2020. május 27. | szerda | Hella nevenapja
Led izzók kedvezményes áron, 5 év garanciával  
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
Oldal.info

 
 
 
Kapcsolódó cikkek
Lola bevallotta: "Nagyon naív voltam"
Életünk hangszerei, a nyers valóság – Bodies 2 kiállítás
Nézd meg Lola összes klipjét - szavazz a kedvencedre
˝Huszonéves gyerekek ötvenéves dalokat fognak előadni.˝ - Interjú Puskás Petivel
Képgalériák
Lola
Kapcsolatok
Lola
Orfeum, a pesti mulató
Puskás Péter

 ˝Senkinek sem szeretnék megfelelni.˝ - Interjú Lolával

Ilyen még sosem volt! Lola és Puskás Peti közös klubkoncerttel debütálnak szeptember 14-én az Orfeumban. Interjú a tinisztárból szexi nővé érett Lolával.

Lola 2005-ös debütálása óta tinisztárból a szemeink láttára vált dögös nővé. Miközben töretlenül sikert sikerre halmoz, ritkaságszámba menően megőrizte tiszta image-ét. A krea(k)tív előadó, azaz Puskás Peti és a szexi énekesnő először társulnak, hogy együttes erővel rengessék meg az Orfeum Club falait nagyon amerikai estjükkel, többek között a Grease, Ray Charles, Tina Turner, a The Supremes, James Brown és a The Mamas & The Papas dalaival. A páros garancia arra, hogy szeptember 14-én egy összehasonlíthatatlan, ütős produkció keljen életre az egyetlen pesti mulató színpadán.

– Az Álomtánc óta Más lettél, most pedig Puskás Petivel vár a Féktelen éj. Miként tekintesz vissza az elmúlt 8 évre?
– Az elmúlt nyolc év egy szempillantás alatt elrepült. Izgalmas fejlődési folyamaton mentem át, és nagyon élveztem. Visszavonhatatlanul felnőttem.

– Azon kevés magyar könnyűzenei előadók egyike vagy, akik a közönség szeme láttára értek „tinisztárból” nővé. Hogyan élted meg ezt a változást?
– Ezen sosem problémáztam. Nagyon sok örömöt és fájdalmat éltem meg a nagyközönség előtt, de egy percig se bánom, hogy így alakult. Nehéz úgy felnőni, hogy árgus szemekkel figyelnek, de megtanultam kizárni ezt a dolgot. Vagyok, aki vagyok, senkinek sem szeretnék megfelelni.

Lola más lett…
– A Petivel közös produkciótok az Orfeumban egy hosszan tartó együttműködés előszobája, vagy inkább izgalmas kirándulás mindkettőtök számára?
– Petivel évek óta nagyon jó barátok vagyunk, és nagyon örülök annak, hogy együtt koncertezhetünk. Nagyon bízom abban, hogy ez egy hosszú távú együttműködés lesz. Először dolgozunk együtt egy zenekarban, de eddig nagyon jól kiegészítjük egymást.

– Mi fog meg egy dalban? Mivel tudsz leginkább azonosulni?
– Imádom az érzelmes dalokat. Egy dalban engem az összhatás fog meg: a hangszerelés, a dallamvilág és a szöveg egyben. Mostanában elkezdtem dalszövegeket írni, és nincs is jobb annál, mint amikor kiírhatom magamból az örömömet vagy a fájdalmamat.

– Milyen (jövőbeli) szakmai kihívások vonzanak?
– A szövegírás mellett a dalszerzésbe is szeretnék belemélyedni. Imádom a zenét, és ebben szeretnék kiteljesedni. Most pedig, hogy zenekarral is próbálok, szeretném ezt a vonalat továbbvinni, azaz zenekarral járni az országot.

– A zene az emberiség közös nyelve, egyetemes közösség-összekovácsoló, tiszta kommunikációs csatorna. Mennyire tartod fontosnak az egyén ebben való jártasságát?
– Nagyon fontosnak tartom. Rengeteg művészlélek vesz körül, szeretem, ha a környezetem ért a zenéhez, és érti is a zenét. Ez egy külön kis világ, és aki benne van, annak hatalmas kincs van a birtokában.

– Mit kívánjunk neked?
– Boldogságot, kreativitást és sok sikert a koncerthez.

2013/09/14 
Sz 21:00
Orfeum Club 
Orfeum Club 
Budapest
Sing along - Puskás Peti & Lola estje Jegyvásárlás

- Aigner Ivan -

[2013.09.09.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
Noa énekstudió szolgáltatás » oktatás [2020.05.20.] apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

beszámolók még