Eladósorba került a Zene.hu. Komoly érdeklődők: klikk a részletekért.
2018. december 9. | vasárnap | Natália nevenapja
    koncert.lap.hu
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
Smiling bar
 
Oldal.info


Zene.hu
 
 
Linkek
Sztárportré
Kapcsolódó cikkek
Meglepő válaszok! Delhusa Gjonról és Győzikéről is készült "Sztárportré"
Őszintén az anyaságról Zoltán Erikával
Titkok Zalatnay Cini és Nagy Feró életéből - megfontolandó gondolatokkal
Kapcsolatok
Kovács Kati
Legnépszerűbb csengőhangok

Kovács Kati már nem szeretné tudni, mit hoz a jövő

Folytatódnak a Sztárportrék! A mostani adásban egy nagy kedvenc, Kovács Kati lesz a vendég, aki elmeséli, hogy miért is nem szeretné már tudni a jövőt.

Mindig azt szerettem volna tudni, hogy mi lesz a jövő. Most azon vagyok, hogy rá ne jöjjek, hogy mi lesz a jövő, mert az ember addig boldog, amíg mindig reménykedik, hogy csoda történik. Egyre kevésbé hiszem azt, hogy a fizikai élet után bármi is van. Nem azt mondom, hogy nem létezik esetleg, csak nem tapasztaltam sohasem. – kezdte a töprengést a művésznő.

Bár pontosan ezek érdekelnek engem, meg érdekeltek mindig is, hogy azok az emberek, akik állítólag a műtőasztalon megélték, túlélték a saját halálukat, állítólag olyasmiket láttak, hogy látták a műtős lámpát felülről… Tehát olyan perspektívából láttak tárgyakat, amiket valójában nem láthattak. – merenget tovább.

Tudta, hogy ki hívja

Abban sokkal jobban hiszek, hogy bizonyos telepátia működik emberek között. Nekem volt már olyan eseményem, hogy a régi dobosunk kiment Amerikába, és nem láttam 17 éve. Csörgött a telefonunk otthon, családdal együtt ültünk, és anélkül, hogy bárki beleszólt volna a telefonba, én bele szóltam, hogy: na mi van Tamás, hogy élsz Amerikában? El tudod képzelni az ő döbbenetét a túloldalon? Ő volt az. Ebben sokkal jobban hiszek! Abban, hogy az általunk ismert életben azért létezik valamiféle kommunikáció. – mesélt el egy érdekes esetet az énekesnő.

Nekem az a furcsa, hogy a kollegáim akik meghaltak, itt vannak velem, nekem nem hunytak el. Úgy érzem, hogy azért nem megyek el emlékkoncertet énekelni, Máté Péter – most mondtam valamit – vagy kollegáim műsorára, vagy hívtak most egy Illés klubba, mert én bennem másként élnek a kollegák, itt vannak velem. – zárta le szavait Kovács Kati a más dimenziókkal kapcsolatban.

Persze emellett a kis ízelítő mellett még nagyon sok mindent megtudhat az, aki most is a Sztárportré adását választja, akár a neten a www.sztarportre.hu oldalon, akár a rádión keresztül.

– zene.hu –

[2008.07.21.]

Megosztom: Megosztom az iWiW-en

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
Dobos zenekar [2018.12.05.]
Ritmusgitáros zenész » gitáros [2018.12.02.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu
Fabrik
Zene.lap.hu

Sting és Shaggy Budapesten: "Évtizedekre feltöltött ez a 2 óra."
Sting és Shaggy elhozta...

Farkasok vették be a Barba Negrát - képek az Amaranthe és a Powerwolf koncertjéről
November...

Marót Vikiék indították el a győri óriáskereket
beszámolók még
cdbolt.lap.hu