2023. december 11. | hétfő | Árpád nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Képgalériák
Biztonságos hazajutás
Kapcsolatok
Audi Aréna, Győr
Abba The Show
Thomas Anders
Illés

Juss haza biztonságosan! Koncertekről is!

A kézilabda messze az egyik legnépszerűbb sport Győrben, mi sem bizonyítja ezt jobban, mint hogy rengetegen látogatnak ki az Audi ETO Győr mérkőzéseire. A legutóbbi nemzetközi meccsen a rendőrök rendhagyó módon is részt vettek.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság „Biztonságos Hazajutás” címmel baleset-megelőzési programot rendezett a mérkőzésnek otthont adó Audi Arénában. A felhívással a kézilabda mérkőzésre kilátogató szurkolókat szólították meg, hogy a meccs után a látási viszonyoknak megfelelően és az ajándékba kapott védőfelszerelések, tartozékok használatával balesetmentesen jussanak haza. A rendezvényen a rendőrök és sportolók közösen hívták fel a baleset-megelőzés fontosságára a figyelmet.

Mint köztudott, az Audi Aréna nem csak sportrendezvények, hanem koncertek színhelye is, így a "Biztonságos Hazajutás" kampány mindenképpen érintheti a koncertre látogatókat is, nem csak azokat, akik mérkőzésekre váltanak jegyet. Az ABBA Show, Thomas Anders, az Illés jubileumi koncertje mind-mint az Audi Arénában volt és sejthető, hogy még számos nagy zenei rendezvényre kerül sor.  Érdemes tehát azoknak is figyelmmel kísérni a rendőrök tanácsait és beszerezni olyan eszközöket, amelyeket az adott napon ajándékba adtak a győri rendőrök.

A helyszínen felállított bemutató asztalnál rendőrök szólították meg a szurkolókat, akik örömmel vették az egyenruhások kedves figyelmességét. Láthatósági mellényt, macskaszemet és sötétben világító karkötőt kínáltak.

– Az országban egyedülálló program a „Biztonságos Hazajutás”. Nem volt még példa rá, hogy a sportolók és a rendőrök közösen hívják fel a figyelmet arra, hogy mindenkit várnak otthon, mindenkinek érdeke a baleset-megelőzés. A visszajelzések azt mutatják, mindenki örömmel vette a kezdeményezésünket, ami egyértelmű sikert jelez – mondta el Takács József rendőr százados, a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság  sajtóreferense.

– H –

[2015.02.03.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK hangosítás/cucc [2023.12.04.]
Gyors és egyszerű hitel minden rászoruló egyéb [2023.11.27.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Szűnni nem akaró tapsvihar az Ezeregy éjszaka budapesti bemutatóján
2023. november 3-5....

Fekete Fátylas Menyasszonyok tánca a viharban - Black Veil Brides - Halestorm az Arénában
2023....

Megnéztük a Winery Dogs koncertjét - képriport
50 Cent talán utoljára, de nagyon odatette magát a Budapest Arénában adott koncertjén
A Nazareth a Barba Negraban lépett fel - megnéztük!
Szülinapra készülnek - 20 éves lett a Madách Színház sikerdarabja
Megnéztük a BSW koncertjét az Akváriumban - képekben
beszámolók még