2022. január 27. | csütörtök | Angelika nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolatok
Eurovíziós Dalfesztivál 2013 (Eurovision Song Contest)

Ki képviseli hazánkat a 2013-as Eurovízión? Jön a nagy bejelentés!

Csütörtökön az MTVA közös sajtótájékoztatón jelenti be azt a 30 produkciót, amelyik versenybe száll a 2013-as indulásért.

Az M1-en február 2-tól látható élő showműsorokban 30 dal vetélkedik majd. 

Január 10-én délelőtt sajtótájékoztatót tartanak, ahol bejelentik, melyik az a 30 dal, amelyik bekerült A DAL elődöntőjébe! 

Az eseményről 11:00-tól többször frissülő beszámolóval jövünk - ekkor klikk IDE és olvashatod is az infokat.

A DAL zsűrijét idén Rúzsa Magdi, Rakonczai Viktor, Walkó Csaba, Rákay Philip és Csiszár Jenő alkotja.

Az idén több szerep jut a nézőknek, hiszen a 3 elődöntőt és 2 középdöntőt követően a döntőbe kerülő 8 dalból a nézők szavazzák meg, hogy a zsűri által legjobbnak ítélt 4 dal közül, melyik képviselje hazánkat a májusi Eurovíziós Dalfesztiválon Svédországban.

Időközben kialakult a nemzetközi Eurovíziós Dalfesztivál magyarországi válogatójának műsorvezető gárdája. Gundel Takács Gábor mellé Novodomszky Éva és Buda Márton csatlakozott.

Gundel Takács Gábor személye már szinte összefonódik az Euróvíziós Dalfesztiválokkal, de Novodomszky Évának is ismerős a terep, hiszen Gáborral már több éve közvetítik közösen a nemzetközi dalversenyt. A rutinos műsorvezető párost most ismét összehozta a népszerű műsor, amitől mindketten boldogok.

Csatlakozz, ha érdekel az Eurovíziós dalverseny


- Nagyon örülök a felkérésnek, annak meg főleg, hogy Gáborral vezethetem a műsort. Nagyon felkészült, alapos kollégának tartom, a humorát szeretem benne a legjobban - árulta el Novodomszky Éva.

- Nagyon jó változásnak tartom, hogy az idei Dalválasztó Showban az eddiginél is több szerepet kap a néző. Korábban rengeteg elismerő levelet kaptunk, ami arról szólt, hogy mennyire fontos azon túl, hogy a nézők komoly figyelemmel végigkísérik a műsort, bele is szólhatnak, dönthetnek a dalok sorsáról.

- A tavalyi volt az első, amikor több műsorban mutattuk be a dalokat és amikor a néző valamint a zsűri közösen választotta ki a végső győztest - mondta Gundel Takács Gábor. - Ez a formátum nagyon bevált, nagyon nagy siker volt nemcsak a nézők, de a zenei szakmán belül is, amit jól mutat, hogy idén több mint 250 dallal neveztek az alkotók. Nemcsak a győztesnek hoz azonban sikert ez a műsor, hiszen a televízióban bemutatkozó daloknak és előadóknak szintén nagy lökést adhat a pályán, hogy bekerülnek a köztudatba és dalaikat elkezdik játszani a rádiók.

Buda Mártont a Petőfi Rádió Talpra magyar című műsor műsorvezetőjeként, valamint a hétvégi Családbarát magazin műsorvezetőjeként ismerhette meg a nagyközönség. A fiatal tehetség ezúttal A DAL színfalai mögött készít majd interjúkat az előadásukra készülő énekesekkel, zenekarokkal.

- Új fiú vagyok ebben a gárdában, sem Évával, sem Gáborral nem dolgoztam még együtt, úgyhogy izgatottan várom már a közös munkát. De talán jobban izgul a zenei szakma, mert az évek során bebizonyosodott, hogy nagy a tétje ennek a versenynek, hiszen aki kijut az nem csak európai szinten mutathatja meg magát, ami hihetetlenül nagy dolog, de itthon is több lehetőséget kap - árulta el Buda Márton.

Lájk, ha érdekel a bejelentés.

- zene.hu -

[2013.01.10.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
apróhirdetés
Led izzók kedvezményes áron, 5 év garanciával
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Büszkék vagyunk! Fotókiállítása nyílt a Zene.hu fotósának a XI. kerületben
Személyesen...

Mága Zoltán: "Nem várt dolgokhoz kellett alkalmazkodunk"
Dupla, teltházas koncerttel...

Megnéztük: TNT koncert a Barba Negrában - képekkel
Megnéztük: Honeybeast koncert a Barba Negrában - képekkel
Az Akváriumban kezdte az újévet a Tankcsapda - képekben
A szerelem és a tehetség illata is ott van az Illatszertárban
Ilyen volt az Esti Kornél 15. szülinapi bulija - képekben
beszámolók még