Eladósorba került a Zene.hu. Komoly érdeklődők: klikk a részletekért.
2017. szeptember 24. | vasárnap | Gellért, Mercédesz nevenapja
    Zene.lap.hu
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
Polarisol
 
Oldal.info


Zene.hu
 
 
Kapcsolódó cikkek
"Ide nekem az oroszlánt is" - Musical Show Pakson Dolhai Attilával és Janza Katával 
Dolhai Attila: "Ki kell zökkenteni a közönséget"
Itt a 16 legnépszerűbb musicalszínész! Megkezdődött az 5.-8. párharc!
Mága Zoltán június 16-án az Operettszínház sztárjaival lép fel - jegyek itt
Megasztár 6: Radics Gigi és Talán Attila simán bejutott a négy közé, Burgess Benji búcsúzott
Megújult a Nemzeti Dal: így szólt Tóth Gabi, Dolhai Attila és Kökény Attila előadásában
Nemzeti dal 2012 - így készült
Polyák Lilla és Dolhai Attila ismét nagyot énekelt
Pop, rock és operett egy színpadon - Nagyot szóltak az Attilák
Serbán Attila: "Remélhetőleg egy nagyon bensőséges este lesz"
Zene.hu legnépszerűbb musicalszínész: Dolhai Attila a 8 között - zajlik a Vastag - Feke párharc
Kapcsolatok
Dolhai Attila
Peller Anna

Forró vér turné - Érzések kavalkádja Dolhai Attilával

Szerencsésnek tartom magam, hogy ott lehettem a – Forró vér turné két állomásán is (Kalocsa, Kecskemét). Örültem, hogy nem a megszokott musical est volt, hanem egy teljesen más világba kalauzoltak el az előadók. Kíváncsi voltam a dalokra, az összhatásra, vajon milyen érzések kerítenek hatalmába.

Hiába volt hasonló a felépítése a két koncertnek mégis teljesen más érzéseket váltott ki belőlem az egész műsor. Az első alkalommal Kalocsán az újdonság erejével hatott rám, még nem figyeltem fel az apró gesztusokra, a hangszínekre. Érdekes volt hallgatni a jól megszokott dalokat teljesen új köntösben. Az élőzene segítségével, az előadásmód is még hitelesebb volt.

Szereted a musicalaket? Csatlakozz!

 

Olyan érzésem volt, mintha érzelmi hullámvasúton ülnék. Hol az adott pillanatnak élsz, hol meg az emlékek jönnek elő. Fura, hogy miként tekintesz vissza a múltba. Becsüljük meg kapcsolatainkat, sajnos olyan ritka, hogy egy életre megtaláljuk hű társunkat, akivel szeretetben és békében öregszünk meg. A mai rohanó világban az élet igaz és apró örömeit hagyjuk elveszni, pedig ezen pillanatok varázsolják teljessé napjainkat.

Peller Anna temperamentumával, humorával és természetes bájával, mosolyt csal az arcokra. Peller Anna ésDolhai Attila tökéletes párost alkotnak, félszavakból is megértik egymást. Hihetetlen tisztelet van kettejük között, mégis önfeledten csapják le a másik poénjait. Az egyik pillanatban olyanok, mint két csintalan gyerek, míg a következőben a legmélyebb érzéseket váltják ki az emberből.
Gypsyland játéka lenyűgöző, olyan érzékkel nyúlnak a hangszerekhez, hogy öröm hallgatni a zenéjüket.

A felszabadult örömzenélésnél nincs is jobb, ha az ember boldog és kifejezi, hogy az adott pillanatban miként érez. Egy önfeledt kacajnál vagy egy szívből jövő mosolynál kell őszintébb emberi kifejezés? Miért okoz problémát az embereknek, hogy jól érezzék magukat, miért kell mindenben a hibát keresni? Nem is értem, hogy miért nem akarjuk elhinni a pozitív dolgokat, miért nem vagyunk képesek megélni az adott élethelyzetünket. Sajnos jellemző, hogy mindig csak a hibát keresik az emberek. Mindenkinek vannak rosszabb pillanatai, de ha a zene nem segít, akkor mi…

Lájk, ha kedveled Dolhai Attilát

 

Ez a két rendezvény nagyon sok energiát adott, ahhoz, hogy megvalósítsam céljaimat, a megkezdett utamat ne adjam fel. Úgy érzem, hogy a művészek is töltődnek egy-egy este alkalmával. Hiszen ha van lehetőségük rá és a közönség is vevő, akár a közös énekléssel és apróbb beszélgetéssel sokkal közvetlenebb lesz az egész műsor.

Zárásként csak annyit írnék le, hogy a váltakozó stílus és a hozzákapcsolódó történetek körülölelték az egész koncertet. Milyen érdekes, hogy az elhangzott dalok címével is megfogalmazható és kézzel tapintható az ott átélt pillanatok hangulata. Sorsunk megmutatja, hogy tudunk-e nemet mondani, ránk talál-e a boldogság, mennyire Forró a vérünk. Élhetünk bárhol, akár még Los Angelesben is, az sem számít hiszen mindannyian hétköznapi hősök vagyunk. Énekelünk itt, énekelünk ott, örülünk, hogy énekelhetünk a világ bármely nyelvén is, mivel így vagyunk csak mi. Adjuk önmagunkat ez az alapja az örömzenélésnek.

Köszönet a csodás zenei utazásért és a sok-sok őszinte pillanatért. Talán, ha az emberek nem is tudják megfogalmazni, hogy mit is jelent a boldogság, de szerintem mindenki közelebb került egy picit magához az érzéshez.

- Fáncsi Szilvia - 

[2012.06.16.]

Megosztom: Megosztom az iWiW-en

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
hitel kinal egyéb [2017.09.14.]
Elektromos orgona hangszer [2017.09.12.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu
Fabrik

Jamie Winchester és Hrutka Robi újra együtt - képek a budapesti koncertről
Szeptember 14-én a...

Robbie Williams Budapesten - Hogy kerül a bokszkesztyű a focipályára?
Robbie Williams, a popzene...

beszámolók még