2024. június 15. | szombat | Jolán, Vid nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Képgalériák
Hungária koncert képekben

Megnéztük a Hungáriát a Puskásban - képekkel

Ki hitte volna, hogy még fogjuk látni a legendás Hungáriát élőben, hogy a nyolcvanas évek, majd 1995 után még 2024-ben is összeállnak egy koncertre. Az viszont nem okozott meglepetést, hogy megtöltötték a Puskást!

A közönségben rengetegen öltöztek be jampinak: elképesztő frizurákkal, színes öltönyökkel és tarka ruhákkal volt tele a nézőtér.

DJ Dominique melegítette be a közönséget, akinél azért lett volna jobb ötletünk előzenekarra: a rock and roll dalokkal (mint a Magány vagány) óriási sikert arató, Szikora Róberttel közös gigaslágert (Úristen) jegyző Valmart kellett volna meghívni. Sőt, az Instagramjuk szerint a Valmar konkrétan ott is volt a Puskásban, kár, hogy csak a nézőtéren...

Maga a Hungária viszont tényleg elképesztően jó volt, és méltó a legendához. A színpadon mindig egy-egy óriási, kivetített kép adott hátteret az adott dalhoz, amin látható volt egy hotel előtere, egy vízpart, illetve két oldalt mutatták az énekeseket. A színpadon pedig ott volt a zenekar, voltak pálmafák, Chevroletek, és mindehhez rengeteg, tarka ruhás táncos csapott óriási bulit és hangulatot.

De az este nekem azért volt felejthetetlen élmény, mert a Hungária dalokból végre nem csak egyet-egyet hallottunk, hanem az összeset egyszerre, élő koncerten, az eredeti előadóktól. Fenyőt persze hála istennek sokszor láthatjuk élőben, de hogy Novai énekelje a Ma már a twisttel senki nem viccelt, az igazi különlegesség volt. Ahogy az volt Dollytól is élőben hallani a Baby Dollt, a Kori rokit, a Cha-cha-chát, az Isztambult, vagy a Meghalok, hogyha rám nézel című dalokat is.

A koncert hosszú volt, legalább harminc dalt eljátszottak, az összes nagy, legendás Hungária slágert. A ráadásban volt a Limbó hintó, majd végül a Kasza Bubu, ahogy Fenyő saját koncertjein is ez szokott lenni az utolsó szám. Eddigre tizenegy óra volt, a közönség hazaindult, a Puskáson kívül is már nagy volt a tömeg, amikor a Hungária négy tagja még javában együtt énekelte, hogy "nem megyünk haza".

Tóth Noémi

Hungária koncert képekben - klikk a fotóra

 

[2024.06.13.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.06.13.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.06.12.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Tátott szájjal az Esti Kornélon
Az Esti Kornél történetének első minifesztiválját...

Először koncertezett Magyarországon a Jelusick
Végre, a stílus kedvelőinek örömére...

Hibátlan klubkoncertet adott Marco Mendoza
30 másodperc kilövésig - Jared Leto ismét elvarázsolt minket 
Dimash nagykoncert Budapesten
Horváth Tomi kilencedik Budapest Parkos koncertjén jártunk
Éjszakai bevetésen jártunk a Totális Metállal - képriport
beszámolók még