2024. április 20. | szombat | Tivadar nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
Győzike nem ment el az új tévéműsor felvételére
Képgalériák
Képek a Ramazuri kulisszái mögül
Kapcsolatok
Fekete Pákó (Oludayo Lapite)
Roberto, a mulatós masszőr
Jolly és a Románcok
Nyári Károly
Völgyi Zsuzsi

Tévedett az énekesnő! Fekete Pákó gyereke átaludta a Ramazurit

Zámbó Árpy hófehérben villogott, az egyik szépségverseny ezüstlánya meglepő produkcióval rukkolt elő és Robertonak, a mulatós masszőrnek a táncosa igazán vakmerő volt. Röviden így lehetne távirati stílusban összefoglalni a Budapest közelében található Monoron megtartott Ramazurit.

Jolly, a Románcok frontembere néhány hónappal ezelőtt gondolt egy merészet és műsorkészítésbe fogott. Látta, hogy a mulatós előadók keveset szerepelnek a képernyőn, így lehetőséget ad nekik havonta, egy kisebb csatornán jelentkező televíziós műsorában. Igaz az első műsorok adásbakerülési időpontjáról elfelejtették értesíteni a nézőket, így a helyszínen tudtam meg, hogy már volt Ramazuri a tévében.

Monoron a harmadik műsor felvételére került sor, amelyre mi is ellátogatunk. A programra – annak ellenére, hogy kevés helyen volt promotálva – éjfélig mégis 1200 jegyet adtak el, aminek darabját 1500 magyar forintért mérték.

Zámbó Árpy talpig fehérben fogadta a vendégeket, az est másik házigazdája, a Románcok Jollyja röviddel egy óra előtt, Ferrarival, egy fellépésről érkezett. A rendezvényen természetesen biztonsági őrök dolgoztak, közülük az egyik Jolly testőre volt, akit kérésére lefotóztuk, és ha már ezt megtettük, akkor közöljük a róla készült képet.

Igazi Ramazurihoz stílszerűen könnyed, mulatós ritmusok, 950 forintért ízletes kolbász és párszáz forintért nem hűtött rövidital dukált. Ez bejött a vendégeknek, mert nagy részük már spicces állapotban volt a buli derekán.

A műsorba most nem hívták Győzikét, ez érthető, hiszen ahogy lapunk megírta, az első felvételre a meghívás ellenére nem jött el a „showman”, de így sem maradtunk Ex-Romantic tag nélkül, hiszen minden erejével szólókarrierjét egyengető Völgyi Zsuzsi pörgette fel a népet. Zsuzsi jött, látott, szórakoztatott, néhány képet engedélyezett lapunknak és gyorsan távozott.

Cipőfűző okozott riadalmat

Apropó vendégek. Itt volt a törékeny Gina, akiről először nem tudtuk, hogy kicsoda. Kiderült, hogy ő nem az a lány, akivel Gino a gyönyörű lassú dalt, a „Te vagy az életem” című számot elkövette 2007-ben, hanem ő egy másik Gina. Elmondása szerint nyolc éves kora óta énekel, a Miss Universe Hungary 2004-es döntőjében második lett, de ez nem igaz, mert akkor Gyurján Csilla végzett az említett helyen. Apró baki, amire csak cikkünk megírásakor derült fény, gondolom rosszul emlékszik a hölgy, majd elmondta, hogy azért nem ismerem énekesi pályáját, mert nemrég gyereke született, így az elmúlt egy évet babájával töltötte. Sebaj, most megismertem.

A szimpatikus és csinos hölgy csípőmozgása, pörgős, élvezhető dalai nagy hatást gyakoroltak rám, kifejezetten tetszett a produkciója, bár kicsit sajnálom, hogy élőben nem hallhattam énekhangját - televíziós felvétel lévén a szervezők kérésére mindenki playbackelt, csupán ráénekeltek a kész dalra -, de remélem legközelebb élőben fog dalolni. Hogy erre mikor kerül sor, azt nem tudjuk, ugyanis az énekesnő lemezt készít, ami minden zenére szánt energiáját elvonja.

A Fekete is ott volt

Roberto, a mulatós masszőr is megmutatta magát és milyen jól tette, mert a közönség megőrült érte, ekkor többen táncra perdültek. Roberto energikus produkciója értékén Rami és az alig tizennégy éves kiváló táncos, Krisz produkciója sokat növelt. Meg kell állapítani, bátor fiú ez a Krisz, ugyanis kibomlott a cipőfűzője, amikor felment a színpadra, de ő erre rá sem hederített, hanem csak nyomta a lépéseket. A nézők közül többen azt várták, mikor esik már el, de nem esett.

- Köszi az aggódást, de már megszoktam. Szerencsére eddig nem történt baleset a cipőfűző miatt – mondta kérdésünkre a szimpatikus táncos.

Az este legszínesebb egyénisége az ezúttal kizárólag ásványvizet fogyasztó didikirály, Fekete Pákó volt, aki párjával és kéthónapos gyerekével érkezett az eseményre. A kicsi jó baba lévén nyugodtan átaludta a romabulit. Igaz neki nem itt lett volna a helye ekkor, hanem egy csendes nyugodt szobában, de amint fellépett Pákó, mi úgy döntöttünk elvonulunk a helyszínről, miközben láttuk, hogy éppen hozzák be a méltán sikeres, Nyári Károly fekete zongoráját.

Képek a Ramazuri kulisszái mögül

- Bíró Zsolt -

[2008.05.25.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
...

A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Ha három-négy éve valaki azt mondja...

Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
Lángba borult a Barba Negra a Hooligans koncertjén - fotókkal
Megnéztük Majka 360°-os koncertjét az MVM Dome-ban - képekkel
Szörnyek és Valhalla harcosok szeánsza a Barba Negraban
Újra egy varázsos éj - Loreena McKennitt ismét Budapestre látogatott
beszámolók még