2024. április 13. | szombat | Ida nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
Vacsoracsata a balhés Megasztárossal! Eláruljuk kik főznek a jövő héten
Oláh Ibolya bevállalta! "El merem mondani"
Oláh Ibolya kicsit tényleg más lett?
Oláh Ibolya vallomása: "Megőrülök, ha próbálnak megváltoztatni."
Játsszák a hazai rádiók, mi a véleményed a dalról? 1.
Íme a harmincegyedik! Bemutatkozik az OIRO & Oláh Ibolya Múzeum
Megvan az 1. helyezett - Íme a 10 legnépszerűbb rajongói oldal
Íme a legjátszottabb magyar dalok - a Unique tarol
Mi a közös Zsédában, Bangó Margitban és a Republicban?
Ezeket vedd figyelembe, ha rajongói oldalt készítesz!
Kapcsolódó Kiadványok
Oláh Ibolya: El merem mondani
Kapcsolatok
Oláh Ibolya Rajongói oldala
Oláh Ibolya

A legjobb rajongói oldal: a zene.hu szakértői szerint

Ami nem más, mint az Oláh Ibolya Rajongói Oldal és Múzeum. Lapunk szakértői szerint ez a honlap érdemli meg leginkább, hogy a kiemeljük a többi közül. Lentebb indokoljuk, hogy miért!

Természetesen ez a vélemény nem a tieteket tükrözi, hanem a zene.hu szakértői stábjáét, akik alaposan és gondosan végignézték az összes indulót és úgy választották ki a nekik legjobban tetszőt, hogy minden általuk támasztott elvárásnak megfeleljenek.

1. Név és forma: Mozaikszóról van szó, így könnyen értelmezhető és megjegyezhető. Első ránézésre is látszik, hogy egy mindig frissülő, kellemes színválasztású lapról van szó, ami rögtön elárulja, hogy ki is az az előadó, akinek szentelték a tartalmat.

2. Stílus és elrendezés: Az OIRO-ról sugárzik a mindennapos munka, az, hogy aki készíti, nem csak hobbinak, hanem küldetésnek is tekinti a gondozást. Külön kiemelendő, hogy roppant logikus a felépítése, könnyen megtalálhatóak rajta az információk. Nincs túlzsúfolva képekkel, ami szintén dicséretes, a minőség került előtérbe s nem a mennyiség.

3. Menürendszer: Gondosan összeválogatott felsorolásról és rendszerezésről van szó, amely egymás alá helyezkedve el áttekinthető. Csak végig kell futtatni a szemet rajta és máris megvan az a pont, amelyet kerestünk. A egymás után következő menük sorrendje is jól eltalált, nem kusza, képviseli az általunk elvárt ésszerűségi sorrendet.

4. Regisztráció: A regisztrációs folyamat nem bonyolult, mindenki számára könnyen követhető s egy igazi rajongó számára nyilvánvaló, hogy nem csak vendégként szerepel az lapon.

5. Tartalom: Minden, amit érdemes tudni Ibolyáról, vagy ami valaha is fellelhető volt róla. Az információk frissek és naprakészek, mellettük viszont megtalálhatóak az archív tartalmak is, amellyel kiegészülve egy egész kis adatbázist nyerhetünk.

6. Szavazás: Nagyon fontosnak tartjuk, hogy egy oldal fenntartsa az olvasói lelkesedést, amelyre a szavazások nagyon is alkalmasak. Az OIRO is alkalmazza, amelyet örömmel fogadtunk.

7. Kereső funkció: Amellett, hogy az oldal logikus és könnyen megtalálható rajta minden, nem árt kiemelni, hogy a szerkesztők még egy keresőt is elhelyeztek a felületen, hogy ezzel még könnyebbé tegyék az eligazodást.

8. Extra: Ami a mi szemünkben leginkább az extrák kategóriába tartozik, az a Hivatalos MP3 Shop, ahol kedvező feltételekkel lehet egy-egy dalt megvásárolni. A másik ilyen, az a könnyű átjutás az Oláh Ibolya Múzeumba. Csak egy kattintás és máris ott vagyunk.

A zene.hu szakértő zsűrije tehát az OIRO-t találta a legszínvonalasabb rajongói oldalnak. Tanácsoljuk minden résztvevőnek, hogy irigység nélkül látogassanak el az Oláh Ibolya Rajongói Oldalra és nézzenek szét: szerintünk valahogy így érdemes oldalba fogni.

Köszönjük az összes pályázónak a beküldött anyagokat, mindenkinek gratulálunk, és ne feledjétek: még hátravan, hogy a Ti szemetekben melyik a legnépszerűbb rajongói oldal!

– zene.hu –

[2010.05.18.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
Súlyos kölcsönök magánszemélyek között szolgáltatás [2024.04.13.] apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Lángba borult a Barba Negra a Hooligans koncertjén - fotókkal
A Hooligans zenekar legújabb...

Megnéztük Majka 360°-os koncertjét az MVM Dome-ban - képekkel
"Mashup: A mashup is a creative...

Szörnyek és Valhalla harcosok szeánsza a Barba Negraban
Újra egy varázsos éj - Loreena McKennitt ismét Budapestre látogatott
Sari Schorr az Analog Music Hall színpadán
Hot Wheels Monster Truck show - volt már jobb is
Opera metal a Barba Negraban 
beszámolók még