Eladósorba került a Zene.hu. Komoly érdeklődők: klikk a részletekért.
2017. szeptember 19. | kedd | Vilhelmina nevenapja
    Zene.lap.hu
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
Polarisol
 
Oldal.info


Zene.hu
 
 

Hazai sztárok őszinte nyilatkozatai - 300 oldal tömény szórakozás

Sándor András, a legnagyobb példányszámú hetilapok, a Story, a BEST és a Nők Lapja munkatársaként milliókhoz jutott el írásaival az elmúlt esztendőkben. Most egy kötetbe rendezte mélyinterjúit, amelyek között spirituális beszélgetések is találhatók, sőt Cserháti Zsuzsával, Antal Imrével és Zenthe Ferenccel készült sajátos portréit is újraolvashatjuk.

A Lélekbulvár MÉLYINTERJÚK könyv 40 - a weboldalról már ismert - beszélgetést tartalmaz, 300 oldalon keresztül ismerhetünk meg magánéleti titkokat, őszinte vallomásokat, boldog és szomorú gyermekkori emlékeket, tragédiákat, valamint a művészet mögötti hol eufórikus, hol fájdalmas pillanatokat.

Őszinte válaszok

A kiadvány kendőzetlenül meséli el a sztárok magánéleti gondjait, küzdelmeit. Őszintén kibeszélik a legmélyebben rejlő titkokat, fájdalmakat, nyomasztó emlékeket.

Sándor András, a legnagyobb példányszámú hetilapok, a Story, a BEST és a Nők Lapja munkatársaként milliókhoz jutott el írásaival az elmúlt esztendőkben. Most egy kötetbe rendezte mélyinterjúit, amelyek között spirituális beszélgetések is találhatók, sőt Cserháti Zsuzsával, Antal Imrével és Zenthe Ferenccel készült sajátos portréit is újraolvashatjuk.

„Már 12 éves korom óta – 20 éve – faggatom a közélet szereplőit. Mindig érdekelt azoknak a sorsa, embersége, akiket a tévében láttam. Róluk szerettem írni, azokról, akiket híressé tett valami. Egy dal, egy színdarab, egy tévéműsor, egy sikeres vállalkozás, egy elejtett mondat. Egy ismert ember arca közel sem olyan egysíkú, amilyennek egy tévé, vagy rádióinterjúból, egy újságnyilatkozatból megismertük." - válaszolta a Zene.hu kérdésére a riportkészítés hazai kiválósága.

Részlet Ómolnár Miklós előszavából:
„Talán tudja, talán nem e könyv szerzője, hogy a háta mögött Kis Hercegnek nevezik. Nem tudni pontosan miért, ezt inkább sejteni lehet. Talán mert van a lényében valami meseszerű, valami meseszerűen kisfiús. Rendelkezik egy mostanában egyre ritkább tulajdonsággal, képes rendkívüli módon odafigyelni más emberekre. Valahogy úgy, ahogy legendás gyóntatópapok és híres pszichiáterek teszik. Ül a „pácienssel" szemben, nagyra nyitja a szemeit, figyel, az illető meg észre sem veszi, de olyannyira kitárja a lelkét, hogy úgy még az édesanyjának se tenné..."

A könyvet ITT tudod beszerezni.

A kötetben szereplő művészek: Antal Imre, Ábrahám Edit, Árpa Attila, Bagi Iván, Balázs Fecó, Balázs Klári, Bereczki Zoltán, Cserháti Zsuzsa, Dr. Domján László, Demjén Ferenc, Galambos Lajos, Geszti Péter, Havas Henrik, Hernádi Judit, Horváth Charlie, Kiss Ramóna, Majsai Gábor, Mester Tamás, Oláh Ibolya, Ördög Nóra, Peller Mariann, Pokorny Lia, Popper Péter, Rékasi Károly, Sas József, Schobert Norbi, Szalay Ádám, Szikora Róbert, Szilágyi János, Szőke Zoltán & Dragan Milunovits, Tabáni István, Takács Nikolas, Vastag Csaba, Vastag Tamás, Vágó István, Vitray Tamás, Zenthe Ferenc, Zoltán Erika, Zsédenyi Adrienn. 

Lájk, ha szereted a jó interjúkat.

[2012.10.08.]

Megosztom: Megosztom az iWiW-en

Hozzászólások: Hozzászóláshoz, lépj be!
Aseret 2012.10.10. 00:28 • [1]
Szuper jó könyv :)

Teljes fórum »»»

lap teteje
 
hitel kinal egyéb [2017.09.14.]
Elektromos orgona hangszer [2017.09.12.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu
Fabrik

Robbie Williams Budapesten - Hogy kerül a bokszkesztyű a focipályára?
Robbie Williams, a popzene...

Cserháti Zsuzsa emléke örökké él! 
Nemrég csoda történt az Esztergomi Várszínházban....

beszámolók még