2023. szeptember 22. | péntek | Móric nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
Tévedett az énekesnő! Fekete Pákó gyereke átaludta a Ramazurit
Élő koncert-közvetítés ma este a Jazzyn: Nyári Károly a Műpában  
Bangó Margit ezt álmában sem gondolta volna
Nyári Károly
Nyári Károly pihenőnapot tart, de nem enged a 48-ból
Kapcsolatok
Nyári Károly
Kapcsolódó események
Nyári Károly: Love Story - Koncert Show
[2010. szeptember 22.
szerda 20:00]

A közönség segítségét kéri Nyári Károly - ajándékot kapnak cserébe

A zongoraművész koncertjéig van még idő, így az sem lenne meglepetés, ha emiatt nem lenne még kész teljesen a műsorterv. Azonban nem erről van szó, sokkal inkább a közönség visszajelzésére vár Nyári Károly, hogy ők miket szeretnének hallani. Értékes nyereményt sorsolunk ki!

A nagyszabású könnyűzenei koncerten a MÁV Szimfonikus Zenekar és a Budapest Jazz Orchestra fúvós szekciója együtt lépnek színpadra a világsztárok által is elismert zongoravirtuózzal. A bámulatosan gazdag zenei fantázia jegyében fogant nagykoncert különlegessége, hogy a magyar könnyűzene legendáinak, Cserháti Zsuzsa,Máté Péter, Szécsi Pál legnagyobb slágereit és a legismertebb magyar filmzenéket 30 év óta, szimfonikus nagyzenekari és big-band hangszerelésben először hallhatjuk. A művész legkedvesebb és legszebb dalai sem hiányozhatnak majd az est során.

A MÁV Szimfonikus Zenekar életében is különleges alkalom lesz ez az est, hiszen a barokktól a klasszikuson át a magyar kortárs zenéig terjedő repertoárjuk után, most először tesznek látogatást a könnyűzene világába.

- A 2010. szeptember 22-én sorra kerülő koncert eddigi pályafutásom legfontosabb állomása. Attól kezdve, hogy kisgyermekként megtettem az első lépéseket a zongora és a világot jelentő deszkák felé, mindig vágytam rá, hogy egyszer elénekeljem a magyar könnyűzene legnagyobb legendáinak halhatatlan slágereit. Ezeket a dalokat azonban gyermekfejjel nem lehet eljátszani. Egy fél élet tapasztalata, fájdalmak és örömök, szerelmek és csalódások, a gyermekkor és az apaság mind kell ahhoz, hogy az ember végül leüljön a hangszer mellé, odahajoljon a mikrofonhoz, és 1800 embernek elénekeljen olyan slágereket, mint a "Találkozás egy régi szerelemmel", az "Úgy szeretném meghálálni", a "Most élsz" vagy éppen az "Én leszek". – osztotta meg velünk Nyári Károly.

Tudj meg mindent a koncertről!

- Ezek a dalok azonosak a gyermekkorunkkal. Ezek a dalok szóltak, amikor eszméltünk, szerettünk, sírtunk és nevettünk. Neves előadók, művészek, hangszerelők adják művészetüket ehhez a koncerthez, hogy ezek a legendás slágerek, mintegy nemzeti kincsként „magyar standard” számokként megszólalhassanak.- tette hozzá a művész a készülő produkcióról.

Jelölj és nyerj!

Ahhoz, hogy a filmzenék se hiányozzanak, a kedvelői segítségi kéri a zenész: tudassák vele és a szervezőkkel, hogy melyek azok a legszebb magyar filmslágerek, amelyeket mindenképpen szeretnének, hogy felcsendüljenek a szeptember végi koncerten. Ehhez azt kell tennetek, hogy szeptember 14-ig a jatek@zene.hu email címre eljutassátok kedvenc filmslágereteket és írjátok le, miért is ez áll a szívetekhez legközelebb. Aki részt vesz a jelölésben, azok között egy páros belépőt sorsolunk ki a szuperkoncertre, a legjobb írásokat pedig megjelentetjük. 

- zene.hu -
 

[2010.07.24.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK zenész » gitáros [2023.09.22.]
gazda szolgáltatás [2023.09.21.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu
SIX

Megnéztük a Triász koncertjét a Barba Negrában - képekkel
Kialakult egy ritmusa a Barba...

Megnéztük T. Danny koncertjét a Budapest Parkban (képekkel)
A tavalyi első nagykoncert sikere...

Ezeregy éjszaka: Debütált Geszti Péter world musicalje - képek
Holi Beach bulin jártunk a siófoki Plázson - képekben
Kowalsky meg a Vega a Parkban - képriport
beszámolók még