2020. május 29. | péntek | Magdolna nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
Oldal.info

 
 
 
Kapcsolódó cikkek
Százezreket várnak a Budapest Parkba idén nyáron
Több újdonsággal jelentkezett Rúzsa Magdi
Kapcsolatok
Park, kulturális központ (Budapest Park)
Rúzsa Magdi

Rúzsa Magdi csillagként ragyogott a Budapest Parkban

Rúzsa Magdi adott koncertet a főváros legnagyobb nyári szórakozóhelyén, a Budapest Parkban, Április 27-én, szombaton. A gyönyörű énekesnő valósággal berobbant a színpadra, majd közel két órán varázsolta el a Park közönségét. A rajongókat A Dal 2017 döntőse, Zävodi hangolta a bulira. 

Több ezer ember várta áhítattal, hogy az egykori megasztárból lett pop díva a színpadra lépjen, és énekeljen neki. A z énekesnőnek óriási rajongótábora van, így nem is csoda, hogy a jegyek pillanatok alatt elkeltek. A hatalmas szórakozóhelyen tele volt mosolygó, táncoló, felszabadult emberekkel. már az előzenekarként fellépő Zävodi koncertje alatt. Nem is csodálkozom ezen, hiszen az Erkel Ferenc-díjas művész előadása valóban lélekemelő volt.

Závodi Gábort persze egész este hallgathattunk, hiszen a Rúzsa Magdi koncert billentyűseként is részt vett a produkcióban, aminek én személy szerint nagyon örültem, mert imádom hallgatni a játékát Élmény volt a legendás zeneszerző, szövegíró, zenei producer és billentyűs önálló produkcióját is megnézni, és átélni, de nagyon vártam már milyen lesz a színpadon látni, az egykori Megasztár győztesből felnőtt pop dívát.

Édenben voltunk

Nem sokkal nyolc után, már színpadon is termett a banda, és belecsaptak az "Ég és Föld között" című dalba.

Rúzsa Magdi tényleg egy elragadó színpadi jelenség, és zenekarával elképesztő bulit varázsolt a főváros csillagos ege alá. Nemcsak azért, mert csodálatos hangja van, hanem azért is, mert elképesztő energiákat képes egy szál magában is megmozgatni a színpadon. Olyan legendás zenészekkel kiegészülve, mint Závodi Gábor (Billentyű), Hoffer Péter (Dob), Sánta Gábor (gitár) és Kovács Barnabás (basszusgitár) egészen fantasztikus varázslatot hoztak a rajongók szívébe.

Ezüst színű, flitteres fellépő ruhájában, igazi csillagként ragyogta be a Budapest Park színpadát az énekesnő. Éden című dalt felkonferálva pedig azt mondta: "Mindenkinek megvan a maga édenkertje. Az enyém ez." Azt hiszem az élőzene nemcsak az énekesnő édenkertje, hanem minden olyan emberé, akinek a lelke tele van zenével. Nagyon a színpadon is viszont látni ezt az érzést, ahogy azt is, hogy az álmok igenis valóra válhatnak, hiszen Rúzs Magdi nem csupán egy tehetséges énekesnő sok ember szemében, hanem a remény csillaga is, hogy valóban elérhető minden álom, ha megvan hozzá a nélkülözhetetlen tehetség, az alázat, a szorgalom és persze a szerencse.

Dorombolt az énekesnő

A koncert amellett, hogy pazar volt mind a hang, mind pedig a látvány és a show szempontjából is, nem volt híján a meglepetésekben sem.  Míg az énekesnő doromboltással, addig a legnagyobb rajongók "Köszönjük" feliratú kisebb transzparensekkel lepték meg a zenekar tagjait. Az énekesnő körülbelül a koncert közepén hozta szóba, hogy „A zenekarban a fiúk azt mondják, egy igazi nő tud dorombolni”. Ezt követően elővett egy doromb nevű hangszert és megszólaltatta, amit hatalmas taps és ováció követett. A közönség között állva, a koncert legmeghatóbb pillanatait mégis az Az Éjfél utáni című dal közben éltem át, amely tényleg a szívem közepéig hatolt.

Aduász koncertek jönnek

A koncert egyébként az énekesnő Aduász című turnéjának része, melyre a dalokat Szakos Krisztián hangszerelte. A koncertet a nyár során számos városban és hazai fesztiválon újra átélhetik a rajongók, és azok is, akik valamiért lemaradtak a fővárosi buliról.

Suri Andi

[2019.05.06.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
Noa énekstudió szolgáltatás » oktatás [2020.05.20.] apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

beszámolók még