2022. január 24. | hétfő | Timót nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolatok
VIVA Televízió

Megújult a VIVA! Íme a kulisszatitkok 

Teljes tartalmi és arculati megújulással vág neki a tavaszi-nyári szezonnak a VIVA Televízió, Magyarország vezető ifjúsági- és zenecsatornája. Az új műsorok és a régi, eddig is sikeres formátumok felújítása mellett a televízió arculata is megújul. Ennek keretében a csatorna új logót és letisztultabb, modernebb, minden műsorra kiterjesztett egységes képi világot is kap.

Új műsorokkal és letisztult megjelenéssel indul neki a tavasz-nyári szezonnak a VIVA Televízió. A megújult Megálló és a közelmúltban indult RandomMarci mellett áprilisban már új arcokkal és felfrissített koncepcióval jelentkezik az Interaktív és szintén áprilisban érkezik a Popland című 70 részes latin-amerikai fiataloknak szóló sorozat is.

A VIVA ugyanakkor megmarad zenecsatornának, ezért a továbbiakban is fontosak lesznek a zenei tartalmak: az Út a csúcsra című műsorban egy-egy népszerű előadó pályáját mutatják be, míg a VIVA karaoke-val ismert számok karaoke-verziójával melegíthetnek a nézők az esti bulira péntekenként. A csatorna fontosnak tartja, hogy zenei kínálatában azoknak a magyar trendeknek is helyet tudjon biztosítani, amelyek eddig nem, vagy csak nehezen kerülhettek képernyőre.

A VIVA eddigi műsorvezetői közül Iszak Eszter továbbra is a csatorna meghatározó szereplője lesz, és a Chart Show mellett műsorvezetőként visszatér a megújult Interaktívba is.

Lájk, ha kedveled a VIVA műsorait.„Több új műsort indítunk a VIVA Televízión, amelyekről azt gondoljuk, hogy nézőink szívesen követik majd. Áprilisban debütál a Popland című latin-amerikai sorozat és néhány hete látható a RandomMarci, amely egy saját gyártású tinireality. A közelmúltban reality-roadshow elemekkel felújított, eddig is sikeres Megálló mellett pedig ráadásként hamarosan megújult formában tér vissza az Interaktív is
- mondta el Lakinger József, a Viacom marketing vezetője a tartalmi újításokkal kapcsolatban.

- Mindezek mellett arra is szeretnénk felhívni a figyelmet, hogy a jelenlegi magyar popzenében sok olyan trend van, amelyek eddig nem feltétlenül tudtak képernyőre kerülni. Törzsközönségünk igényeinek szem előtt tartásával szeretnénk ezeknek az áramlatoknak is helyet adni zenei kínálatunkban. - tette hozzá a szakember.

A tartalmi változások mellett a teljes arculat is megváltozik április 2-án reggel hat órától. A megújulás középpontjában a régi, lekerekített szélű logó szögletesre cserélése lesz, ehhez igazodik majd a csatorna többi, arculati szempontból különálló tartalma is.

„A VIVA új arculata a geometrikus elemeket és formákat helyezi a középpontba, így követve a legújabb nemzetközi trendeket. A vibráló színeket letisztultabb formák és egy modern, a fiatalokhoz közelebb álló képi világ váltja fel - nyilatkozta Lakinger József hozzátéve: „A megújulás központi eleme a logó változása lesz. A korábbi, lekerekített szélű, színes logót egy letisztultabb, szögletes formába öntjük, majd ebből vezetjük le az arculat további elemeit is a klipek címének feliratától a műsorok címéig, így egységesítve az eddig külön életet élő VIVA tartalmakat.”

A VIVA új arculata április 2-án, hétfőn reggel hatkor debütál az ifjúsági csatornán.

Lájk, ha fogod nézni a megújult VIVA televíziót.

[2012.04.02.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
apróhirdetés
Led izzók kedvezményes áron, 5 év garanciával
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu
Led izzók kedvezményes áron, 5 év garanciával

Mága Zoltán: "Nem várt dolgokhoz kellett alkalmazkodunk"
Dupla, teltházas koncerttel...

Megnéztük: TNT koncert a Barba Negrában - képekkel
Évindító koncert a TNT-vel: hálás...

Megnéztük: Honeybeast koncert a Barba Negrában - képekkel
Az Akváriumban kezdte az újévet a Tankcsapda - képekben
A szerelem és a tehetség illata is ott van az Illatszertárban
Ilyen volt az Esti Kornél 15. szülinapi bulija - képekben
Megnéztük: 40 év rock, 40 dal, 40 előadó, Mobilmánia koncert az Arénában - képekkel
beszámolók még