hogy nem elégszik meg egy “átlagos” példánnyal, ezen a klubnapon dedikáltathatja az énekesnővel. Persze az eddigi szokásoknak megfelelően, a bulizás sem marad el; a hatvanas évek klubhangulatáról a kitűnő FG-4 zenekar gondoskodik, vendégként az instrumentális muzsikát játszó The Shades együttes lép fel. Tolmácsolásukban, az Illés-klub falain belül immár harmadszor csendülnek (vagy inkább pendülnek) fel a beatkorszak kezdetét idéző Shadows, Spotnicks, valamint Everly Brothers örökzöldek.

Tehát ismét tartalmas és igényes programot ígér az Illés-klub. Aki teheti töltse estéjét November 13-án az Illés-klubban, az V.ker. Arany János u. 10-ben, Koncz Zsuzsával, az FG-4-el, valamint a Shades együttessel. Mindenkit szeretettel várnak a szervezők!

Olvass tovább: Ez remek! Ezrek énekeltek Koncz Zsuzsával - fotókkal

-Hegedűs István-

[2009.11.03.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
turnémanagert keres a Swan 2000 zenekar zenekar [2020.02.18.]
Biztonságos kölcsön magánszemélyek közöt egyéb [2020.02.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu
Zene.hu
koncert.lap.hu

Megnéztük Janza Kata és Szabó P. Szilveszter önálló estjét
"Ilyen szerelem illik a...

Slipknot 2020: Az összeszedetlenség is belefért Coreyéknak
A közönség lelkesedése nem...

cdbolt.lap.hu
Megnéztük ABBA Tribute Showt az Akvárium Klubban - képekkel
La Mancha lovagja olvasópróbán jártunk -. képekben
Ilyen volt a Tankcsapda Szilveszter - képes beszámoló
Megnéztük a Charlie koncertet a Barba Negrában
Bolyongók - Zenés űrexpedíció gyereknek - gyerekekkel
beszámolók még