2020. május 25. | hétfő | Orbán nevenapja
Led izzók kedvezményes áron, 5 év garanciával  
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
Oldal.info

 
 
 
Kapcsolatok
Kertész Iván

Meghatódott rajongóitól a bársonyos hangú tehetség: "még mindig nem térek magamhoz"

  „Rajtunk áll” című lemezének bemutatóját tartotta  a Star Academy tehetségkutató – különleges hangú és kisugárzású - egykori felfedezettje, Kertész Iván.  A fiatal tehetséget rajongói hatalmas szeretettel fogadták a koncert alkalmával.

 „Meg vagyok hatva! Lassan eltelt egy 24 óra és én még mindig nem térek magamhoz. – kezdte közösségi posztjában a fiatal tehetség.

„Egyik meglepetés a másik után ért. A koncert önmagában hatalmas energiát adott. A több hónapos szervezés, készülődés végére egy igazán szép koronát tettünk. De ezután jöttek csak az igazi élmények. A színpadra léptem, megláttam azt a rengeteg embert, akik fontosnak tartották, hogy velem ünnepeljék meg a lemezem bemutatóját. Azt a rengeteg embert, akik visszaigazolást adtak arról, hogy értő fülekre találnak a dalaim, gondolataim. A koncert után 3 méterrel a föld felett éreztem magam, de csak ezután jött az igazi öröm, amire egyáltalán nem számítottam. Elhalmoztak a szeretetükkel, biztató szavaikkal, valamint rengeteg ötletes-figyelmes ajándékkal. Úgy érzem, ez az este több volt egy koncertnél! Nem tudok egyebet mondani, mint hogy KÖSZÖNÖM!! Segítők, fellépők, közönség! KÖSZÖNÖM NEKTEK!”

https://www.facebook.com/kerteszivan.hu/posts/877053729404023

Kertész Iván karrierjét több, mint két éve egyengeti Hársházi Szabolcs dalszerző-producer. Az együttműködésük eredményesnek mondható, ennek több interjú alkalmával már hangot adott a fiatal tehetség (aki barátjaként is említi sokszor producerét). De akik figyelemmel kísérik Kertész Iván karrierjét, azok számára különösen érzékelhető az együttműködésük eredménye.

Iván kiadójától megtudtuk, hogy már belekezdtek a második - szintén csak saját dalokat tartalmazó - lemez készítésébe, amit a tervek szerint jövő év karácsonykor foghatnak kezükben a Kertész Iván rajongók, de addig is természetesen folyamatosan hallatni fog magáról Iván.

Kertész Iván - Gór-Nagy Erával közös - „Menj tovább!” című dalának klipje nemrég látott napvilágot. Aki részt vett a fent említett lemezbemutatókoncerten, az élőben is hallhatta a dalt a két fiatal előadásában…

[2020.02.24.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
Noa énekstudió szolgáltatás » oktatás [2020.05.20.] apróhirdetés
Otthoni játékok
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu
Led izzók kedvezményes áron, 5 év garanciával

beszámolók még