2024. június 22. | szombat | Paulina nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
Gyászhírt közölt a magyar zenekar - elment az alapító tag
Vége a titkolózásnak! A Lord zenekar bejelentette
A Lord együttes szomorúan közölte
Reagált a Lord együttes: "Ma felkerült egy téves infó"
Képgalériák
Káosz Központ
Közönség
Lord
Kapcsolatok
Lord

Gigantikus születésnap a 45 éves Lorddal - képekben 

2017. február 11-én az Arénában ünnepelte 45. születésnapját a Lord egy fergeteges hangulatú koncerttel és lemezmegjelenéssel. Ez utóbbi azonnal aranylemez is lett.
 

Nem sok magyar zenekar mondhatja el magáról, hogy megtölti rajongókkal az Aréna nézőterét, a Lord zenekar igen. Igaz, erre 45 évet kellett várni, de minden perce megérte. Valódi ünnep volt ez zenekarnak és közönségének egyaránt.

Már a vendégzenekar  - Káosz Központ - játék ideje alatt érezni lehetett, hogy itt valami nagy dolog van készülőben. Kovács Áron és zenekara pontban a meghirdetett időben kezdett játszani, fél órát voltak színpadon, ezalatt kellő hangulatba hozták a közönséget, akik kellő lelkesedéssel fogadták a vendégeket.

Negyed órás átszerelés után bele is csapott a húrokba Erős Attila, berobbant a színpadra Pohl Mihály, összekuszálta a billentyűket Gidófalvy Attila és Beke Márk, püfölte a dobokat ahol érte Gyurik Lajos, basszussal erősítette a ritmus szekciót Apró Károly.
 

Képek a közönségről
 

Az első pillanattól kezdve az utolsóig érezni lehetett a hihetetlen energiát és szeretetet a zenekar és a közönség között. 7-70 évesig minden korosztályból, az ország minden tájáról, határon túlról is ott voltak a rajongók. Elhangzott az összes nagy Lord sláger, volt pár dal az új albumról. Jól összerakott dallista, közönség énekeltetés, telefonnal világítás, meglepetésként aranylemez átadás.

Nehéz pár pillanatot kiemelni, de talán a legmeghatóbb az volt mikor Misi köszöntötte fiát, aki épp aznap ünnepelte 33. születésnapját, természetesen a Kisfiúval. A Virágdalnál rózsák landoltak a színpadon, egész szép csokor gyűlt össze. Az Itthon vagy otthon alatt annyi magyar zászló röpült a színpadra, hogy Misi végig azokat teregette a hangszórókra. A Szóljon a Rock!ot Gidó énekelte, miközben látványosan megszeretgette a zenekar tagjait. Vándor. A dal, ami nélkül nincs Lord koncert. A dal, ami úgy indul, hogy Misivel együtt a közönség letérdel, most egy egész Aréna küzdőtere térdelt le, hihetetlen látvány és érzés volt.

A Lord nem áll meg soha, március elején kezdődik a 45 éves jubileumi turné, melynek során március 31-én a Barba Negrába érkezik a zenekar. Az év folyamán többször is érintik Budapestet, folyamatosan koncerteznek az ország minden részén. Érdemes szétnézni a honlapon, mikor, hol lépnek fel.
 

Képek a koncertről
 

-Audrey- 

[2017.03.03.]

Megosztom:

Hozzászólások: Hozzászóláshoz, lépj be!
metalgods 2017.02.25. 21:04 • [1]
Szuper

Teljes fórum »»»

lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.06.20.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.06.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

10 éves lett a Mamma Mia! musical a Madách Színházban - képriport
A Madách Színház 2014-ben...

Megnéztük az 80s Disco Retro Festivalt a Budapest Parkban - képekkel
Hazai és nemzetközi...

Tátott szájjal az Esti Kornélon
Őrületes Palaye Royale koncert a Barba Negrában
Megnéztük a Hungáriát a Puskásban - képekkel
Nagyot szólt a Dinamit 45 éve! - képriport
Először koncertezett Magyarországon a Jelusick
beszámolók még