2020. június 1. | hétfő | Tünde nevenapja
  Led izzók kedvezményes áron, 5 év garanciával
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
Oldal.info

 
 
 
Kapcsolódó cikkek
Titokzatos szerepben Malek Andrea - nyilatkozott a színésznő
˝A zene pont úgy kell, mint a levegő. - Exkluzív interjú a Malek triumvirátussal
Kapcsolatok
Malek Andrea
Malek Andrea Band

Malek Andrea a Spamalotban? Íme a válasz!

A Madách Színház novemberben ismét játssza a Spamalot című musicalt, amelyben ezúttal új belépőt is ünnepelhetünk. A Tó Úrnője szerepében Malek Andrea csatlakozik az immár 6 éve töretlen népszerűségnek örvendő előadás csapatához.

Malek Andreát azért kértük fel, mert a darabban a bemutató óta szereplő két Tó Úrnője: Balogh Anna és Molnár Szilvia új szerepben, édesanyaként lépnek fel otthon. Malek Andrea novemberben Polyák Lillával felváltva játssza a Spamalot női főszerepét.

„A brit Monty Python csapat filozófikus, karakterizáló humora kezdetektől fogva belopta magát a magyar szívekbe… A suliban, sőt később a fiaimmal is, rendszeresen játszottuk sírva-röhögve a „Gyaloggalopp" különböző jeleneteit.”– mondja legújabb szerepéről Malek Andrea.

„2005-ben Guenevere-ként épp a CAMELOT c. musicalt próbáltam a Bad Hersfeldi Nyári játékokon, amikor a társulatban kézről-kézre adták a friss SPAMALOT CD-t, a darabot akkor mutatták be a Broadway-n. 19 éves korom óta állok musical színpadon, és egy ideje mélyen vágytam rá, hogy végre eljátszhassam a saját paródiámat. A Spamalot korántsem SPAM! Mesterien megírt, kitűnően hangszerelt, tartalmasan szórakoztató színpadi mű. Mindig talál benne újat az ember. Ne mondja nekem senki, hogy csodák pedig nincsenek, mert… hihetetlen, de tíz évvel az ősbemutató után, a Madách Színház színpadán, 2015. november 11.-én magam is nagy örömmel csatlakozom a világ Tó Úrnőihez!” 


Madách Színház

[2015.11.02.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
Poplánycsapat zenekar [2020.05.31.]
Noa énekstudió szolgáltatás » oktatás [2020.05.20.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

beszámolók még