2021. június 21. | hétfő | Alajos, Leila nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
Kísértetjárás az Operettben - Musical készült a Pendragon legendából
Képes beszámoló - La Mancha lovagja a Budapesti Operettszínház színpadán
"Kálmán Imre zsenialitása a fix pont" - Interjú Dolhai Attilával
Kapcsolatok
Budapesti Operettszínház

Közönségkedvencek májusban - folytatódik az Operett online

Két tavalyi bemutató, egy online debütáló nagybalett-összeállítás, és a nagysikerű Pendragon-legenda - ízelítőként a Budapesti Operettszínház májusi kínálatából!
 

"A lélek, csak az segít tovább..." - május 7-én utoljára tekinthető meg a La Mancha lovagja onlineDon Quijote szerepében ezúttal Németh Attilát, hűséges segítője Sancho karakterében Serbán Attilát láthatják. Főbb szerepekben mellettük Nádasi Veronika, Bálint Ádám, Pálfalvy Attila, Magócs Ottó, Kalocsai Zsuzsa és Vágó Zsuzsi lépnek a virtuális színpadra.

Május közepén a Budapesti Operettszínház balett-táncosai egy rendkívüli nagybalett-összeállítással kápráztatják el a közönséget. Bemutatásra kerül a Korhatár nélkül, két felvonásos táncest. Az est első részében körbetáncolják a balett világát a Hattyúk tavától a Mosoly országáig a legszebb pas de deux-kkel és kartáncokkal. A második felvonás a barokk kor báli balett éjszakáinak hangulatát idézi Felix Mendelssohn-Bartholdy klasszicista stílusban íródott szimfóniájára. Ez az első nagyszínpados kortárs balett koreográfia a Budapesti Operettszínházban, mely kortárs létére klasszikus és neoklasszikus elemeket is ötvöz. Nem több, de nem is kevesebb, mint garantáltan kellemes kikapcsolódást ígérő, egy órán át vibráló táncprodukció korhatár nélkül.Májusban A Pendragon-legenda visszatér az online színpadra! Krimi, misztikum és szerelem ötvöződik Szerb Antal regénye alapján készült zenés színházi adaptációban.

A hónap végén Marica grófnő lesz látható az Operett online műsorán. Bozsik Yvette rendezésében igazi Tündérkertbe csöppenünk, ahol Shakespeare-re emlékeztető nem várt fordulatokkal teli, szövevényes történet részesei lehetünk. Főbb szerepekben Fischl Mónika, Dolhai Attila, Szendi Szilvi és Laki Péter lépnek a virtuális színpadra.


Budapesti Operettszínház

 

[2021.05.07.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Megnéztük: Triász koncert a GastROCKitchen Pubban, Százhalombattán, képekkel
Hangulatos pub...beszámolók még