Alensa: 35% TopVue termékekre
2021. május 7. | péntek | Gizella nevenapja
Led izzók kedvezményes áron, 5 év garanciával  
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolatok
Szenes Iván

Népszerű a Szenes Iván DVD gyűjtemény - vedd meg itt 

Továbbra is kapható a Nem csak a húszéveseké a világ DVD gyűjtemény folytatása. Szenes Iván, hazánk legtöbbet játszott szerzője április 25-én lenne 88 éves.

Szenes Iván népszerű televíziós műsorának új darabja, a tavaszt idéző zöld díszdobozos kiadvány tartalmas és mutatós ajándék mindenkinek, Húsvétra és egyéb alkalmakra.

Dalok, amik bekerültek a kiadványba.

A nagy érdeklődésre való tekintettel a különleges széria első része mellett már tavasszal kiadásra került a Magyar Televízió történetének legsikeresebb műsorát megörökítő DVD sorozat következő tagja. A 7-12 öröklemezen a kimeríthetetlen slágertár színe-java található hazánk legnagyobb sztárjainak előadásában. Szenes Iván és jó barátja, Bodrogi Gyula beszélgetésein keresztül rendkívüli érdekességekre derül fény; megtudhatjuk, hogyan találkozott Szenes Iván és Hofi Géza, lehull a lepel arról, hogy kit parodizált Gálvölgyi János, betekintést nyerünk a könnyűzenei élet kulisszái mögé, valamint közelebbről is megismerhetjük az ország legjátszottabb szerzőjét, személyes momentumok által- Szenes Ivánné, Kornay Mariann is mesél férjéről.

Még több remek DVD-ért klikk!

A DVD-k ezúttal is extra tartalomban bővelkednek: ritkaságok, soha nem látott felvételek gazdagítják őket. Megható pillanatok részesei lehetünk, mikor Szenes Iván és Bodrogi Gyula a Kornay Mariann Művészeti Díjátadó Gálán a szerző feleségéről emlékezik, Ullmann Mónika pedig könnyeivel küszködve mond beszédet díja átvételekor.

Csányi Vilmostól, a „tudós tévésztárnak” is titulált Széchenyi-díjas professzortól tanulhatunk az újrakezdésről, egy Rezső téri szilveszteri buliban találjuk magukat, sztárok, dalszerzők társaságában, majd Szenes Iván Brüsszelbe kalauzol minket, ahol az Európai Unió főtitkárával, Solanaval interjúzik. Rég nem látott jelenetek elevenednek meg a fél évszázados József Attila Színház emlékestjén, végül hazánk neves pszichológusa, a tavaly áprilisban elhunyt Popper Péter mond beszédet, Oláh Ibolya és Dér Heni Kornay Mariann Művészeti-díjának átvételekor.

Vedd meg a kiadványt itt 

A Szenes Iván hat évtizedes életművéből összeállított sorozat által közelebbről megismerhetjük a megszámlálhatatlan sláger, több mint száz zenés színdarab, tucatnyi film, tévéjáték aláfestő zenéjének komponistáját és az elmúlt hat évtized szakmai történetét is.

Nyomj egy lájkot, ha kedveled Szenes Iván dalait.

[2012.01.31.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu
Otthoni játékok
Led izzók kedvezményes áron, 5 év garanciával

beszámolók még