Eladósorba került a Zene.hu. Komoly érdeklődők: klikk a részletekért.
2020. április 4. | szombat | Izidor nevenapja
    Zene.lap.hu
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
Smiling bar
 
Oldal.info


Fabrik
 
 
Kapcsolódó cikkek
Ma 19.30-kor sztárprodukciókkal indul az X-Faktor élő show-ja
Milliók fogják nézni - ősszel indul az RTL Klub új megaprodukciója!
Az X-Faktorban évadról évadra egyre több az érzelem - mi várható Magyarországon?
Bajban az X-faktor énekesnője! "Amikor kijönnek rajtam a tünetek, mindig lehangolt vagyok."
Így folytatódik az X-Faktor
Közülük kerül ki az első magyar világsztár? - Íme az X-faktor legjobb 24 versenyzője 
Mi történt? Elképesztő síkitás az RTL Klub felvételén
Szombat este egy ország ezen röhögött 
Szombaton este százezrek fogták a fejüket ezek hallatán
Kapcsolatok
X-Faktor
Bakó Kriszti (Kriszta)
Geszti Péter
Hegyi Dávid
Ifj. Malek Miklós
Karma
Keresztes Ildikó
Muri Enikő
Nagy Feró
Németh Katica
Non-Stop
Nyári Alíz
Nyári Edit
RTL Klub
Szabó Előd
Szabó Mariann
Takács Nikolas
Vastag Csaba
Vastag Tamás

Álmok törtek össze az X-faktor rendhagyó adásában

Szokatlan módon az X-Faktor vasárnap este is jelentkezik: kiderül, hogyan döntött végül a zsűri, azaz kire adhatják le a nézők a szavazataikat a jövő héten.

Az első körben a fiúk eredményeit tudhatjuk meg. A Keresztes által menedzselt csapatban Vastag Tamás, az öccs jutott tovább először. Ő már biztosan bemutathatja, hogy mit tud élő egyenesben. Szépen lassan végig megyünk a csapat tagjain, pár jó szót mindenki megérdemel. Az első kieső Előd. Végig precíz és jó volt, ám mégsem kiemelkedő. Ellenben Nicolas mutatott kiemelkedő, de gyenge produkciót is. Az énektanárként dolgozó tehetség továbbjut. Theó, a fiúk közötti legfiatalabb induló sajnos kiesik. Helyére a sokat emlegetett Király L. Norbert került. Érthetetlen módon ő továbbjut. A világon nincs igazság.

Malek Miklós a második bíra. A csapatok mentora sincs könnyű helyzetben. A mostani döntés hatalmas felelősséggel és teherrel jár a későbbiekben. A Karma nevű négyes az első, aki nem jut be. A tegnapi produkciójuk alapján nem mehettek tovább. A vizuális élmény a hangzás rovására ment. A Nyári testvérpár a várt módon továbbjutott. A két kiemelkedő tehetségnek egyenes útja van talán a döntőbe is. A Conformity szerénységéről tanúskodik, hogy saját produkciójukat csodának titulálták. Most kiderült, hogy ez csak az ő véleményük volt. A tényleges csoda elmaradt, a műsor nekik itt véget ért. A közönség kedvence, a Non Stop továbbjut. Messze a legszínesebb és legkedvelhetőbb formáció.

A 25 éven felülieké és Nagy Feróé a harmadik menet.  Szabó Mariann, Feró kegyeltje továbbmehet a rettentően ingadozó produkciók ellenére. A másik két szabad helyért hatalmas küzdelem van kilátásban. Hegyi Dávid, a lányok kedvence sajnos nem folytathatja tovább a műsort. Bakó Kriszta a csendes, ám annál gyönyörűbb énekesnő sem jut be az élő adásba. Feró nem találta meg benne azt a pluszt, ami öregbíthetné a hírnevét. Még így is meglepően sokáig eljutott. Az utolsó kettő, akik meghallgatják a döntést: az idősebbik Vastag és Zsolt. A rámenős Csaba jobban tudta érvényesíteni akaratát és önmagát, így ő mehet tovább.

Jönnek a lányok!

Az utolsó forduló a lányoké. A már fent említett lánycsapat volt a legkiemelkedőbb. Mindegyike erős és elemi volt. Geszti első „áldozata” Dóri. A kilenc hónapos terhes kismama továbbjut. Nehéz szülés lesz számára a műsor további része. Németh Katica, Fanni és Dzsenifer sorsa is itt dől el. Geszti repertoárjában a hármójuk értékelését egyszerre hallhatjuk. Katica ezen a rostán már nem jut tovább. A lány minden megtett, de sajnos kevés volt. Őt Dzsenifer követi, ő sem folytathatja a műsort. Ellenben Fanni, az aranyos hippi lány már biztos benne van a legjobb 12-ben.

Az utolsó páros Veca és Enikő. A két csoda egymással mérettetik meg. Gyönyörű hang és küllem jellemzi őket. Egyediek és varázslatosak, de csak az egyikük felel meg az elvárásoknak. Az utolsó továbbjutó végül Veca lett. Megérdemelten.

Az előzőlegesen felvett részek ezennel véget értek. Jöhet az élő adás varázsa; jövő szombaton tehát már élő egyenesben szurkolhatunk kedvenceinknek. Ezek után már csak a legjobb tizenkettő mérettetik meg.

A továbbjutók névsora:

Vastag Tamás
Király L. Norbert
Takács Nikolas
Shodeinde Dóri
Janicsák Veca
Domokos Fanni
Szabó Mariann
Vastag Csaba
Wolf Kati
Non Stop
Mimi és Gergő
Nyári Lányok

– Fejes Norbert –


[2010.10.11.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
amelia szolgáltatás [2020.04.01.]
Nagyon megbízható magánhitel-ajánlat egyéb [2020.03.11.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu
Zene.hu
koncert.lap.hu

Bemutatták a Hello Again musicalt a Pinceszínházban - képek
Egy utcalány egy katonával.......

Gutenberg! A Musical! - képek az előadásról
Homonnay Zsolt és Peller Károly rendezésében...

Nikola Tesla - Végtelen energia musical show ősbemutatón jártunk
beszámolók még