2024. május 1. | szerda | MUNKA ÜNN.,Fülöp, Jakab nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
A SKYLAND ÉS AZ ALJAS KÚSZÓBAB ZENEKAR EGYÜTT DOLGOZTAK
Rajongói klip az AKB-nek
Új Aljas Kúszóbab klip a neten
Április elseje babföldön
NémeTH Kornél az AKB legújabb videoklipjében
Minden a monokinis lányokkal kezdődött…
Kapcsolatok
Aljas kúszóbab

Nevelj babot! - már a karácsonyra készül az Aljas Kúszóbab

A VIVA TV-ben az Aljas Kúszóbab halványan fogalmazva mindössze annyit árult el, hogy Budapesten valami hatalmas meglepetésre készülnek.

Nem csigázták sokáig az amúgy sem nyugodt kedélyeket, és az oldalukon pontos leírást adtak a meglepetésről:

„ …derüljön most fény a titokra, mely a zenekar életében egy újabb mérföldkövet jelent. December 13-án az egész országból Budapestre várják a srácok a babrajongókat, hogy együtt ünnepelhessék meg az elért sikereket. Hogy ez a különleges alkalom valóban felejthetetlené váljon, az Elsõ Budapesti Babkarácsony helyszínéül a szervezõk a Petõfi Csarnokot választották. Az est vendége lesz az egyre népszerûbb Reflected Salgótarjánból, a Falcongate Gyuláról és a Nem Mind1 a fõvárosból.”

De képzeljük csak el: szegény játékos kedvű Aljas Kúszóbab rajongó elolvassa a felhívást, megörül, de aztán újra szomorúvá válik, hisz gyermeki játékos kedvét nem csillapíthatja semmilyen keresztrejtvény-újság. Ám ezek a figyelmes srácok még rájuk is gondoltak, hisz az oldalon lejjebb tekintve ezt olvashatjuk:

„Nagyon sok szeretettel várunk erre a fantasztikus estére, és ha eldöntötted, hogy ott leszel velünk, és szeretnél emlékbe a színes belépőkártyán kívül valami nagyon különlegeset, játssz velünk! Szerezz valahonnan pár szem babot, csíráztasd ki, ültesd el, adj neki nevet, neveld December 13-ig és hozd el magaddal az Első Budapesti Babkarácsonyra! Add le a növényedet megőrzésre a buli alatt a babtárba, és vedd át azt az egyedi, saját nevedre szóló emlék kitűzőt amit kizárólag erre az alkalomra készítünk neked! Találkozzunk a PECSA-ban!”

Kell ennél több?! Névre szóló kitűző, színes belépőkártya és egy megtermett bab, jobb, mint a tamagocsi. Ezen a gondolatszálon elindulva nem voltam rest megkérdezni a koránt sem mindennapi kezdeményezésről az Aljas Kúszóbab együttest.

- Kinek a fejéből, és hogyan pattant ki az ötlet?
- Ezeket a dolgokat közösen szoktuk kitalálni, tudod itt Babföldön ez teljesen normális, és együtt élünk ezzel a dologgal nap mint nap:)

- Van-e valami tudatalatti üzenete ennek az akciónak?
- Hát, hogy tudat alatti van-e azt nem tudom, de tudatos az mindenképpen:) Nem titkoltan az a célunk, hogy az egész országot befussa a bab, és ez az akció ennek nagyon fontos része.

- Azt véltem felfedezni, hogy a babos ötletetek kicsit visszahozza a tamagocsi-őrület szellemiségét: nevelj babot, gondozd, etesd(itasd), és még nevezd is el. Tévedek?
- Igen, ebben lehet valami. Most jut eszembe, hogy Kúszóbuszban középen elöl Picachu ül életnagyságban és mindenhová velünk jön. Bár a Picachu nem Tamagochi... Na mindegy:) Nézd csak meg a legutóbbi koncertbeszámolót a debreceni babbuliról!

- Tudatos volt a hasonlóság?
- Hát nekem sajnos nem volt ilyen elektronikus háziállatom, de a bab az mindenképpen élő és jól néz ki. Akkorára tudja mindenki növeszteni amekkorára akarja, és ez megoldja a lányok és a fiúk örök dilemmáját is:)

- Valami üzenet a zene.hu olvasóknak?
- Szeressétek a babot, nézzétek, hallgassátok és növesszétek, majd hozzátok magatokkal az Első Budapesti Babkarácsonyra! Várunk benneteket december 13-án kedden a PECSA-ban!

Nagy M. István

[2005.10.18.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Megnéztük a Honeybeast koncertjét a Budapest Parkban - képekkel
Megújult Park, új dalok a...

Az elveszett fejedelmek visszatértek a Barba Negrába  - ilyen volt a Lord of the Lost koncert
Ápri...

Koncz Zsuzsa 78 évesen is rocksztár Avagy pár gondolat a múlt heti arénás buliról
A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
Megnéztük a Nyakamon a nászmenet főpróbáját a Tháliában - képekkel
Árnyékból a fénybe - Beyond the Black - Ankor koncertem jártunk
Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
beszámolók még