Eladósorba került a Zene.hu. Komoly érdeklődők: klikk a részletekért.
2020. február 22. | szombat | Gerzson nevenapja
    Zene.lap.hu
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
Smiling bar
 
Oldal.info


Fabrik
 
 
Kapcsolatok
Cairo

Pikáns sztorival zárult a Cairo együttes nyara

Igazán emlékezetes volt a nyár a CAIRO együttes számára, a legpikánsabb sztori mégis a napokban, a szezon végére maradt velük.

Történt ugyanis, hogy a Pozsony melletti Hubice település napján lépett fel a zenekar, és a csapat vezetője, Csaba, egy kis pozsonyi városnézést tervezett a buli előtt az együttes számra. A napokban változó, egyre ősziesebb időjárás azonban Felvidékre is beköszöntött és sűrű esővel fogadta az együttest.

Persze Csabát nem olyan fából faragták, akit egy ilyen „kis nehézség” eltántorítaná a céljaitól, így esernyővel felszerelkezve, a zuhogó esőben vágtak neki a parlament és a vár megtekintésének.

Gyanús volt....

- Gyanús volt, hogy nem találkoztunk turistákkal. - meséli Emese, az együttes énekese.

- Még gyanúsabb volt, hogy rengeteg rendőr- és tűzoltó autó és több nyolckerekű harci jármű is állomásozott a téren. - teszi hozzá Klau, az együttes vokalistája. - Miután rendőrök állták útunkat a vár kapujánál, valamilyen nagyszabású rendezvény miatt, és semmiképpen sem engedtek be a területére, elindultunk körbe járni-nézni a várat. Egy-két fotót készítettünk is, de az eső egyre erősebben kezdett ömleni.

- Amikor pár méterre tőlünk az első villám becsapott, már nem igazán volt vicces a helyzet - folytatja Emese. - Szaporáztuk volna lépteinket, de már mindenhol patakokban folyt a víz, csipőink pedig átázva cuppogtak bokáig benne. Rajtunk kívül senki nem volt már akkor a környéken se. Mire befejeztük a „sétát” és visszaértünk a Krátka utcán parkoló autónkhoz, mindenünk elázott.

- Mivel váltóruhát vittünk az esti fellépésre, a kocsiban át tudtunk öltözni. Azonban a fehérneműk szárításra szorultak. Nem volt mit tenni, járó motorral toltuk a légkondit majd egy órán át, mire az a nedvessséget kiszárította a ruhadarabokból…, szóval a bugyiból és a melltartóból. - mondja Emese nevetve.

És hogy hogyan zajlott mindez?

- Mondhatnám, hogy meztelenül ültünk az autóban, de ez nem teljesen igaz. Pólót terítettünk magunkra a kényesebb részeken. - vázolja a pikáns helyzetet Csaba.

Hogy még emlékezetesebb legyen a „vizes pozsonyi vártúra”, a hosszasan, járó motorral a Parlamenttől 100 méterre álló autó szemet szúrt a nagyszabású rendezvényt biztosító rendőröknek és járőröző autójukkal igazoltatási szándékkal a CAIRO mellé álltak. Amikor Csaba lehúzta az ablakot, a rendőrök igencsak meglepődtek, majd jót nevettek, a papírokat már nem is kértéktőlük, hiszen egyből belátták: ilyen „szerelésben” nem nagyon tud magán rejetegetni senki, semmit.

Az esti koncert záporozó villámok között, zuhogó esőben, színpad helyett sátor alatt, majdhogynem gumicsizmában zajlott, DE szuper hangulatban zajlott le.

Ez már viszont egy másik történet…

[2018.09.06.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
turnémanagert keres a Swan 2000 zenekar zenekar [2020.02.18.]
Biztonságos kölcsön magánszemélyek közöt egyéb [2020.02.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu
Zene.hu

Legolvasottabb cikkek

koncert.lap.hu

Kowalsky meg a Vega az Arénában - képekben
Február 15-én 15 ezer ember volt kíváncsi a...

Megnéztük Janza Kata és Szabó P. Szilveszter önálló estjét
"Ilyen szerelem illik a...

Slipknot 2020: Az összeszedetlenség is belefért Coreyéknak
Megnéztük ABBA Tribute Showt az Akvárium Klubban - képekkel
La Mancha lovagja olvasópróbán jártunk -. képekben
Ilyen volt a Tankcsapda Szilveszter - képes beszámoló
Megnéztük a Charlie koncertet a Barba Negrában
beszámolók még