2020. június 7. | vasárnap | Róbert nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
Oldal.info

 
 
 
Kapcsolódó Kiadványok
Adam Lambert: Acoustic Live! EP
Adam Lambert: For Your Entertainment
Adam Lambert: Glam Nation Live
Kapcsolatok
Adam Lambert
Jennifer Lopez
Steven Tyler

Egykori versenyző kerül a tehetségkutató zsűrijébe?

Az American Idol című tehetségkutató korábbi döntőse, Adam Lambert újságíróknak azt mondta: bármikor ugrana a lehetőségre, ha csatlakozhatna az Idol-hoz.

Az év ezen időszaka tipikusan az, amikor pletykák kezdenek el keringeni a népszerű zenei tehetségkutató zsűrijének összeállításával kapcsolatban. Főleg azért, mert Jennifer Lopez és az Aerosmith frontembereként ismert Steven Tyler neve nem tűnik biztosnak a jövőt illetően. A helyükre esélyesként merült fel Lambert neve, aki egyébként a műsor nyolcadik szériájának második helyezettjeként vált ismertté.

És míg az E! News hétfői jelentése szerint az énekes egy hónapja már tárgyal a csatlakozás lehetőségéről, ez újdonság volt Lambert számára. A Capital FM nevű brit rádióállomásnak hétfőn adott interjúban megpróbálta megtörni a pletykák hatását de közben azért szította is a tüzet.

„Én csak ma hallottam erről, és milyen csodálatos pletyka!” – mondta a 12. szezonhoz való csatlakozás lehetőségéről. „Figyelj, ha – és a ha csupa nagybetűvel – megkeresnének és ha azt mondanák: ’Azt szeretnénk, hogy a show egyik zsűritagja legyél’, azt nagyon imádnám. Rávetném magam a lehetőségre” – tette hozzá.

Az énekes egy közleményt is megjelentetett hétfőn, melyben a következőket írta: „Az Idolnak hihetetlen története van, nagyszerű zenei tehetségek mutatkoztak be a műsorban, és nagyon szerencsés vagyok, hogy játszhattam az Idol színpadán, ez fontos része a karrieremnek. HA az Idol szeretne velem beszélni a zsűritagságról, az a beszélgetés számomra több lesz, mint hízelgő.”

Miután másodikként végzett Kris Allen mögött 2009-ben, Lambert mostanában adta ki második fontos albumát Trespassing címmel, és jelenleg turné keretében népszerűsíti a kiadványt. „A műsor rajongója vagyok, mióta elindult a tévében. A karrieremet is neki köszönhetem. Úgy értem, ha nem indultam volna az American Idolban, kétlem, hogy most itt ülnék veled… Azt hiszen, nagyon izgalmas lenne a zsűriszékben ülni és megpróbálni segíteni embereknek, hogy megvalósítsák az álmaikat”.

Nyomj egy tetsziket, ha szereted a zenét. 

 
Lambert, aki új magasságokba emelte a show színvonalát eredeti előadásaival és kockázatos megállapodásokkal, elismerte, hogy megérti a műsor valóságát: „Ez egy játék, a műsor egy taktikai show néhány értelemben” – mondta az Idol „népszerűségi faktoráról”, és a nézők néha véletlenszerűnek tűnő szavazási szokásairól. „A tehetségről szól, de egyben a stratégiáról is. Alaposan át kell gondolni például a dalválasztást, és még egy csomó mindent… Imádnám, ha segíthetnék.”

Nem ez az első eset, hogy Adam Lambert neve felmerül az Idol zsűriszékével kapcsolatban. Amikor Simon Cowell készült kiszállni 2010-ben, Lambert neve már akkor belekerült a potenciális esélyeseket tartalmazó kalapba. „Megtisztelő lenne, ha felkérnének, de azt hiszem jelenleg csak a zenei karrieremre kell koncentrálnom” – mondta akkor, kevesebb mint egy évvel azután, hogy megjelent debütáló lemeze For Your Entertainment, azaz A Szórakoztatásodra címmel.

-kiko

[2012.07.15.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
Poplánycsapat zenekar [2020.05.31.]
Noa énekstudió szolgáltatás » oktatás [2020.05.20.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

beszámolók még