Eladósorba került a Zene.hu. Komoly érdeklődők: klikk a részletekért.
2019. augusztus 21. | szerda | Sámuel, Hajna nevenapja
    koncert.lap.hu
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
Smiling bar
 
Oldal.info


Fabrik
 
 
Linkek
Fenyő Miklós honlapja
Kapcsolatok
Fenyő Miklós

Az eredeti Fenyő Miklós honlapja elég sablonos

Hol volt pályája kezdetén olyan, hogy internet, aztán ma már neki is saját portálja van. Egy ekkora zenészt nehéz importálni a világhálóra, szerintem az ő esetében nem is sikerült ezt igazán megvalósítani.

Összhang
Hiába foglalkoztak sokat a honlappal, mert a dizájn részét olyan szempontból teljesen elhanyagolták, hogy nem formálták Fenyő Miklós képére az oldalt. Szép a fejléc, ott abszolút az előadó világát láthatjuk, de az egésznek van olyan sablon íze, túlságosan egyszerű. Nagyon tetszik, hogy jobbról a kotta vonalai szabnak fazont a soroknak, de ez nincs igazán előtérbe helyezve, szinte el is vész. A menüpontokat jól kiemelték, de az lenne a meglepő, ha valahol ez nem működne rendesen.
10/6

Naprakészség
Nem mondanám, hogy szuper sok hírrel találkozunk, de ezt egy hazai zenésznél nem lehet felróni, naponta nem esnek meg velük említésre méltó dolgok. A biográfia több részből áll, külön korszakokra bontva ismerhetnénk meg Miklós munkásságát (már aki nem ismeri). Viszont ezekbe kattintva nem jön be semmi, csak az évszámok, bár azt ígérték a főoldalon, hogy folyamatosan töltik fel a portált.Ám addig szerintem nem szerencsés füleket kitenni,amíg alattuk nem találhatók információk.
10/7

Kezelhetőség
A szájt Explorer-re van optimalizálva, ami csak annyiból gyengeség, hogy a fényképeket Mozillából meg sem nyithatjuk, vagyis felugrik egy üres ablak. Ezt leszámítva elég egyszerűen kezelhetjük az itteni dolgokat, bár a fejlécen található képen sok dologra klikkelhetünk, de mivel eléggé egybeolvad a látvány, így nem biztos, hogy mindenki eljut odáig (persze ugyanazon lehetőségek közül választhatunk ott, akár a menüsorban).
10/7

Lehetőség
Jó kis galériát nézegethetünk, a legvégén a gyerekkori fotókkal fűszerezve. A szerzemények A-tól Z-ig nagyon jó ötlet, viszont a dalszövegek nincsenek fent, pedig velük együtt lenne igazán remek az a rész. A legkülönlegesebb és egyben titokzatosabb dolog számomra a játék. Ez egy kvíz, ahol a honlapon szereplő számtalan információra kérdeznek rá, viszont egyik böngészőben sem tudtam bejelölni a helyes választ, sőt a Mozillában már eleve megjelentek a jó megfejtések. Lehet én csináltam valamit rosszul, de annyiféleképpen próbáltam megnyitni, hogy ezt a lehetőséget kizárnám. Elvileg gyakran változnak a kérdések, szóval érdemes visszalátogatni.
10/7

Eredetiség
Van néhány olyan rész, például a pártfogoltak, amiről azért teljesen Mikire ismerhetünk, elvégre mindig is szerette gondozni a tehetségeket, a kisautó az asztalon és a város képe abszolút rá jellemző, de ezen dolgokból sokkal többet meg lehetett volna még mutatni, így kicsit sánta szerintem az egész.
10/7

Nem rossz honlap ez, de egy olyan nagy formátumú zenésznek, mint Fenyő Miklós, ennél több dukálna. 50/34

Olvasd el az eddigi honlapkritkáinkat
Nézd meg hányadik jelenleg ez az oldal Ki a legjobb magyar a weben? listán

-Fábián Tamás-

[2008.09.27.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
Zenekar tagokat keres zenész » billentyűs [2019.08.12.]
Dobost, basszerost keresek saját zenéhez zenész [2019.08.05.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu
Zene.hu
Zene.lap.hu

Nagy bejelentés a Depresszió budapesti koncertjén
Augusztus 17-én a Depresszió lépett fel a...

Óriási bulit csinált a Lord a Barba Negra Trackben 
Péntek este adott koncertet a Lord zenekar,...

Meshuggah, Harmed (Barba Negra Track): Agyzsibbasztó, skálázhatatlan ütemek
Musicalektől volt hangos a gödöllői kastély - Janza Kata és Dolhai Attila estje képekben
Fezen 2019 - Pedig ez csak egy jó buli volt!
A 2019-es Paloznaki Jazzpiknik szenzációi I. rész
A 2019-es Paloznaki Jazzpiknik szenzációi II. rész
beszámolók még
cdbolt.lap.hu