15%-os kuponkedvezmény 47.000Ft felett a Spartoo.hu webáruházban. Kuponkód: MAJUSP15
2021. április 18. | vasárnap | Andrea, Ilma nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolatok
Malek Andrea

Malek Andrea is Álarc nélkül - szerdán folytatódik az érdekes sorozat

Folytatódik a Zenészportrék sorozat, amelynek következő részére szeptember 21-én kerül sor, a vendég pedig nem más lesz, mint Malek Andrea. Biztosak lehetnek benne, hogy ismét különleges részletekre derül majd fény. Tartsatok velünk mert itt a sztárok „álarc nélkül” lesznek.

 Tovább halad előre a zene.hu és az OK Cast Produkciós és Rendezvényiroda a zenészportré sorozatot, amelyet Serbán Attilával indítottak útnak. Azóta már – többek között – Homonnay Zsoltot, Feke Pált, Siménfalvy Ágotát is vendégül látták, a közönség legnagyobb örömére.

A következő portréra szeptember 21-én kerül sor, s a meghívott vendég az a Malek Andrea lesz akit elismer a magyar és az osztrák művészvilág is. Színésznőként és énekesnőként is folyamatosan bizonyít, ráadásul édesanyaként is megállja a helyét: otthon három csemete várja. Számos nagyszerű szerepet és lemezt tudhat magáénak, s folyton bizonyítja kiválóságát. Andrea most a leghétköznapibb dolgokról is szívesen beszél, nyíltan, álarc nélkül.

Nyomj egy tetsziket, ha szereted a zenét.Elevenítsük most fel egy kicsit, milyen céllal is jött létre e programsorozat:
A sztárportré sorozat – amely az Álarc nélkül találó nevet kapta – a szerepek mögé néz, s hétköznapi embert kívánja megmutatni az érdeklődőknek, azt, amely a színpadról soha nem derülhet ki, amelyről a lemezek dalai nem mesélnek. Az ember kerül előtérbe, s mindent abból a megközelítésből beszélnek ki.

Aki szeretne ezen a különleges esten részt venni, az jegyezze fel a dátumot: szeptember 21-e szerda, 18 óra. A helyszín pedig Budapest, a Károly körúti Alexandra Könyvesbolt. Mindenkit szeretettel várnak a beszélgetésre!

- zene.hu -

[2011.09.20.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
apróhirdetés
Otthoni játékok
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

beszámolók még